Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Uudenvuoden matka Kuubaan Havannaan!!!

Uudenvuoden matka Kuubaan Havannaan!!!

Lähetetty:Ma 17.06.2013 - 18:09 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> UUDEKSIVUODEKSI KUUBAAN!!!

Vihdoinkin kovasti pyydetty ja kyselty Kuuban matkan ajankohta on päätetty ja matka toteutetaan ensi jouluna! Jos olet kiinnostunut lähtemään nauttimaan Kuuban rytmeistä ja tanssimaan salsaa sekä Kuubalaisia tansseja niin lähetäthän viestiä osoitteeseen: info@salsadecuba.fi

Matkan ajankohta 26.12.2013-9.1.2014 (2 vk).

Tanssitunneilla (24h) opetetaan puolet parisalsaa (JOKAISELLE OMA KUUBALAINEN TANSSIPARI!!!) sekä loppupuolet mm. sonia, kuubalaista afroa ja rumbaa, reggaetonia sekä salsaa, tällä reissulla pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti Kuubalaisiin tansseihin ja kulttuuriin. Hauskaa on varmasti ja matkalle ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset ja miehet sekä kaiken tasoiset oppilaat. Tunneilla ammattitaitoiset paikalliset opettajat sekä matkan vetäjien tunti "tanssien Kuuban historia läpi"! Tunneilla on mahdollisuus päästä myös tanssimaan elävän rumpumusiikin tahtiin! Tanssitunnit järjestetään arki aamupäivinä kahden viikon ajan.


Ramon ja Marika Silverio ovat järjestäneet matkoja Kuubaan yhdessä jo vuodesta 2001. Ramon jo vuodesta 1999 jolloin kukaan muu Suomessa ei vielä järjestänyt tanssimatkoja Kuubaan! Jokainen kerta on tuonut lisää kokemusta ja palautteet ovat olleet loistavia matkoista. Tässä muutamia esimerkkejä palautteista:
Oppilaiden kommentteja:
+ loistavat opettajat ja tanssittajat (jokaisella oma Kuubalainen tanssipari)
+ soittajat osalla tunneista
+ tunnit ulkona
+ loistavat olosuhteet harjoitella paikan päällä Kuubassa
+ samalla aktiiviloma tanssin sekä lomailun merkeissä, hyvä yhdistelmä
+ Hyvä fiilis sekä loistavaa asiakaspalvelua matkan järjestäjiltä
+ koe positiivinen kokemus sekä loistava ja unohtumaton matka


Havannan kauniit kadut, Karibian ranta ja aurinko, iltapäivämatineat, iltakonsertit, elävää musiikkia, tanssitunteja, mukavaa seuraa, jotain unohtumatonta mitä ei kannata jättää kokematta!!!

Matkaterveisin, Marika ja Ramon Silverio
info@salsadecuba.fi
http://escuelasalsadecuba.blogspot.com. ... -cuba.html

(www.salsadecuba.fi)

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia