Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Umo lopettaa?

Umo lopettaa?

Lähetetty:To 01.02.2007 - 14:28 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Tällainen oli Hesarissa, tarkoittaako, että salsailtoja ei enää ole?

Aki

UMO Jazz House sulkee ovensa

Helsingin Pursimiehenkadulla sijaitseva elävän jazzmusiikin keskus UMO Jazz House sulkee ovensa helmikuun lopussa. Syynä on keväällä käynnistyvä taloyhtiön laaja remontti.

Kommentit

Lähetetty:To 01.02.2007 - 17:15 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Umo Jazz Housen tiloissa on ollut vesivahinko, joka kaiketi tuli ilmi viime viikolla. Klubi suljetaan remontin ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tilat ovat pitkän aikaa pois käytöstä. UMO (orkesteri) ilmeisesti muuttaa pois kokonaan.

Ikävä kyllä salsa-illat Umo Jazz Housessa todennäköisesti päättyvät kokonaan tai ainakin joutuvat hyvin pitkälle tauolle. Siispä viimeiset bileet Umo Jazz Housessa pidetään perjantaina 16.2. Viikonpäivä on normaalista poiketen perjantai, ja illan alkamisaikakin on vielä hieman epäselvä, koska ravintola oli tehnyt tuplabuukkauksen tuolle illalle. Esiintymässä on Orquesta Solaz, Sibelius-Akatemian opiskelijoiden salsabändi, jota todella kannattaa tulla kuuntelemaan. Levymusiikista vastaan minä eli dj Tommi.

Perjantain, 16.2. alkamisaika tarkennettaan salsa.fi:n kalenteriin ja Rytmiklubin sivuille, www.rytmiklubi.com, kunhan asiaan tulee varmistus.

Pitkään País Tropical -klubi saikin samoissa tiloissa toimia. En muista suoralta kädeltä, oliko ensimmäinen keikka vuoden 2001 lopussa vai vasta 2002 talvella, mutta viisi vuotta trooppisia rytmejä kuitenkin tarjoiltiin Pursimiehenkatu 6:ssa.

Jos sopiva paikka löytyy, Pais Tropicalin toiminta jatkuu jossain muualla. Jonkinlainen katkos klubin toimintaan ilmeisesti tulee. Niin klubin perustajan ja organisaattorin, Juhani Lampuotin, kuin myös omasta puolestani haluan kiittää helsinkiläistä salsayleisöä hienoista klubi-illoista Pursimiehenkadulla.

Juhanilla varmaan löytyy jostain leikekirjasta klubin historian vaiheita tarkemminkin. Hän voi ehkä tarkentaa, milloin ensimmäinen salsailta pidettiin.

Tommi
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia