Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Barcelonan salsaklubit

Barcelonan salsaklubit

Lähetetty:Ma 14.08.2006 - 20:34 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Heipähei! Olen lähdössä Barcelonaan piakkoin, ja tottakai pitää päästää salsaamaan ainakin parina iltana. Voisiko joku sielläpäin käynyt ja diskoteekit tsekannut kertoa mihin kannattaisi mennä? Kiitokset! :)

Terhi

Kommentit

Lähetetty:Ti 15.08.2006 - 12:06 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hola!

Tässä on hyvä lista, jossa on toistakymmentä barcelonaista salsapaikkaa (jotkut niistä sisältävät kuvaukset, tosin vain espanjaksi)

http://www.todosalsa.com/mipag/salsotec ... otecas.php

(VINKKI: paina sivulla ollessasi selaimesta Muokkaa -> Etsi tältä sivulta... ja kirjoita avautuvaan laatikkoon Barcelona ja painele "Etsi seuraava", niin saat koko Espanjan salsapaikoista koostuvasta pitkästä listasta helpommin juuri Barcelonan paikat..)

Buen viaje,

~SalChanSon~
Lähetetty:Ti 15.08.2006 - 21:23 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Mojito Club
Lähetetty:Ti 13.11.2007 - 15:17 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> !Hola!

?Onko tuoreita kokemuksia Barcelonan salsaopettajista ja tanssikouluista & klubeista? Erityisesti LA- ja NY-tyylit kiinnostaa. Muutto viikonloppuna ja salsaharrastusta ois hyvä jatkaa:o
Lähetetty:Pe 16.11.2007 - 17:44 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Eixamplen kaupunginosassa on Antilla-niminen salsaklubi, osoitteessa c/ Aragó 141, melkeinpä c/ Comte d'Urgellin ja c/ Aragónin kulmauksessa.
Sinne pääsee punaisella metrolinjalla --> jää pois Urgell-nimisellä asemalla ja kävele Comte d'Urgell -katua eteenpäin viitisen minuuttia.
Tai sinisellä metrolinjalla --> jää pois Hospital Clínic -asemalla ja kävele niin ikään Urgell-katua pitkin viitisen minuuttia.
Sinne menee tosi lähelle myös busseja Avinguda de Roma -katua pitkin, mutten enää muista bussien numeroita, katso Bcn:n liikennelaitoksen sivuilta vaikka..
Ihan mukava paikka, tilaa ei ihan järjettömän paljon, mutta tanssimaan toki mahtuu. Ja hyvä paikka myös ei-tupakoitsijoille, koska tupakoitsijat on ahdistettu ylätasanteelle.
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia