Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: NORLAN EL MISIONARIO UMK-2015 VOITTOON!
Lue lisää aiheesta , , , ,

NORLAN EL MISIONARIO UMK-2015 VOITTOON!

Lähetetty:La 24.01.2015 - 21:49 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Hola amigos! Nyt tarvitaan koko Suomen salsa-yhteisöjen ja latinomusiikin rakastajien tuki!! ÄÄNESTETÄÄN Suomen oma latinolähettiläämme Norlan El Misionario Uuden Musiikin Kilpailun (UMK):n eli Suomen Euroviisujen- 2015 voittoon! Norlan on Suomen viisuhistorian ensimmäinen latinoartisti ja kaikkien aikojen eksoottisin viisuehdokkaamme koskettavalla espanjankielisellä reggaeton -kappaleellaan, joka on omistettu hänen edesmenneelle isälleen!!

NYT ON AIKA NÄYTTÄÄ ETTÄ OLEMME MONIKULTTUURINEN, YHTENÄINEN SUOMI JA MEILTÄ LÖYTYY KANSAINVÄLISTÄ OSAAMISTA JA LATTARIMUSIIKIN RAKASTAJIA! TÄLLÄ PÄRJÄTÄÄN MYÖS MAAILMALLA! JAKAKAA ALLA OLEVAA FB-EVENTTIÄ JA KUTSUKAA MYÖS KAIKKI YSTÄVÄT MUKAAN KANNUSTAMAAN! YHDESSÄ PYSTYMME MIHIN VAAN! TÄMÄ AVAA MYÖS OVIA KAIKELLE LATINOKULTTUURILLE JA -TANSSILLE YMPÄRI SUOMEN! KIITOS TUESTANNE!

HUOM! Varsinainen äänestyspäivä on 7.2.2015 klo 21:00 jolloin TV2:lla alkaa suora lähetys, jossa kerrotaan kaikkien 1. karsinnan äänestysnumerot jossa siis myös Norlan mukana. Kaikki siis televisioiden ääreen ja äänestetään yhteisvoimin!

Tässä suora Linkki Facebookkiin ja siellä myös lisätietoa:
https://www.facebook.com/events/836247423087603/?pnref=story

V
oitte käydä kuuntelemassa ja kotsomassa Norlanin viisubiisin myös tästä linkistä: http://youtu.be/zWjfMM0QUQk

S
aludos!
MamaSatu

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia