Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Milano/Pariisi/Barcelona/madrid/Brysseli..salsapaikat??

Milano/Pariisi/Barcelona/madrid/Brysseli..salsapaikat??

Lähetetty:Pe 23.07.2004 - 15:25 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Heippa!

Onko kukaan salsaillut em.paikoissa? Barcelonasta oli vissiin puhettakin tuossa aiemmin, mutta nuo muut.. Olen lähdössä viikon päästä reissuun ja kiinnostaa sekä salsaklubit että tanssikoulut, olis kiva käydä katsastamassa! Kiitos tosi paljon jos joku viitsii avustaa Wink

terv.Merituuli

Kommentit

Lähetetty:Pe 23.07.2004 - 18:12 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Pariisissa kävin viimeksi viime jouluna. Ilmeisesti kyseisen kaupungin salsaklubit vaihtelevat aika paljon joten kannattaa tarkistaa jostain että nämä mainitsemani paikat on oikeasti vielä olemassa.

La Pachanga, kävin kahtena päivänä, tiistai ja keskiviikko. Valtaosaltaan casinoa, lähes kaikki hyvät tanssijat, sekä miehet että naiset, tosin tanssivat enimmäkseen jenkkisalsoja ja tuntuivat murjottavan jos joutuivat tanssimaan kuubalaista. Paikassa oli aivan sairaat määrät miehiä, siinä vaiheessa kun kaikki naiset oli tanssilattialla niin tanssilattian vierellä seisoskeli aina monikymmenpäinen miesjoukko odottamassa sitä kun seuraavan biisin jälkeen naisia vapautuisi ja sit alkoikin aina hirveä taisto siitä kuka sillä kertaa saa tanssiparin :) Oppitunnit oli lähinnä sitä vakio klubitasoa, eli tehtiin käytännössä jotain ihan alkeistason juttua. Klubi oli varsin kookas ja varustettu hyvällä tanssilattialla.

Espace 128, torstai. Enemmän jenkkisalsapaikka, ilmapiiriltään jonkunverran tylympi kuin la pachanga. Paljon enemmän hyviä tanssijoita kuin pachangassa. Paikka aivan upea, iso, paljon tyylikkäämpi sisustus kuin pachangassa jne. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen oli varsin hyvä ilta. En suosittele miehille jotka ei tanssi jenkkisalsoja.

Ja siis Pariisissa käytännössä kaikki jotka tanssivat edes jossain määrin jenkkisalsoja osaavat myös tanssia kuubalaista. Aika iso osa tosin ei tunnu pitävän siitä (puhun nyt siis naisista, miehiä kun katseli niin niillä ei tuntunut olevan selkeää preferenssiä).

Tunneilla kävin kahdessa paikassa, Felipe Polancolla ja Salsaborilla. Molemmat opettaa jenkkisalsaa on 2 ja molempia voin suositella. Salsabor on ehkä enemmän parisalsapainoitteista.
Lähetetty: Takaisin alkuun
>
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia