Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Parisalsaa Bailassa syksyllä 2015
Lue lisää aiheesta , ,

Parisalsaa Bailassa syksyllä 2015

Lähetetty:To 03.09.2015 - 16:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Syksy on jälleen juhlaa kuubalaisen parisalsan ystäville Bailassa!

Tämän kauden aikana tarjoamme päivittäin keski- ja edistyneiden tason casinoa tyylivinkeillä, showelementeillä ja rumballa höystettynä, joten käyttäkäähän kaikki tämä mahdollisuus hyväksi! Etenkin miehet, teillä on nyt huipputilaisuus treenata uusia kuvioita ja tehdä tanssista tyylikästä ja sujuvaa, sekä oppia eri opettajilta heidän tyylistään! Tarjolla on myös Men´s tyle -soolotunti miehille, jossa hiotaan kaikkia niitä taitoja, joilla loistat tanssilattialla paritanssissakin!

Uuden kauden alkaessa muistakaa myös tarkistaa tasonne ja siirtyä rohkeasti tasoilla ylöspäin. Taso 2 on alkeisjatkotaso, joka alkaa kauden alusta helpoilla kuvioilla ajatellen niitä oppilaita, jotka ovat viime kaudella vasta aloittaneet salsan harrastuksen ja siirtyvät nyt 1-tasolta kakkoselle. Kaikki pidempään parisalsaa treenanneet, menkää rohkeasti 3 ja 4 tasoille, jokaisen on mukavinta tanssia oman tasoistensa oppijoiden kanssa!

Aikataulusta löytyy mm.

Ma klo 18 Parisalsa 3 (Carlos), klo 19 Parisalsa 4 (Miñoso)
Ti klo 18 Parisalsa 3 (Yasser)
Ke klo 18 Parisalsa 3 styling (Carlos), klo 19 Parisalsa 3 show (San Miguel & Yasser), klo 20 Parisalsa con rumba 3 (Miñoso)
To klo 19 Parisalsa 3 (Douglas), Parisalsa 4 styling (Roynet)
La klo 14 Parisalsa 3 (Miñoso)
Su klo 14 Parisalsa 3 (Adunais), klo 15 Parisalsa 3 styling -kurssi (Douglas & Soila)

Taso 3 on tarkoitettu noin vuoden tanssineille, joilla on jo tanssin perusteet ja rytmit hallussa. 3-tasolla keskitytään uusien kuvioiden lisäksi tyyliseikkoihin, oman tanssitavan löytämiseen ja vapaan tanssin hallitsemiseen.

Taso 4 on edistyneemmille, pidempään tanssia harrastaneille oppilaille tai haasteennälkäisille, joilla on kyky omaksua uutta kohtalaisen nopeasti ja leikitellä tyyleillä ja rytmeillä. Jatkotasolla oletetaan perusasioiden olevan hyvin hallussa (rytmit, kuviot, nopeamaan musiikkiin tanssiminen, oman tanssin tyylittely), jotta tunnilla voidaan keskittyä uuden oppimiseen.

Koko aikataulun löydät täältä: http://www.bailabaila.fi/syysaikataulu-31-8-13-12-2015/

Kommentit

Lähetetty:Pe 18.09.2015 - 09:59 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Miehiä kaivataan Baila Bailan tämän syksyn uutuustunneille: PARISALSA 3 SHOW (San Miguel & Yasser) ja PARISALSA 3 STYLING (Soila & Douglas). Tulkaahan tutustumaan näihin tunteihin. Styling-tunneille voit tulla tutustumaan, vaikka kyseessä onkin kurssi.
***
Men are needed for Baila Bailas new classes: COUPLESALSA 3 SHOW (San Miguel & Yasser) and COUPLESALSA 3 STYLING (Soila & Douglas). Come and visit these lessons. Styling lessons, you can come and visit, even though it is course.
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia