Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: SALSASTUDIO HELSINGISSÄ SOCAN TIIVISKURSSI 23.04.2016
Lue lisää aiheesta

SALSASTUDIO HELSINGISSÄ SOCAN TIIVISKURSSI 23.04.2016

Lähetetty:Ti 12.04.2016 - 09:37 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> SALSASTUDIO HELSINGISSÄ ENSIMMÄISTÄ KERTAA KARNEVAALITANSSI SOCAN TIIVISKURSSI 23.04.2016 KLO 15.00-18.00, opettajana Kirsikka Mäkinen

Soca irti! Soca on rytmikäs ja iloinen afrokaribialainen karnevaalitanssi, joka on alkujaan kotoisin Trinidad & Tobagosta. Soca on kehittynyt calypsosta (soul calypso) omaksi nopeatempoisemmaksi lajikseen ja onkin nykyään koko Karibian suosituinta karnevaalimusiikkia.

Tanssina soca keskittyy perinteisesti liikkuvien sarjojen ja askelten sijaan enemmän rytmikkääseen ja sulavaan vartalonliikkeeseen, etenkin lantion ja keskivartalon pyöritykseen, joka tunnetaankin parhaiten nimellä wine/wining. Socan liikekieli muistuttaa monia afrikkalaisia tansseja maanläheisyydessään, rentoudessaan ja rytmikkäässä liikkeessään.

Tiiviskurssilla tutustutaan lajin perusteisiin, kulttuuriin ja opetellaan koreografiaa. Sopii aloittelijoille, eikä vaadi aiempaa tanssitaitoa.

Kirsikka Mäkinen on Tampereella asuva tanssija ja tanssinohjaaja. Kirsikka on harrastanut ja ohjannut monia eri tansseja vuosien varrella Tampereella ja Porissa, tanssitaustaan kuuluvat mm. latinotanssit, Bollywood, vatsatanssi ja karibialaisia tansseja. Nykyään hän keskittyy enemmänkin socaan ja chutneyyn, joita koittaa tuoda lisää Suomeen.

Socaan Kirsikka on tutustunut jo vuosien ajan ja asunut myös lajin syntysijoilla Trinidadissa sekä järjestänyt socasta ensimmäisen flashmobin Suomessa. Hän on tänä vuonna taas helmikuussa Trinidadin karnevaaleilla ja pyrkii tutustumaan lisää kulttuuriin - joten uusia ideoita varmasti luvassa!

Tiiviskurssi järjestetään 23.04.2016 klo 15.00 – 18.00

Tule kokeilemaan tätä rytmikästä Socaa hintaan 35 € / 3 h (= 1 pv) ja jäät varmasti koukkuun tähän karnevaalitanssiin.

Sitovat ilmoittautumiset tiiviskurssiin: www.salsastudio.fi (-> ilmoittautumiset –> tiiviskurssit), MUISTA ILMOITTAUTUA AJOISSA!

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki

Käenkuja 3 aC

00500 HELSINKI

www.salsastudio.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia