Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: BAILA BAILA SYYSKAUDEN KURSSIT, ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää aiheesta , ,

BAILA BAILA SYYSKAUDEN KURSSIT, ilmoittaudu mukaan!

Lähetetty:Ma 29.08.2016 - 12:58 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Baila Bailassa alkaa syyskauden alussa kaksi mielettömän upeaa kurssia:

SHOWSTYLE BACHATA 2

Opettajat: Yasser Sarría & Anette Boman. Aika ja paikka: Maanantaisin klo 20.00–21.00, Tanssikoulu Baila Baila (Eerikinkatu 27).

Kurssikuvaus: Bachata on keinuva dominikaanitanssi, jossa tärkeää on läheisyys ja tunne. Tässä paritanssissa tanssijoiden välinen yhteys syntyy aistikkaasta musiikista ja yhtenevistä liikkeistä. Tällä kurssilla syvennetään bachatan osaamista, painopisteinä jalkatyöskentely, vartalonkäyttö, yksityiskohtainen tyylittely, vienti ja seuraaminen sekä musikaalisuus. Lisäksi tunnilla on mahdollisuus tehdä koreografia kauden päättäjäisiin (esiintyminen ei ole pakollista). Taso: Keskitaso. Oppilailla tulisi olla hyvät perustaidot bachatasta, vähintään yksi kausi takana esimerkiksi bachata 1 tunnilla. Perusteiden hyvä hallinta vaaditaan jotta pystyt oppimaan perustanssin lisäksi myös tyylittelyä ja vartalonkäyttöä.

Kurssin kesto: 29.8.-12.12. yhteensä yhteensä n. 16 kertaa. Hinta: 160 € / 145 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Jos sinulla on syksyn kausikortti on kurssin hinta sinulle tällöin 80 €.

PARISALSA SHOW 3

Opettajat: Yasser Sarría & San Miguel. Aika ja paikka: Keskiviikkoisin klo 18.00–19.00, Tanssikoulu Baila Baila (Eerikinkatu 27).

Kurssikuvaus: Tunnilla yhdistetään salsaa ja showtanssintekniikkaa sekä kuvioita. Samalla syvennetään salsatekniikan tuntemusta ja tutustutaan showtanssin tekniikkaan tekemällä harjoituksia. Oppilaiden tulisi osata hyvin salsan perusteet, ei tarvitse showtanssi-kokemusta. Lisäksi tunnilla on mahdollisuus tehdä koreografia kauden päättäjäisiin (esiintyminen ei ole pakollista). Taso: Edistyneet. Oppilailla tulisi olla hyvät perustaidot salsasta. Perusteiden hyvä hallinta vaaditaan jotta pystyt oppimaan perustanssin lisäksi myös tyylittelyä ja vartalonkäyttöä.

Kurssin kesto: 31.8.-14.12. yhteensä yhteensä n. 16 kertaa. Hinta: 160 € / 145 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Jos sinulla on syksyn kausikortti on kurssin hinta sinulle tällöin 80 €.

KURSSI-ILMOITTAUTUMISET, MAKSUT, PERUUTUKSET JA HYVITYKSET:

Kurssien ensimmäiselle tunnille voi tulla kokeilemaan ja tutustumaan kurssin sisältöön tarkemmin (kertamaksun hinnalla). Tämän jälkeen kurssille voi vielä ilmoittautua osoitteeseen baila@bailabaila.fi (ennen kurssin 2. kertaa). Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssimaksu tulee olla suoritettuna viimeistään ennen kurssin alkua. Ota kurssille tullessasi mukaan kuitti maksustasi.

Jos sinulta jää joku kerta väliin kurssilta, voit käydä hyvittämässä tunnin jollain Baila Bailan muulla tunnilla syyskauden aikana (Huom! Ei muilla kursseille, ellei opettajan kanssa ole erikseen sovittu). Hyvittääksesi poissaolon sinun tulee ilmoittaa poissaolosta etukäteen viimeistään 24h ennen tuntia sähköpostitse osoitteeseen baila@bailabaila.fi tai puhelimitse 041-533 7383. Pitkäkestoisista poissaoloista tarvitaan lääkärintodistus. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille, etkä tule kurssille on Baila Bailalla oikeus periä maksu varaamistasi kursseista. Kursseja ei voi peruuttaa tai muuttaa normitunneiksi kesken kautta.

LISÄTIEDOT: www.bailabaila.fi / baila@bailabaila.fi / +358 41 5337383

Kommentit

Lähetetty:Ma 05.09.2016 - 10:33 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Vielä tämän viikon ajan voit tulla kokeilemaan ja tutustumaan Bailan tämän syksyn kursseihin.

SHOWSTYLE BACHATA 2 (by Yasser & Anette) -kurssilla syvennetään bachatan osaamista, painopisteinä jalkatyöskentely, vartalonkäyttö, yksityiskohtainen tyylittely, vienti ja seuraaminen sekä musikaalisuus. Tämä kurssi järjestetään aina maanantaisin klo 20-21.

Ja PARISALSA SHOW 3 (by Yasser & San Miguel) -kurssilla yhdistetään parisalsaa ja showelementtejä. Samalla syvennetään parisalsatekniikan tuntemusta. PS SHOW 3 järjestetään Keskiviikkoisin klo 18-19. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, ihastumaan ja oppimaan!

Lisätiedot:http://www.bailabaila.fi/kevaan-kurssit-4-1-31-5-2016/.

Tässä vielä makupala kevään Showstyle Bachata 2 kurssista: https://www.facebook.com/den.vladson/videos/10209266042198922/
Lähetetty:Ti 06.09.2016 - 14:29 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hei, huomenna on loistava tilaisuus tulla testaamaan Bailan PARISALSA SHOW 3 (by Yasser & San Miguel) -kurssia (kertamaksu). Kurssilla yhdistetään vauhdikasta parisalsaa ja näyttäviä showelementtejä. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, ihastumaan ja hiomaan salsataitojasi.

PS SHOW 3, KE 7.9. klo 18 at Baila Baila! Tämä koreo treenattiin muuten kurssilla viime syksynä ja show Bailan joulujuhlissa:

https://www.facebook.com/den.vladson/vi ... 269460399/
Lähetetty:Ke 07.09.2016 - 11:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> HOLA! TÄNÄÄN on loistava tilaisuus tulla testaamaan Bailan PARISALSA SHOW 3 (by Yasser & San Miguel) -kurssia (kertamaksu). Kurssilla yhdistetään vauhdikasta parisalsaa ja näyttäviä showelementtejä. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, ihastumaan ja hiomaan salsataitojasi.

PS SHOW 3, KE 7.9. klo 18 at Baila Baila!
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia