Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Bachataopetus + lavabileet la 12.10.

Bachataopetus + lavabileet la 12.10.

Lähetetty:Ti 08.10.2013 - 21:33 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Nyt myös salsaajilla on mahdollisuus tutustua helposti lavatanssien mukaansatempaavaan maailmaan, tai vaan tulla kehittämään bachatataitoja opetukseen - ja vieläpä ilmaiseksi.

Lauantaina 12.10 opetus klo 18-20, tanssit klo 20-23.30
@ <span><span><span><span>Asukastalo Lava, Biologinkatu 5, 00790 Helsinki (Latokartano)</span></span></span></span>

<span><span>Helsingin lokakuun lauantaitanssit pidetään jo 12.10. Tanssit alkavat lämmittelyllä 17.45 jotta saamme varsinainen ohjelman alkaamaan tasan klo 18.00. Illan käynnistää bachata-opetus, jossa aloitamme alkeista ja kahden tunnin opetuksen aikana ehdimme hankkimaan riittävät taidot tanssilattialle niillekin tanssijoille, jotka eivät ole koskaan tanssineet. Bachata on helppo, romanttinen ja sensuelli tanssi Dominikaanisista, jossa tärkeintä on kuvio<span>iden sijaan yhteys parin kanssa ja musiikin tulkinta. Juuri sen takia bachata onkin vallannut Suomen viimeisen viiden vuoden aikana. Opettajana Sami "Mr. Bachata" Häggman. Tässä pientä esimakua bachatasta:


http://youtube.com/watch?v=6vRssRTtra0
" target="_blank" class="postlink"><span>http://www.youtube.com/</span>watch?v=6vRssRTtra0

Opetuksen luonteesta johtuen emme valitettavasti voi pitää niin paljon toistoja kuin olisi hyvä ja tarpeellista, mutta siksipä Dj Toivo! (<span>https://www.facebook.com/</span>djtoivo) lupasi lisätä illan soittoon reilun satsin bachataa jotta päästään kaikki hetikunnolla opittua fiilistelemään!

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Viikin asukastalojen kanssa ja itse paikasta löytyy lisätietoa tästä: <span>http://www.viikki.fi/lava/</span>16. Muistakaa ottaa sisäkengät mukaan; lattia on suhteellisen uusi ja pidetään se myös uutta vastaavana!

Paras väline tulla paikalle on oma fillari. Paikalle pääsee ainakin suhteellisen lähelle monella bussilla. Autoilijoita taasen kehoitetaan suuntaamaan ensiksi Agronominkadun kirkon edessä olevalle parkkipaikalle, josta on Lavalle Agronominraittia pitkin parisensataa metriä. Parkkitilaa Asukastalo Lavan lähettyvillä ei käytännössä juurikaan ole.

Varsinaiset lavatanssit alkavat Bachata-opetuksen jälkeen 20.00 ja ne järjestetään levytansseina ja silloin levyja leipoo taas kerran 'koti-deejiimme' DJ Toivo!.

Haluamme erityisesti korostaa, että toivomme opetukseen osallistuvien tulevan paikalle jo hyvissäajoin ENNEN KUUTTA ja net, jotka ilmestyvät paikalle ennen opetuksen loppumista, viettäkööt aikaa enemmänkin terassilla ja varokoot aiheuttamasta suurempaa äänihäiriöitä! Annetaan oppitunnille sille kuuluva rauha, jookos?</span></span></span>

<span><span><span>Muistutettakoon että tilaisuudessa on vain ja ainoastaan sekahaku ja eikä siitä saa sitten yhtään laistaa - seinäruusuja emme siis suvaitse! <span>Muistakaa myös, että kaikki kaverit saa tuoda sekä tunnille että tansseihin mukaan! </span>

Lavatanssit ja Bachata-opetus ovat kaikille ilmaisia, joten ei kun mukaan
</span></span></span>
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1415668 ... r=calendar

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia