Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: SalsaStudio Helsingissä Suvi Tuominiemen Tiiviskurssit 29.3.
Lue lisää aiheesta

SalsaStudio Helsingissä Suvi Tuominiemen Tiiviskurssit 29.3.

Lähetetty:To 13.03.2014 - 17:36 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> SalsaStudio Helsingissä Suvi Tuominiemen toivotut Tiiviskurssit 29.03.2014!

Vihdoin Helsingissä. Näitä kursseja on toivottu ja edelliset Suvin kurssit ovatkin aina olleet täynnä. Ilmoittaudu siis nopeasti! Suvi on Ranses Charonin tanssipari, Jyväskylän SalsaStudion naispuolinen pääopettaja ja Latin Show Dancers -tanssiryhmän pääkoreografi. Kursseja hän opettaa ympäri Suomen ja on tunnettu selkeästä ja innostavasta opetustyylistään, jossa korostuu myös henkilökohtainen palaute oman tanssin kehittämiseksi.

Ladies style with heels klo 12–14
Kahden tunnin tiiviskurssilla aikana harjoitellaan lyhyet koreografiat Soniin, Bachataan ja Salsaan koroilla tanssien. Koreografioissa korostuvat naisellinen liikekieli ja erilaiset vartalonkäytön harjoitteet tanssien liikekieltä korostan. Hae varmuutta koroilla tanssimiseen sekä uudista vartalonkäyttösi naisellisilla mausteilla.

Showsalsa klo 14-16
Showsalsa tunnilla opetellaan näyttävä showkoreografia, joka haastaa tanssijaa sekä koordinaation että liikkeiden tulkinnan näkökulmasta. Koreografia harjoitellaan tiettyyn musiikkiin ja käsien ja vartalon käyttö pyritään tekemään mahdollisimman viimeistellysti. Tunnilla voi tanssia myös korolliset kengät jalassa.

Hinnat:
2 h = 25 €
4 h = 40 €

Ilmoittautumiset: helsinki@salsastudio.fi 25.03. mennessä

Älä missaa näitä odotettuja tiivareita, vaan ilmoittaudu heti mukaan!

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Käenkuja 3 aC,
Helsinki (Sörnäinen)

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia