Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: 9.1. Bailan KEVÄTKAUSI alkaa
Lue lisää aiheesta , , ,

9.1. Bailan KEVÄTKAUSI alkaa

Lähetetty:Ti 03.01.2017 - 12:02 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Ensi MA 9.1.2017 starttaa Baila Bailan KEVÄTKAUSI ja se tuo mukanaan Hullut tarjousviikot: ALKEISTUNNIT, BOOMBATA, ZUMBA, LATINOMIX ja JOOGA -50% (VAIN 7€/h, ajalla 9.1.-29.1.).

Kevään kalenterista löytyy taas sylintäydeltä tanssittavaa! Tule kokeilemaan kestosuosikkeja eli SALSAA, BACHATAA ja KIZOMBAA alkeista edistyneisiin. Lisäksi kevät tuo mukanaan monia erikoistunteja, joita kannattaa myös lähteä kokeilemaan: Minoson AFRO-tunnit, Josèn MACHO SALSA, Soilan STYLING-tunnit (spinning- & heels-tunnit), San Miguelin ja Jimenon TIMING-tunti sekä paljon muitakin huippuhauskoja tunteja kuten: Zumbaa, Boombataa, Joogaa, jne!!

KATSO KEVÄÄN AIKATAULU TÄSTÄ: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu-2-1-31-5-2017/.

Ikimuistoinen kevät tulossa, nähdään Bailassa!

***

Next MON 9.1.2017 Baila Bailan SPRING SEASON will start. Remember that we have special prices: BEGINNER LESSONS, BOOMBATA, ZUMBA, LATINOMIX and JOOGA -50% (ONLY 7€/h, valid 9.1.-29.1.).

There will be loads of classic lessons: SALSA, BACHATA and KIZOMBA (every level). There will also be plenty of different kind of special lessons like: Minoso’s AFRO, Josè’s MACHO SALSA, Soila’s STYLING-lessons (spinning- & heels), San Migueli’s and Jimeno’s TIMING-lesson and many other awesome lessons like: Zumba, Boombata, Jooga, etc!!

TAKE A LOOK AT OUR SCHEDULE: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu ... /?lang=en.

It’s going to be amazing spring, see you soon!

Kommentit

Lähetetty:To 05.01.2017 - 16:09 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Lukukauden vaihtuessa on hyvä tarkistaa oma tasonsa. Kevätaikataulussa taso 1 tarkoittaa tunteja jotka alkavat kauden alussa ihan alkeista, perusaskeleista ja perusteista lähtien. Poikkeuksena ovat erikoistunnit, joissa opeteltava asia vaatii kuitenkin salsan perusteiden hallinnan: Ladies Style 1, Cabaret 1, Ladies Body Movement & Spinning, Latin Burlesk ja Macho Salsa. Rueda 1 -tunnilla on hyvä jo osata parisalsan perusteet.

Mikäli olet siis syksyn käynyt säännöllisesti 1-tason tunneilla, siirry kevätkauden alkaessa rohkeasti 2-tasolle, joka on alkeisjatkotaso ja alkaa kauden alussa vielä rauhallisempaan tahtiin. Jos olet jo tottunut 2-tasolla kävijä kokeilethan seuraavaksi 3-tasoa, jossa tanssin oppimista syvennetään mm. tyyliharjoituksilla tai syvennä kuubalaisten tanssien osaamistasi stailaustunneilla ja afrokuubalaisilla tansseilla kuten rumballa ja afrolla. Kaikille on mukavinta opetella tanssia oman tasoisten tanssijoiden parissa. Muistathan myös, että tanssin vankin pohja löytyy soolotunteja käymällä, sillä paritunneilla ei perusteisiin, kuten askeleisiin, rytmiikkaan ja vartalonkäyttöön voida kiinnittää samassa määrin huomiota. Aikataulusta löydätkin mm. salsa 1 ja parisalsa 1 tunnit useimmiten peräkkäin, jolloin voit käydä kätevästi molemmilla tunneilla varmistaaksesi tehokkaimman oppimisen.

Edistyneiden show- ja stailaustunneilla on tärkeää osata stailauksen/showtyylin perusteet, kuten käsien ja vartalon käyttöä.
Edistyneen tason paritunneilla, jossa paritanssiin lisätään tyylielementtejä, kuten stailausta ja rumbaa, olisi hyvä treenata näitä stailauselementtejä ensin/samanaikaisesti myös soolotunneilla, kuten ladies style, rumba ja macho salsa tunneilla.

Huomioithan, että edistyminen on aina yksilöllistä ja tasokuvaukset ovat viitteellisiä. Jos olet epävarma voit kysyä neuvoa opettajaltasi.

Katso tuntitasotaulukkomme: http://www.bailabaila.fi/opetustasot/
Lähetetty:Pe 06.01.2017 - 17:39 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Nyt on loistava hetki aloittaa uusi iloinen TANSSIHARRASTUS!Tammikuussa pääset tanssimaan halvalla! 9.1.-29.1.2017 kaikki alkeistunnit - 50% (salsa, reggaeton, bachata, kizomba, boombata, zumba, timing, jooga).Bailan KEVÄTKAUSI alkaa ma 9.1.2017 ja tuo mukanaan hullut tarjousviikot! Tämä on täydellinen hetki tulla tutustumaan tanssin iloiseen maailmaan ja aloittaa uusi piristävä harrastus, joka kohottaa kuntoa ja sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta!Baila Bailan kalenteri tarjoaa sylikaupalla hauskoja tunteja koko kevääksi. Valitse suosikkisi tai kokeile vaikka kaikkea! Tanssikoulu Baila Bailan aikataulun ja lisäinfot löydät täältä: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu-2-1-31-5-2017/.
Lähetetty:Ma 09.01.2017 - 12:42 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> TÄNÄÄN alkaa Baila Bailan kevätkausi ja HULLUT TARJOUSVIIKOT!

Tammikuussa pääset tanssimaan halvalla!9. - 29.1. ajalla kaikki alkeistunnit - 50% (salsa, reggaeton, bachata, kizomba, boombata, zumba, latino mix, timing, jooga)Tarjousviikkojen aikana on mahdollista ostaa myös 10 krt alkeistuntikortti VAIN 70€ JA 20 krt kortti VAIN 140€ (voim. 5 vko, käy vain alkeistunneille)

Tämän kaiken lisäksi Baila Baila tarjoaa vanhoille bailalaisille KAVERITARJOUKSEN, jos ystäväsi ostaa Baila Bailan tanssikortin sinun suosittelemanasi, saat 20 % alennuksen omasta korttiostoksestasi (ei koske kausikortteja), edellyttäen, että ystäväsi ei ole ennestään Baila Bailan vakituinen asiakas.Tervetuloa tutustumaan tanssin iloiseen maailmaan! Baila Bailan aikataulun ja lisäinfot löydät täältä: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu-2-1-31-5-2017/

Viime vuonna 2016 Baila Bailassa oli kova meno päällä, tsekkaa videolinkistä ja tule osaksi vuoden 2017 rientoja!https://www.youtube.com/watch?v=k8nVrJ4wIwk
Lähetetty:Ma 16.01.2017 - 13:20 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> TÄNÄÄN MA 16.1. Bailassa alkaa SAN MIGUELIN vetämät ALKEISTUNNIT! Tarjolla on PARIBACHATAA, PARISALSAA, SOOLO SALSAA ja PARIKIZOMBAA. Vielä ehdit tähän junaan, eli nyt on loistava hetki aloittaa uusi ja iloinen TANSSIHARRASTUS. Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nähdään Bailassa. Tervetuloa!! Kevätaikataulu: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu-2-1-31-5-2017/
Lähetetty:Ke 18.01.2017 - 12:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Huomenna TO 19.1. klo 19 alkaa Bailan Kevään huikea UUTUUSTUNTI - TIMING!! Opettajina Timing-tunneillamme toimivat SAN MIGUEL sekä JIMENO. Timing-tunnilla perehdytään kuubalaiseen rytmiikkaan erilaisten rytmi- ja tanssiharjoitusten kautta. Tunnilla opetellaan tanssien, taputtaen ja erilaisten rytmisoittimien avulla tanssimaan salsaa, sonia, mamboa ja chachachaata. Tunnit helpottavat rytmin löytämistä ja eri tanssista toiseen siirtymistä. Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille, jotka haluavat syventää tietämystään kuubalaisen tanssin ja musiikin rytmiikasta. Alennusviikkojen ansiosta tuntihinta vain 7€.

***

Tomorrow THU 19.1. at 19 starts Baila's awesome TIMING lesson. As an instructors there will be SAN MIGUEL and JIMENO. In Timing lessons you get to learn about cuban rhythms through different kinds of dance and rhythm exercices. You will learn how to dance salsa, son, mambo and chachacha and also how to change from one rhythm to another. This lesson is suitable for dancers with all levels. Because of our reduced prices single ticket is only 7€.
Lähetetty:Ke 25.01.2017 - 11:56 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Huomenna TO 26.1. klo 19 jatkuu Bailan Kevään huikea UUTUUSTUNTI - TIMING!!

Opettajina Timing-tunneillamme toimivat SAN MIGUEL ja JIMENO. Tunnit helpottavat rytmin löytämistä. Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille. Alennusviikkojen ansiosta tuntihinta vain 7€. Vielä ehdit mukaan, tämä tunti kannattaa tulla testaamaan! NÄHDÄÄN HUOMENNA!!

***

Tomorrow THU 26.1. at 19 will continue Baila's awesome TIMING lesson by SAN MIGUEL and JIMENO.

In Timing lessons you get to learn about cuban rythms. This lesson is suitable for dancers with all levels. Because of our reduced prices single ticket is only 7€. You can still join this lesson and you defenitely should test this! So SEE YOU TOMORROW!!
Lähetetty:Ke 01.02.2017 - 14:31 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Huomenna on taas SE päivä viikosta kun klo 19 jatkuu Bailan TIMING-tunti!! Opettajina tietysti SAN MIGUEL ja JIMENO. Meno on ollut upeeta ja opettavaista, lähde sinäkin siis mukaan NYT! Tunnit helpottavat rytmin löytämistä. Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille. NÄHDÄÄN HUOMENNA!!

***

Tomorrow it is THAT day again! At 19 our awesome TIMING lesson will continue. Timing lesson will be hosted by SAN MIGUEL and JIMENO. In Timing lessons you get to learn about cuban rythms. This lesson is suitable for dancers with all levels. You can still join this lesson and you defenitely should test this! So SEE YOU TOMORROW!!
Lähetetty:Ma 06.02.2017 - 10:45 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> TYTÖT hoi! Tulkaahan tänään sankoin joukoin Riikan LADIES STYLE 2 -tunnille klo 19, ettei aikataulusta menetetä naisten tunteja! Tunti sopii kaikille leideille, joilla on salsan perusteet hallussa ja jonkinlaista kokemusta jo tanssin tyylittelystä salsassa. Tunnilla treenataan hauskojen, vaihtuvien koreografioiden avulla naisten käsien ja vartalonkäyttöä kuubalaisessa salsassa, ja opitaan miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi. Ja muistakaa myös Riikan LADIES STYLE 1 -tunti tänään klo 18-19, kannattaa kokeilla sekin! See you...
Lähetetty:Ti 07.02.2017 - 10:39 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tänään 7.2. pieni muutos koskien JOSÈN tunteja! Josèn tuntien loppuillan järjestys on muuttunut, eli hänen tunnit tänään: PARISALSA 2 (klo 17), ZUMBA (klo 1Cool, SALSA con RUMBA 2 (klo 19) ja MACHO SALSA (klo 20). Tervetuloa testaamaan Josèn hauskoja ja hyvän energian tunteja, tänään tanssimaan!!

***

Today 7.2. JOSÈ's lessons: COUPLE SALSA 2 (at 17), ZUMBA (at 1Cool, SALSA con RUMBA 2 (at 19) and MACHO SALSA (at 20). Come and test these fun and energetic lessons, today we are going to dance!!
Lähetetty:Ke 15.02.2017 - 13:43 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Huomenna TO 16.2. on viimeinen kerta kun MESTARIT San Miguel ja Jimeno valtaavat Bailan salin yhdessä ja vetävät meille upean, opettavaisen, vauhdikkaan, hauskan, jne, jne, TIMING-tunnin (klo 19-20)!! Tunti soveltuu kaikentasoisille tanssijoille. Tulkaahan mukaan fiilistelemään!! Aikataulu: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu/
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia