Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Parisalsa eri tasonumerot ?

Parisalsa eri tasonumerot ?

Lähetetty:Ma 29.08.2016 - 15:45 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Moi,

Olen juuri aloittanut PariSalsan. Minua vielä ihmetyttää numerointi 1,2 ja 3. Kuinka paljon taustaa / vuotta tarvitaan karkeasti minkäkin tason saavuttamiseen ? Tai mitkä ovat yleisimmät suositukset ? Näitä ei ihan helposti löydy koulujen sivuilta <img src=" border="0" />

kiitos,
tJari

Kommentit

Lähetetty:Ke 31.08.2016 - 10:38 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Moikka, Baila Bailassa ainakin tuo 1-taso on juuri alkanut ihan alusta / nollasta. Eli näille 1-tason tunneille voi tulla ihan aloittelija. 2-tasolle siirtymiseen tarvitaan perusteiden hallintaa ja ohjenuorana on pidetty yhden kauden (kevät tai syksy) aktiivista tanssimista (tämäkin on tietysti hyvin yksilöllistä). Suosittelemme kuitenkin jo tanssineita aina kokeilemaan rohkeasti seuraavaa tasoa, näin kehitys jatkuu. 3-taso on sitten jo kauemmin tanssineille, eli tälle tasolle siirtymiseen tarvitaan ainakin vuoden kokemus aktiivisesta tanssimisesta (jälleen kerran tämäkin on hyvin yksilöllistä).

Eli siis tuosta 1-tasosta kannattaa aloittaa ja siitä sitten ajan myötä kun alkaa tuntua kuviot helpoilta niin siirtyä ylemmille tasoille. Tämä siis ainoastaan tietysti meidän koulumme taso-selvitys.

Tervetuloa kokeilemaan! Yst.terkuin, Mikko / Baila
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia