Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Tekniikka parisalsassa?
Lue lisää aiheesta

Tekniikka parisalsassa?

Lähetetty:Pe 06.02.2015 - 20:30 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Jos olet joskus toivonut saavasi parisalsa-opetusta muutenkin, kuin vain kuvioiden kautta, niin tässä on kurssi juuri sinulle. Tämä on toinen tällä kyseisellä tyylillä Suomessa järjestetty kurssimuotoinen opetuskokonaisuus parisalsan tekniikasta. Ensimmäinen oli MENESTYS ja loppuunmyyty, joten nyt on hyvä tilaisuus päästä uudelle kurssille mukaan!

Kurssilla mennään vuoden aikana perusvueltojen (kädenali-menot) lisäksi vain 2-3 peruskuviota, jotta aikaa jää kehittää muita erittäin tärkeitä paritanssin osa-alueita:
-vartalonkäyttö kuubalaisittain
-vartalotekniikan yhteen sovittaminen parin kanssa
-parisalsan perusliikeradat ja perustanssi
-askeltekniikka parisalsan perusliikeradoissa
-rytmin varma hallinta paritanssissa
-viennin laadukkuuden hakeminen monin harjoituksin
-seuraajan perustaitojen hallinta
-vauhdikas ja rento paritanssin tunnelma

Kurssilla tanssitaan PALJON, älä siis anna tekniikka-sanan hämätä. :) Vaikka opetus on todella tarkkaa ja syvältäluotaavaa, jotta oppilaat oikeasti YMMÄRTÄVÄT ja SISÄISTÄVÄT kuubalaisen parisalsan perusperiaatteet, opetuksen toisena kulmakivenä ovat toistot... sadat ja tuhannet toistot, jotta taidot ajetaan kunnolla lihasmuistiin. :)

Lopputuloksena vuoden opiskeluihin sitoutumalle saavutamme tyylipuhtaan kuubalaisen parisalsan taidot sekä itsevarman ja nautinnollisen tunteen omista paritanssitaidoista! Tervetuloa!

Kurssille otetaan 15 miestä ja 15 naista. (naispaikat täynnä!)

Opettajana toimii Hanna Terán, joka on opettanut vuosia casinoa, ja joka on tunnettu tavastaan pureutua tanssinopetuksessa mahdollisimman syvälle. Terán on itse opiskellut intensiivisesti kuubalaista tanssia ja sen vuoksi osaa selittää opetettavat asiat harvinaisen yksinkertaisesti ja ihmisläheisesti. :)

KURSSIN PERUSTIEDOT:
Kurssi järjestetään keskiviikkoisin 17.00-18.30 4.3-10.6 -välisenä aikana Tanssikoulu HAUTOMO by EdBH tanssistudiolla Merimiehenkatu 29 00150 Helsinki
Hinta 285e

Ilmoittaudu spostilla: hautomobyedbh (a) gmail.com

Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Lähetetty:Pe 27.02.2015 - 12:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Muutamia miehiä mahtuu vielä parisalsan tekniikkakurssillemme! :)
Tervetuloa mukaan!
www.edbh.fi
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia