Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: SalsaStudio Salsamusiikin rytmiikka–tiiviskurssi 07.09.2013
Lue lisää aiheesta

SalsaStudio Salsamusiikin rytmiikka–tiiviskurssi 07.09.2013

Lähetetty:Ma 02.09.2013 - 18:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Salsamusiikin rytmiikka –tiiviskurssi
lauantaina 07.09. klo 16.00 – 19.00

Salsamusiikin rytmiikka –kurssi, osa III, opettajana Maria Ylönen

Tervetuloa syventämään ymmärrystäsi salsa- ja timbamusiikista. Kurssi on jatkoa SalsaStudion aikaisemmille salsamusiikin rytmiikka –kursseille, mutta myös uudet osallistujat ovat tervetulleita mukaan!

Kehitämme rytmiikkaa ja koordinaatiota tekemällä erilaisia salsamusiikkiin liittyviä rytmiharjoituksia ja opiskelemme musiikin eri instrumenttien rytmejä tuottamalla niitä kehollamme eri tavoin. Harjoittelemme aikaisemmista kerroista tuttuja asioita myös ihan uusilla tavoilla, joten aikaisemmin kursseille osallistuneet saavat myös uusia haasteita. Tavoitteena on helpottaa ns. 1:sen löytymistä musiikista, mutta myös syventää kokonaisvaltaisesti kuubalaisen musiikin kehollista kokemista.

Tällä kertaa opiskelemme myös perusasioita musiikin rakenteesta ja harjoittelemme erottamaan monia musiikissa tapahtuvia muutoksia kiinnittämällä huomiota esimerkiksi eri instrumenttien vaiheluun. Tuotamme tällä kertaa siis sekä itse musiikkia, että kuuntelemme ja teemme harjoituksia nauhamusiikkiin. Tämän lisäksi käytämme aikaa osallistujien esittämien kysymysten pohtimiseen ja selvittämiseen.

Toiveena onkin, että osallistujat lähettävät heitä askarruttavia kysymyksiä etukäteen vaikka tapahtumasivun kautta, jotta opetuksessa voidaan pureutua vielä tarkemmin osallistujien kiinnostuksen kohteisiin! Mahdollisuutena on esimerkiksi postata tapahtumasivulle itselle haastavia musiikkeja tms. ennen kurssia, joita voidaan sitten yhdessä käsitellä kurssilla.

Aika: 07.09.2013 klo 16-19 (3 h)

Kurssin hinta: 35 € / 3 h

Ilmoittautumiset: helsinki@salsastudio.fi 03.09. mennessä

TERVETULOA OPPIMAAN SALSAMUSIIKIN RYTMIIKKAA!

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Pieni Roobertinkatu 1-3, sisäpiha F rappu, 3.krs
Helsinki

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia