Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Baila Baila Summer Festival 2017
Lue lisää aiheesta

Baila Baila Summer Festival 2017

Lähetetty:Pe 21.07.2017 - 13:32 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Baila Bailan kesäinen Kizz festivaali järjestetään tänä vuonna uudella nimellä ja entistä upeampana: Baila Baila Summer Festival 2017, aivan Helsingin keskustassa Original Sokos Hotel Presidentissä, 10.-13.8.2017!

Summer Festivalin workshop valikoimaa on myös laajennettu ja tarjolla on paljon tunteja niin salsaa, bachataa ja kizombaa sekä soolo- että paritunteja. Edistyneiden tanssijoiden workshopit pidetään Baila Bailan Salsafestareilta tutuissa, avarissa ja tasokkaissa Salmisaaren Liikuntakeskuksen tanssistudioissa.

Alkeistanssijoita Summer Festival hemmottelee ALL-IN-ONE kesäfestarilla, jossa kaikki tapahtuu saman katon alla, Sokos Hotel Presidentissä. Kolmen päivän ajan tarjolla on alkeistunteja, salsaa, bachataa, kizombaa sekä hauskoja kuntotunteja Baila Bailan ammattitaitoisen opettajakaartin johdolla. Tanssitunnit pidetään Sokos Hotel Presidentissä päivisin, ja tämän lisäksi samassa paikassa juhlitaan kuumia lattaribileitä kolmena iltana upeilla tanssilattioilla kansainvälisten dj-artistien tahdissa.

Osta liput ennakkoon huokeampaan hintaan: FULL FESTIVAL PASSI - 160 € (ovelta ostettuna hinta on 185 €) ja ALKEISPASSI - 120 € (ovelta ostettuna hinta on 130 €). Osta passisi Baila Bailan verkkokaupastawww.bailabaila.fi/enkora (vaatii kirjautumisen). Full Festival Pass sisältää kaikki workshopit (jatko tai alkeet) ja kaikki bileet, 4 iltaa ja Alkeispassi sisältää kaikki alkeis-workshopit ja kaikki bileet, 4 iltaa.

Katso lisätiedot: www.summerfestival.fi

Vahvistetut artistit:

Wilmer & Maria (Kuuba), Yanet Fuentes (Kuuba), Frank Santos (Dominikaaninen Tasavalta), Sara Lopez & Junior Sousa (Espanja/Brasilia), Miguel Monteiro & Viktoria (Guinea Bissau/Italia), Teresa Jimenez (Kuuba/Ruotsi), Fabian & Nicolina (Argentina/Kroatia), Roynet & Satu (Kuuba/Suomi) ja mahtavat deejaymme Dj Babacar (Senegal/UK) ja Dj Javier La Maquina de Cuba (Kuuba/UK).

Neljä iltaa kuumia lattaribileitä aivan Helsingin keskustassa, ILTAJUHLAT:

Ja nyt, käy klickaamassa itsesi mukaan myös Facebookista:https://www.facebook.com/events/819757501520739/?fref=ts

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan jalat kipeiksi ja nauttimaan huikeasta festariviikonlopusta! Tästä tulee UPEAA!!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia