Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Norlan El Misionarion uusi reggaeton single " KUUMA KES
Lue lisää aiheesta , , ,

Norlan El Misionarion uusi reggaeton single " KUUMA KES

Lähetetty:Ti 20.08.2013 - 21:57 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">Norlan El Misionarion 3. sinkku "Kuuma Kesä": oodi Suomen kesälle ja Popedalle karibialaisilla mausteilla ulkona 21.8.2013.

Lue juttu Metropoli.net sivuilta ja käy esikuuntelemassa maistiaisia kappaleesta:

<p style="margin: 0px 0px 15px; color: #232323;">http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/norlan-el-misionarion-sinkku-kuuma-kesa-julkaistaan-huomenna-kuuntele-maistiainen-taalta/

Suomen kirkkain latinotähti Norlan "El Misionario" julkaisee kolmannen singlensä "Kuuma Kesä" elokuun 21.päivä. Sinkku lohkaistaan Norlan " El Misionario":n tulevalta albumilta: Caribbean KoneXion. "Kuuma Kesä"- biisi on alkujaan legendaarisen suomalaisen rock-yhtyeen Popedan samaista nimeä kantavasta kappaleesta tehty versio, jossa Norlan yhdistää suomenkielisen kappaleen kertosäkeen karibialaiseen reggaetonmusiikkiin ja omiin lyriikoihinsa.


<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">Norlan kertoo kuunnelleensa paljon suomalaista musiikkia ymmärtääkseen myös suomalaisen musiikin historiaa. Popeda yhtye teki Norlaniin suuren vaikutuksen rehellisellä ja melodisella rockillaan ja Pate Mustajärven soundi sai myös Norlanilta ylistystä originaalisuudestaan. Pian tutustuttuaan Popedan tuotantoon Norlan halusi tehdä "Kuuma Kesä" biisin kunnioituksena Popedalle ja Suomen kesälle ja tutustuttaa Suomen kansalle tämän tutun biisin kautta myös omaa syntyperäänsä, karibilaisia rytmejä ja erityisesti reggaeton-musiikkia jonka vuoksi Norlania ollaan kutsuttu sanansaattajaksi eli "El Misionario", sillä hän toi 9 vuotta sitten saapuessaan Kuubasta Suomeen reggaeton musiikin mukanaan ja lähti tekemään sitä tunnetuksi ympäri Suomen ja onnistuikin siinä toisen soolo-albuminsa hitti-sinkulla "Sauna Caliente" vuonna 2009, joka nousi sinkkulistojen kärkeen ja pysyi siellä toista kuukautta. Norlan lähetti jännityksellä oman versionsa kuunneltavaksi kappaleen säveltäjälle , Popedan Costello Hautamäellä, joka piti kappaleesta ja antoi Norlanille luvat kappaleen tekoon ja julkaisuun. "Uutinen hyväksynnästä oli minulle yksi vuoden kohokohdista, suuri ilo ja kunnia", kuittaa Norlan.

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">Norlanin Kuuma kesä-singlen on tuottanut yhteistyössä Norlanin kanssa Amerikkalainen huipputuottaja Nelson Rios, joka on tunnettu Amerikassa myös useista reggaeton hiteistään lukuisille latino-tähdille joista mainittakoon mm. Cosculluela ja Guanabanas. Kappaleessa Norlan räppää espanjan kielellä ja yhdistää sulavasti lähes kokonaan alkuperäisen Kuuma kesä-biisin kertosäkeen suomenkielellä taitavasti nikkaroituun kokonaisuuteen. Kappale julkaistaan digisinkkuna 21.8.2013, kappaleesta on tekeillä myös "historiallinen" musavideo, josta ei vielä paljasteta enempää yksityiskohtia.

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">"Kolmas singleni "Kuuma kesä" juhlistaa kahta minulle rakasta kulttuuria: kuubalaista ja suomalaista ja parasta vuodenaikaa eli kesää ja toivottavasti tämän biisin myötä Suomen kesä kestäisi hieman pidempään, jos ei muuten niin ainakin ihmisten mielessä", nauraa Norlan.

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">Norlanin uudella albumilla tuottajina vierailee myös kotimaisia nimiä joista mainittakoon mm. Sakke Aalto, mies lukuisten suomalaisten ykkösartistien takaa kuten Fintelligens, Juno, JVG, Cheek ja lista vain jatkuu. Norlanin oikeana kätenä yhteistyössä levyn tuotannosta vastaa kuubalainen huippu ammattimuusikko ja tuottaja Oldrich Gonzalez, kaksikon tuotantoa on myös albumin 1.single "Carnaval".

<p style="margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">

<p style="font-size: 13px; margin: 0px; text-align: justify; font-family: Arial; color: #233965;">Yhdessä Norlanin säteilevä karisma, eksoottiset rytmit ja tanssittava hittimateriaali takaa Norlanista kirkkaan tähden Suomen musiikkimarkkinoille. Suomen oma latino megastara tykittää jälleen! Norlania voi seurata myös Metropoli Netti TV:n Tähti tiukaksi- reality sarjassa.

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia