Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: FRESCA SHOWTEAM / LATIN & SHOW ERIKOISKOULUTUS

FRESCA SHOWTEAM / LATIN & SHOW ERIKOISKOULUTUS

Lähetetty:Ma 29.07.2013 - 10:48 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Haluatko esiintyä paljon ja harjoitella motivoituneessa ryhmässä? Latin & Show erikoiskoulutus + Fresca Showteam järjestetään jo neljättä vuotta ja se on vuoden kestävä upea kokemus tanssiryhmälle.

Tanssija voi hakea moneen ryhmään samaan aikaan. Ekryhmissä opit tekniikan ja koreografian lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, sosiaalisia taitoja sekä itsevarmuutta. Ryhmien jäsenistä kuvataan ammattimaiset valokuvat portfolioa varten sekä esitykset videoidaan HD-kameroin.

Koulutus on maksullinen. Ilmoittautuminen hakupäiviin sekä lisäinfoa harjoitusajoista, eri ryhmien hinnastoista yms. saat lähettämällä kyselyn info@dance.fi osoitteeseen.

Katso tästä myös hakupäivän facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/5996627 ... 2/?fref=ts

Hakupäivät:

Latin EK-Posse 11.8. su klo 14.45
Latin & Show aikuiset su 11.8. 15.30
Dance.fi Rueda Posse 16.8. pe klo 18.30
Fresca Showteam 29.8. to klo 20.15

Latin EK-Posse

Harjoitukset joka ke klo 20-21
Huippusuosittu Latinalaisten tanssien EK-ryhmä keskittyy kilpailemiseen mm. Latin Show Of The Year, Salsa SM ja Show SM -tapahtumissa. Ryhmä harjoittelee Salsaa sekä Reggaetonia ja koreografiasta vastaa Etnican Mikaela Jokinen

Latin & Show aikuiset

Harjoitukset joka la klo 12
Uusi yli 30-vuotiaiden Latinalaisten tanssien sekä Showlajien erikoisryhmä. Ryhmä esiintyy paljon eri tapahtumissa, sekä osallistuu SM-kisojen +30 kilpailuun vuonna 2014. Tässä ryhmässä ei tarvitse olla pro, jokainen on tervetullut hakuihin. Ryhmää vetää monista tanssikilpailuista tuttu Mikaela Jokinen

Fresca Showteam

Latinalaisten tanssien ykkös-showteam, johon pääsee vain yli 3-vuoden latinalaisten tanssilajien tai showtanssin kokemuksella. Koreografiassa keskitymme taiteelliseen ulosantiin ja esiintymisiin eri areenoilla ympäri Suomea. Tanssiryhmää vetää Hanna-Maija Pääkkönen. Huom. tämän ryhmän haku on poikkeuksellisesti 29.8. torstaina klo 20.00

Rueda Posse

Dance.fi Rueda Posse on hauska ja iloinen Ruedan esiintyvä tanssiryhmä, joka esiintyy eri kuubalaisen Salsan tapahtumissa sekä festivaaleilla.

Paikka: Aleksis Kiven Katu 34, Dance.fi

Opettajat

Mikaela Jokinen

Mikaela on yksi tämän hetken menestyneimmistä koreografeista ja hänen ryhmänsä Etnica on mm. Salsa SM, Show Of The Year, Ourvision ja Fresca festivaaleilla kultaa voittanut tanssiryhmä ja tuttu myös Pakko Tanssia -ohjelmasta.

Hanna-Maija Pääkkönen

Hanna-Maija on pitkän linjan arvostettu tanssija sekä koreografi joka on opettanut kuubalaisia ja karibialaisia tansseja (mm. salsa, timba, reggaeton, bachata, merenque, showsalsa) päätoimisesti vuodesta 2002.

Lisäinfot sekä myös Streetryhmien erikoiskoulutukset löydät osoitteesta http://www.dance.fi/erikoiskoulutus

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia