Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: SalsaStudio Turussa mahtavat tiivarit 14.-15.9.2013
Lue lisää aiheesta

SalsaStudio Turussa mahtavat tiivarit 14.-15.9.2013

Lähetetty:Su 01.09.2013 - 20:02 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> SalsaStudio Turussa Salsamusiikin rytmiikka-, parisalsa con Rumba- ja Ladies Style –tiiviskurssit 14.-15.09.2013

Lauantaina 14.09.2013

Salsamusiikin rytmiikka (rumba guaguancó), osa II klo 12.00 – 14.00
Tällä tiiviskurssilla harjoitamme rytmiikkaa monipuolisesti kiinnittäen huomiota sekä perussykkeen ylläpitämiseen että erilaisten rytmikuvioiden tuottamiseen. Harjoittelemme erityisesti rumba guaguancóssa käytettäviä rytmejä eri tavoin omalla keholla ja äänellä rytmittelemällä, näin kehität sekä rytmikykyä että koordinaatiota.
Perehdymme myös rumban askelluksen suhteessa eri instrumenttien rytmikuvioihin. Tämä jos mikä auttaa sinua hahmottamaan rumba –musiikkia, hauskaa sekä haasteellista! Kurssin annista on hyötyä myös timba-musiikin ymmärtämiseen, sillä siinä sekoittuvat monet eri kuubalaisen (ja muun) musiikin lajit. Guaguancón rytmiset elementit ovat hyvin läsnä nykypäivän timba-musiikissa.

Opettajana Maria Ylönen.

Parisalsa con rumba klo 15.00 – 18.00
Kuubalaiset yhdistävät parisalsaan monenlaisia eri elementtejä, näistä yksi ja on kuubalainen rumba. Harjoittelemme kurssilla erityisesti naisen ja miehen välisen kiihkeärytmisen soidinpelin, guaguancón tekniikkaa ja liiketta naisten ja miesten näkökulmasta. Tarkoituksena saada tanssi tuntumaan nautittavalta ja varmalta. Tämän lisäksi harjoittelemme erilaisia askelia sekä rokotuksia ja niiltä suojautumisia. Kiinnitämme huomiota myös rumban ilmaisuun.

Kurssin toisen osion aikana sovellamme ensimmäisen osion oppeja parisalsaan ja opettelemme erilaisia tapoja käyttää rumbaa mausteena parisalsassa tyylikkäästi. Tarkoitusena on myös syventää naisen ja miehen roolia ja tyyliä parisalsassa kurssilla jolla on kaksi opettajaa.

Kurssi on tarkoitettu parisalsaa aktiivisesti vähintään n. puoli vuotta tanssineille ja 1. tason kuviot osaaville.

Parisalsa con rumba –kurssille tuleville suosittelemme osallistumista myös edelliselle rytmiikka -kurssille.

Opettajina Maria Ylönen ja Brian Ramos.

Sunnuntaina 15.09.2013

Ladies Style klo 11.00 – 13.00
Naisellinen like syntyy tekniikasta, liikkeen laadusta ja siitä tunteesta miltä like tuntuu. Käytämme aikaa pehmeiden ja naisellisten liikkeiden harjoittelemiseen rauhassa ajatuksen ja tunteen kanssa aistiaksemme ja nauttiaksemme vartalomme liikkeistä. Sen lisäksi että like näyttäisi hyvältä olisi tärkeää että se myös tuntuisi hyvätä ja saisi meidät tuntemaan olomme upeiksi.

Kiinnitämme harjoitteissa huomiota myös hengitykseen sekä kasvon ilmeisiin. Toisen tunnin aikana harjoittelemme tanssisarjaa, jossa käytetään opittuja taitoja sekä yhdistellään salsan ja muiden lattaritanssien elementtejä. Tanssisarjan oppimisen lisäksi harjoittelemme ilmaisua ja tulkintaa.

Opettajana Maria Ylönen.

Hinnat:
Rytmiikka 2 h = 25 €
Parisalsa con rumba 3 h = 35 €
Ladies Style 2 h = 25 €
Kaikki tunnit = 70 €

Älä missaa mahtavia tiivareita!

Ilmoittautumiset: turku@salsastudio.fi 10.09. mennessä

Tanssikoulu SalsaStudio
Läntinen Pitkäkatu 33, sisäänkäynti 2. krs parkkialueen kautta, 20100 Turku

TERVETULOA!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia