Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: SALSASTUDIO HKI: ABAKUA- JA COLUMBIA RUMBA/AFRO TIIVARIT
Lue lisää aiheesta

SALSASTUDIO HKI: ABAKUA- JA COLUMBIA RUMBA/AFRO TIIVARIT

Lähetetty:Ti 12.04.2016 - 09:33 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> SALSASTUDIOSSA 14.05.2016 ABAKUA- JA COLUMBIA RUMBA TIIVISKURSSI MIEHILLE klo 13 – 15 JA AFRO-KURSSI SEKÄ NAISILLE ETTÄ MIEHILLE klo 15 -18, OPETTAJANA RANSES CHARON

ABAKUA- JA COLUMBIA RUMBA TIIVISKURSSI

Abakua ja columbia ovat miesten yksilötansseja ja niissä käydään läpi miehisiä liikkeitä ja askelkuvioita. Tämä tiiviskurssi klo 13 - 15 onkin vain miehille tarkoitettu.

Aikaisempaa kokemusta Rumbasta et kurssilla tarvitse, mutta jonkunlaista latinalaisten tanssien osaamista toivotaan, sillä tarkoitus on edetä suhteellisen nopealla tempolla.

Afrokurssi klo 15 -18 on tarkoitettu kaikille.

Tiiviskurssilla opetellaan afrotansseja. Afrokuubalaiset tanssit ovat ilmeikkäitä ja musiikki rytmisesti erittäin rikasta ja niiden kautta oppii myös ymmärtämään kaikkea kuubalaista tanssia paremmin, sillä niiden liikeperiaatteet ovat suoraan periytyneet mm. Salsaan ja Rumbaan.

Tällä tiiviskurssilla tanssitaan seuraavasti:

1,5 h Afrocongo

Tunnilla tanssitaan afroa, perinteistä congoa (palo, Yuka, makuta). Afrokuubalaiset tanssit ovat ilmeikkäitä, musiikki rytmisesti erittäin rikasta, liike kokonaisvaltaista ja rentoa. Afrocubanotunnit ovat energistä ja huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jossa koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä.

1,5 h Afroyoruba

Tunnilla opetellaan kuubalaiseen Santeria uskontoon kuuluvia yorubatansseja, johon pohjautuvat muut Kuuban nykytanssit. Kuubalainen afro antaa koko tanssipohjan kaikille muille kuubalaisille tanssilajeille. Tanssit ovat kehittyneet ja lopulta saaneet kuubalaisen muotonsa alunperin orjien mukanaan tuomista tansseista.

Aikaisempaa kokemusta Afrosta et tälläkään kurssilla tarvitse, mutta jonkunlaista latinalaisten tanssien osaamista toivotaan.

Tiiviskurssit järjestetään 14.05.2016

Rumba Columbia ja Abukua miehille klo 13.00 – 15.00 (2 h), hinta 25 €

Afro Yoruba ja Congo klo 15.00 – 18.00 (3 h), hinta 35 €

(Miehet jotka osallistuvat kummallekin kurssille, maksavat kursseista yhteensä 50 €)

Opettajana: Ranses Charon

Sitovat ilmoittautumiset tiiviskurssiin: www.salsastudio.fi (-> ilmoittautumiset –> tiiviskurssit), MUISTA ILMOITTAUTUA AJOISSA, tunnit täyttyvät nopeasti!

Nyt mukaan tanssimaan Rumbaa ja Afroa!

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki

Käenkuja 3 aC

00500 HELSINKI

www.salsastudio.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia