Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Ystävänpäivä salsabileet

Ystävänpäivä salsabileet

Lähetetty:Su 11.02.2007 - 12:13 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Moi, Ensi viikolla on ystävänpäivä! Torstain Public Corner on ystävänpäivätunnelmissa, mutta minkälaiset on teidän mielestä Ystävänpäivä salsabileet?

Ystävänpäivärueda? (parit vaihtuu vilikkaasti :)
Opetusta?
21-22 Tanssii Ystävän Kanssa; mitä se vois olla? Helpompaa musiikkia? Varma Tanssiflaksi? tuo salsaamaton ystäväsi salsabileisiin? tee salsatreffit ja tule tanssimaan?

Tulisko joku jo ysiltä paikalle jota/joka vois tanssittaa?

Ehdotuksia!!!

Aki

Kommentit

Lähetetty:Su 11.02.2007 - 16:25 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ehdotan että muinainen salsataksi-idea otetaan käyttöön ystävänpäivänä (= salsataksilapulla varustetuilta vapaaehtoisilta varma kyyti). Kukaan ei kieltäydy tanssista -juttu olisi tietysti kiva, mutta vaikea toteuttaa, sillä huilaustauon ja vessahädän lisäksi pitää olla yksilönvapaus kieltäytyä jos ei vain huvita.
Joku pieni leikkimielinen "kisa" jossa pitää vaihtaa tanssiparia pillin puhalluksesta? Tulee helpommin tanssittua uusien ihmisten kanssa.
Ja kaikki Akin keksimät ideat kelpaa kyllä. (Helppoa musiikkia...? =Micaela by sonora carruseles?)
Salsaamaan ensi viikolla extraystävällisellä asenteella!
AA
Lähetetty:Ma 12.02.2007 - 20:14 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ihmiset tulee salsabileisiin salsaamaan, en varmaan oo ainoa jonka mielestä kaikki tollanen ylimääräinen "leikkimielinen ohjelma" on tylsää ja ehän torstai ees oo mikään ystävänpäivä vaan keskiviikko. Torstai on muutenki vähän huono päivä lähtee ulos, niin luulen että parhaiten onnistuis ilman mitään salsaamista katkovaa ohjelmaa kun eihän ystävänpäivä oo suuri asia suomessa. Tämä on vaan mun mielipide mut uskon et aika monen muunki.
Lähetetty:Ma 12.02.2007 - 22:13 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tässä ollaan lähinnä yritetty miettiä sellasta pientä ekstraa mikä ei katkois salsaamista. Jos lätkitään vähän sydämiä piristämään synkkiä seiniä ja otetaan salsataksit käyttöön niin se ei varmaan ketään häiritse? Ja jos rueda järkätään niin se varmasti aikataulutettais alkuiltaan kuten ennenki (ennen klo 22), ja muu porukka tunnetusti valuu paikalle vasta vähän myöhemmin. Tottahan se on, että kylmässä maassamme ystävänpäivä ei oo mikään iso asia, mutta miks sitä ei vois vähän juhlistaa, vaikka vääränä päivänäki? Eihän salsakaan oo iso asia Suomessa, mutta silti me sitä harrastetaan.

Ystävyyden & rakkauden juhlistamisen puolesta Wink ,
Paatunut Romantikko

Lisäys:
...mutta kiitos palautteesta, kaikki ruusut, risut ja kehitysideat otetaan tietysti aina vastaan.
Lähetetty:Ma 12.02.2007 - 23:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Saapa nähdä milloin Helsingissä järjestetään salsaajien naistentanssit (eli miehet eivät saa hakea, pelkästään naiset). Razz

Vois mennä varsin mielenkiintoseks.
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 09:52 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Mitäs mielenkiintoista tuossa, normaalilta ahmedin salsaillaltahan se kuulostaa Sad
(viitaten siis naiset hakee -ajatukseen, ei niinkään ystävänpäivään. Vaikka ystäviä a:lla tietysti piisaa joka päivälle) Razz
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 14:18 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Charangueralle (eli publicin salsa-dj:lle); No ei tollanen häiritse, en mä halunnu mitenkään sanoa että tollanen ei kävis siitä "ohjelmasta" jos sellasta pitää olla. Tai että ei vois olla teemailtoja. Sitä vaan, että parasta torstai-illassa on se sun laittama salsa ja että saa tanssii vapaasti ilman mitään kilpailuja ja "opetuksia" joissa ei oikeesti siis mitään opi. Mut se että alkuillasta vois olla tommosta oikeeta opetusta niille joita kiinnostaa, niin se olis kyllä ihan hyvä mun mielestä. Kun kumminki vaan tanssimaan tulleet tulee sit myöhemmin.
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 15:49 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Noniin, nyt kaikki voi tsekata illan skedjulin tosta salsakalenterista. Minäkin opiskelin sitä just jotta tiedän mitä laattaa levylautaselle heittää. Römäntik-ukkeleille (tiedän että tiedätte että tiedän keitä erityisesti tarkoitan) ja neidoille spesiaali-ilta tuo siis tullessaan salsan huippuromanttisimpia viisuja, bachataa ja muita tuttuja unohtamatta. Niistä pusuista en tiedä mitään, Aki järkkää...
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 18:14 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> No niin nyt mäki oon tutustunut valentine-spesiaalin ohjelmaan ja osaan toimia & pukeutua sen mukaan :) Joo Aki saa kyllä hoitaa ne pusut ovella Very Happy

Lainaus:
Sitä vaan, että parasta torstai-illassa on se sun laittama salsa ja että saa tanssii vapaasti ilman mitään kilpailuja ja "opetuksia" joissa ei oikeesti siis mitään opi. Mut se että alkuillasta vois olla tommosta oikeeta opetusta niille joita kiinnostaa, niin se olis kyllä ihan hyvä mun mielestä.


Ensin pieni korjaus: _meidän_ laittama salsa, meitä tiskijonniahan on kaksin kappalein Wink Kyllähän me mielellään pidetäänkin torstai-illat suurimmaks osaks ihan puhtaina tanssi-iltoina, monet kuitenkin viipyvät paikalla vaan tunnin tai pari, ja sinä aikana ei varmasti muuta ohjelmaa kaipaakaan. Sillon tällön on kuitenki kiva järkätä jotain tavallisesta poikkeavaa.

Toi "opetuksia joissa ei oikeesti siis mitään opi" oli muuten hyvin sanottu Very Happy Mä jotain samansuuntasta kirjotinkin jo toisen otsikon alle, täällä Hesan klubeilla tanssinopetuksilla on enemmänki viihdearvoa, ne on sellasta tanssitaan-kaikki-yhdessä-jee-ohjelmaa. Hyvä esimerkki oli Carlosin vetämä "tanssinopetus" viime perjantaina Cafe Latinossa - ei tainnu "oppilaiden" joukosta löytyä ketään, joka oikeesti ois halunnu / jonka ois tarvinnu oppia mitään uutta, mutta metelistä, käsien heilumisesta ja hymynaamoista päätellen porukalla oli tosi hauskaa, fiilis oli katossa ainaki sieltä päin katottuna missä ite olin. Toistan jo aikasemmin esittämän kysymykseni: jos tanssinopetus pidettäisiin ihan alkuillasta, kuinkahan moni ilmestyis paikalle nimenomaan sitä varten? Ei kai se kokeilematta selviä.
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 19:20 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Onhan sitä kokeiltu.

Miks luulet että jos ohjelma sanoo että tanssinopetus 21:30 niin porukka saapuu paikalle vasta 22:15, ja jos 22:00 niin 22:40? :)

Baariin saavutaan perinteisesti myöhään, mutta jos luvassa on opetus niin vielä myöhempään - ja vastaavasti niillä jotka tulee 21:30 edessä on pettymys kun se opetus sit käytännössä alkaa aikaisintaan vasta 22:30-23:00 ja ennen sitä ei ole mitään tekemistä kun paikalla ei ole ketään... edessä on iso kasa turhaa odottelua.

Onhan se kiva että 'tunnille' riittää ihmisiä mutta ehkä Suomessa vielä toistaiseksi oletetaan että ohjelman kellonaikoja seurataan ja paikalle saavutaan niiden perusteella. Jos opetuksen sovittuun aikaan ei ole paikalla ketään niin en usko että vaaditaan kovin suurta määrää aivokapasiteettia jotta ymmärtää miksi. Ei tanssitunneillekaan taideta tulla myöhässä.

Ja jos kattoo vaikka juna-aikatauluja ja sitä minkälainen vinku ja valitus siitä tulee jos juna on tunnin myöhässä niin ainakin mä uskon suomalaisten kohtuulliseen täsmällisyyteen, eli siihen että ihmiset ovat paikalla juuri siihen aikaan kuin aikovat.... tai eivät ainakaan kovin pahasti myöhässä Wink

Country-style 'paricasinon askelta ilman paria' line dancing ei vaan ole kovin iso juttu meidän klubittajille, sanoisin että paremman puutteessa. Ne aeropik-puput jotka yksin 'salsapik' tunteja kansoittaa eivät tule klubeille asti. Sen suhteen noi klubit on kyllä kieltämättä aika pariutumispainotteisia. Toisin oli copacabana aikoina. Paritanssimassa kävi ihan eri porukka kuin copacabanan opetuksessa :)

Itse olen siis aikoinaan yrittänyt moneen kertaan näitä turhaan väistää - lopulta päädyin siihen tulokseen että ne alkaa joka tapauksessa sen jälkeen kun olen tullut paikalle joten enää en jaksa yrittää...

Taitavat olla niitä poliittisen korrektiuden uudelleen nimeämiä suukkoja muuten Wink Tosin kyllähän tuolla jotkut toisiaan oikeesti pusutteleekin kun se jotenkin muka kuuluu tähän salsakulttuuriin Razz
Lähetetty:Ti 13.02.2007 - 21:51 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Jepu jee, salsaopetus on päätetty jo ammoisina aikoina aloittaa aina vasta kun mP on saapunut paikalle. Tätä sääntöä ei tulla jatkossakaan muuttamaan, joten hyvä, että olet antanut periksi Cool

Iltalehti, tuo ahmedin koraani on toimittanut tänään tutkivaa journalismia tästä pusutteluaiheesta. Tarkistakaahan nyt että menee ne mossahdukset oikeaan osoitteeseen:
Poskelle - ystävyyttä
Otsalle - uskollisuutta
Nenälle - olet söpö!
Korvalle - olet kaikkeni!
Kaulalle - olen sinun!
Hiuksille - älä jätä minua
Huulille - rakkautta
Olkapäälle - olet minun!
Kädelle - se on loppu!

Ja kyllähän ne poskisuukot osaltaan kuuluu salsakyldyyriin. Suomalaiseen tyyliin kuuluu imeä vaikutteita muilta ja dissata omaa kulttuuriperimää tiettyyn pisteeseen asti (olemme perinteisesti innokkaita amerikkalaistamaan asioita, ei tarvitse kuin katsoa hetki kauppojen nimiä tai...khöm esim "Hot Salsa Club")
Salsaajat ottavat kernaasti latinoamerikkalaisia vaikutteita piireihin mukaan. Sitä en tosin tiedä, miksi esim kuubalaiset pusuttaa siellä kuubassaan vain kerran poskelle mutta täällä suomessa kaksi. Ja hoi suomalaiset copycatit; se pusu ei ole märkä huulten lärpähdys iholle (hyyy... Mad ) vaan pikemminkin poski poskea vasten (eikä edes tarvitse koskettaa, ja se kyss suikkaistaan ilmaan).
Wink
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 01:53 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Kiitos kaikille osallistuneille kivoista ystävänpäivänbileistä, suukot maistui makealle!!! :)
Huomenna (tai tänään, perjantaina) on salsaa kolmella kolkalla Helsinkiä, eläköön valinnanvapaus. Vinkkinä, meidän Cafe Latinossa lienee eniten tilaa tanssia... Very Happy
Hauskaa viikonlopun alkua kaikille, minne menettekin juhlistamaan sitä!!!
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 10:51 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Kiitos myös minun puolestani kaikille osallistujille. Bileet olivat makeat, suukkoja oli hauska antaa, jokaiselle halukkaalle näytti löytyvän sopiva suukko suuhun. Minäkin sain pari, kiitos niistä :)

Viikonlopun salsabilepaikkaa ja Sitä Oikeaa etsiessä, tässä villelle ja villevernerille koreografian tynkää... ja naisille silmänruokaa :)

http://www.zippyvideos.com/6571429411285726/justin_1/

Hyvää viikonloppua,
Aki
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 11:06 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Perusilta Very Happy
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 11:14 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Oijoi Aki, oliko meno noin pahan näköistä meillä Villeillä, vai miksi tuo koreografia sopisi juuri meille? Shocked
Kiitokset tarjoiluista ja koristeluista (mitä ne pääkallot ja lepakot teki muuten ystävänpäivässä, tai ehkä nekin oli romanttisella tuulella?) sekä lempeästä musiikista myös järjestäjille/DJ:ille.
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 11:57 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> ei ollenkaan ollut pahannäköstä eilen, päinvastoin Näyttäisi siltä, että herätätte enemmänkin positiivista huomiota. Eilen näytti muuten siltä, että jopa baarimikkokin huomioi poikkeuksellisesti teitä vai, hmmm. vai koskiko se vain puolea teistä villeistä :)

laitoi tämän teille, koska historian valossa teillä on kapasiteettia tämän suorittamiseen... tosin en tiedä onko teillä autoa, mutta publikista löytyy kyllä bilispöytä :)
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 12:04 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hahahaha oli ainakin yritys hyvä kymmenen mut ihan hyvällä ololla tuli herättyä :)
Lähetetty:Pe 16.02.2007 - 17:40 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Yleensä ystävänpäivä mielletään ylikaupalliseksi ameriikkalaiseksi hapatukseksi.Eipä ollut eilen!Tunnelma oli mukava vaikka väkeä ei ollut paikka pullollaan,ehkäpä se vaan paransi sitä.Taas olivat DJ:t panostaneet soitattamalla illan myötä monenlaista tanssittvaa musiikkia.Oliko siinä selkeä draaman kaari tai kupletin juoni?Siis musavalinnoissa.Jokatapauksessa hyvää oli.Pienilläkin panostuksilla oli luotu tunnelmaa-koristelut ja värikoodi.Akikin jakeli auliisti suukkoja ikään,sukupuoleen ja etniseen taustaan katsomatta.Tasa-arvo toteutui!Oli taas ilo olla mies ja huomata useita hi-fachion ladyja.Enkä taaskaan tarkoita pelkästään pukeutumiata vaan ilosta ilmettä ja muutenkin ihailtavaa ilmiasua.Eräskin lumosi mut totaalisesti vaikka oon jo kaiken nähnyt käiverö.
Lähetetty: Takaisin alkuun
>
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia