Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Live Love Dance - Auta tanssien 20.9.2015
Lue lisää aiheesta

Live Love Dance - Auta tanssien 20.9.2015

Lähetetty:Ti 08.09.2015 - 11:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Live Love Dance – Auta tanssien 20.9.2015 (scroll down for English)

Auta tanssimalla! Sunnuntaina 20.9.2015 järjestettävässä tanssitapahtumassa jorataan hyvän asian puolesta. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Punaisen Ristin pakolaistyöhön.

Tarjolla on tunteja huippuopettajien johdolla suomalaisesta katutanssista Siévasta lattarirytmeihin, afroon ja joogaan. Kaikki tunnit ovat avointa tasoa, mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aiemmin tanssineet.

Tunnit pidetään Olympiastadionin torniportaan tanssisaleissa osoitteessa Paavo Nurmentie 1. Sisäänkäynti saleihin stadionin tornin juurelta.

Tervetuloa mukaan!

Sunnuntaina 20.9.2015 klo 11-17 Olympiastadionin tanssisaleissa

11-12 Siéva / Topi Tateishi
Siéva on kaunis Helsingissä syntynyt streetdance-laji, jota tanssitaan villasukat jalassa. Lue lisää: http://www.dance.fi/sieva/

12-13 Rumba / Matias Löyttyniemi
Kuubalaisen rumban rytmiikkaa, tunnetta ja tyylittelyä! Jalkineiksi soveltuvat paljaat jalat tai tanssitossut, naiset voivat halutessaan tuoda tunnille mukanaan huivin.

13-14 Jooga / Anne Slåen

14-15 Heels / Petra Pentzin
Heels-tunnilla tehdään sensuelli koreografia, jossa korostetaan feminiinisyyttä ja voimaa! Musiikkina tunnilla käytetään kuumimpia latinohittejä salsasta reggaetoniin. Tunti koostuu lyhyestä alkulämmittelystä, kävelyharjoituksista ja koreografiasta. Tunnille tarvitset mukaan korkkarit. Tärkeintä tällä tunnilla eleganssi, naisellinen voima ja itseluottamus!

15-16 Länsiafrikkalainen Afro / Annina Tuhkunen


16-17 Reggaeton / Hanna-Maija Pääkkönen
Latinalaisen Amerikan kuumin klubitanssi! Tunnilla rakennetaan vauhdikas koreografia, jossa yhdistyy Puerto Ricon ja Kuuban reggaeton tyylien elementtejä. Jalkineiksi soveltuvat parhaiten tennarit.


Paikkoja on rajattu määrä, joten ilmoittaudu mukaan tästä:https://holvi.com/shop/livelovedance/

Tunnit 10e/h, lahjoitusten tuotto ohjataan kokonaisuudessaan SPRlle.

Mikäli haluat tehdä lahjoituksen osallistumatta itse tapahtumaan, voit tehdä sen suoraan SPRlle: https://www.punainenristi.fi/lahjoitukset

Tiedustelut: livelovedancehelsinki@gmail.com

***
Opettajista

Topi Tateishi (Siéva)
Topi kotimaisen streetdancen pioneeri, jonka tunneilla panostetaan jokaisen henkilökohtaiseen kehitykseen sekä myös hauskanpitoon tanssin kautta.Lue lisää: http://www.dance.fi/antopio/

Matias Löyttyniemi (Rumba)
Matias on pidetty opettaja ja kokenut esiintyjä, joka on keikkaillut Suomessa alansa parhaimpien tanssijoiden ja muusikoiden kanssa. Matias opiskelee musiikkitiedettä Helsingin Yliopistossa, pääintresseinä musiikin suhde kulttuuriin, identiteetteihin ja tanssiin.Opettajana hänelle on tärkeää, että oppilaat oppivat tanssin ajatuksen ja tekniikan sekä pääsevät nauttimaan liikkeestä. Lue lisää: http://www.timbero.fi/

Hanna-Maija Pääkkönen (Reggaeton)
Hanna-Maija Pääkkönen on karibialaisiin tansseihin erikoistunut pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, joka on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2002. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille. Lue Lisää: http://www.dancestudiotambor.com/content/esittely

Petra Pentzin (Heels)
Petra on voittanut mm. Latin Show of the Year-kisat (2013) sekä Salsan SM kisat (2011) Etnica Latin Crewn riveissä, ja sijoittunut toiseksi Super Cubano festivaalin (2013) kilpailussa Revolución Latina ryhmän kanssa. Tällä hetkellä Petra tanssii ja kilpailee reggaetoniin ja salsaan keskittyvässä "The Riot"-tanssiduossa ja ryhmä on esiintynyt mm. salsafestareilla Dominikaanisessa tasavallassa (2013) sekä sijoittunut toiseksi Latino Show SM-kisoissa (2014).


Annina Tuhkunen (Länsiafrikkalainen Afro)

Anne Slåen

***
Live Love Dance - Help Dancing! 20.9.2015

Come and dance for a good cause! The event is organised on voluntary basis and all profit shall be donated to refugee work via Finnish Red Cross. All the classes are open level, so whether you are are beginner or a more experienced dancer you are welcome to participate.

Come and join us!

Sun 20.9.2015 11am-5pm at Olympic stadium, entrance by the stadium tower

11-12 Siéva / Topi Tateishi
A beautiful Helsinki born street dance, danced wearing wool socks.

12-13 Rumba / Matias Löyttyniemi
Cuban rhumba rhythms and styling.

13-14 Yoga / Anne Slåen

14-15 Heels / Petra Pentzin
A sensual choreography with lots of attitude! Bring your own heels!

15-16 Westafrican Afro / Annina Tuhkunen


16-17 Reggaeton / Hanna-Maija Pääkkönen
The hottest club moves of Latin America!


We have a limited amount of space, so please register here:https://holvi.com/shop/livelovedance/

Classes10e/h, all profit shall be donated to Finnish Red Cross.

If you wish to donate without participating this event please visit:https://www.redcross.fi/

More information: livelovedancehelsinki@gmail.com

Welcome to dance!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia