Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Lasten lattareita ja Taapero tanssia keväällä 2016!
Lue lisää aiheesta , , , ,

Lasten lattareita ja Taapero tanssia keväällä 2016!

Lähetetty:Ma 30.11.2015 - 20:00 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Perheen pienimpien ikiomat tunnit! (scroll down for English)

Studio Tamborin lasten tunneilla tutustutaan liikkeeseen, musiikkiin, kehonhallintaan ja ryhmässä toimimiseen iloisessa ympäristössä. Ryhmäkoot ovat pieniä ja tunneilla voi käydä joustavasti. Tunnit pidetään osoitteessa Katajanokanlaituri 5 ja opettajana toimii mainio Maria Särkivuori. Tarkemmat tiedot löydät alta.

Tervetuloa mukaan!

9.1.2016-27.5.2016

Torstaisin klo 16.15-17 Taapero Tanssi 1-2v
Taaperojen omalla tunnilla tutustutaan musiikkiin, rytmiin ja liikkeeseen tanssin maailmaa tutkien, testaten ja ihmetellen. Taputetaan, tanssitaan ja liikutaan mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Mukana tanssimassa voi olla vanhempi.

Lauantaisin klo 11-11.45 Lasten Lattarit 3-5v
Iloinen Lasten Lattarit-ryhmä jatkaa toimintaansa myös kevätkaudella 2016! Tunnilla tutustutaan Latinalaisen Amerikan musiikkiin ja tansseihin lapsille sopivalla lähestymistavalla luovasti liikkeen ja kokeilun kautta. Tunnilla tanssitaan, soitetaan ja lauletaan.

Opettajasta:
Maria on varhaisiän musiikkikasvatuksen opiskelija ja hän on työskennellyt alle kouluikäisten musiikkileikkikoulun opettajana Keski-Vantaan Musiikkiopistolla vuodesta 2012. Marian intohimoina ovat musiikki, tanssi ja opettaminen, ja hän harrastaa aktiivisesti laulua, mm. sellon, kitaran sekä pianon soittoa ja tanssia. Lähinnä sydäntä ovat salsa, reggaeton ja itämainen tanssi. Lattaritanssien maailma vei Marian mukanaan vuonna 2008 ja vuosien varrella sen saralla on kertynyt myös paljon esiintymis- sekä kilpailukokemusta eri kokoonpanoissa. Studio Tamborilla Maria tanssittaa 3-6 vuotiaiden Lasten Lattarit-ryhmää. Opettajana Maria on lapsilähtöinen ja lasten maailmaan sekä heidän ideoihinsa täysillä mukaan heittäytyvä. Musiikki ja tanssi ovat elämyksiä!

Hinnat (kevätkaudella tanssikertoja 17 krt):
14 kerran kortti 110e
10 kerran kortti 90e
6 kerran kortti 60e

Kortteja on mahdollista jatkaa kertamaksuilla. Valitettavasti emme voi vastaanottaa pelkillä kertamaksuilla osallistujia, jotta voimme varmistaa ryhmäkoon sopivuuden.

Varaa paikka tästä: http://www.dancestudiotambor.com/dance/ilmoittaudu-kursseille?language=fi

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@dancestudiotambor.com

***
Classes for the little ones!

9.1.2016-27.5.2016

Thu 4.15pm-5pm Toddlers 1-2 years
Happy dance class for todlers. We experiment movement with music, clap rhytms and enjoy the company of other children. Parents may dance along

Sat 11am-11.45am Children 3-5 years
Latin rhytms for children! Dancing, singing, clappin and playing instruments, while getting to know latinamerican dances and music.

Teacher: Maria Särkivuori

Prices:
14 time card 110e
10 time card 90e
6 time card i 60e

Reserve your spot here: http://www.dancestudiotambor.com/dance/ilmoittaudu-kursseille?language=fi

Welcome to dance!

More information: info@dancestudiotambor.com

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia