Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: ALKEISTUNTEJA BAILASSA 2.4 alkaen

ALKEISTUNTEJA BAILASSA 2.4 alkaen

Lähetetty:Ti 02.04.2013 - 12:31 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> UUDET ALKEISTUNNIT ALKAVAT TÄNÄÄN 2.4 BAILASSA!


Tanssikoulu Baila Bailassa Helsingissä aloitetaan uusia salsan ja muiden latinotanssien alkeistunteja 2.4 alkaen. Tanssikoulu Baila Bailalla on Suomen laajin karibialaisten/latinotanssien tuntitarjonta, ja tanssikoulu juhlii tänä vuonna jo 20-vuotis syntymäpäiviään! Tanssikoulun on perustanut vuonna 1993 kuubalainen Miguel Verdecia, ja se on Euroopan ensimmäisiä salsakouluja. Bailassa voit käydä tunneilla oman mielesi mukaan, eikä sinun tarvitse sitoutua tietyille kursseille.

Latinalaiset tanssit ovat iloinen ja tehokas liikuntamuoto ikään, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta! Tarjolla on leikkisää ja vauhdikasta salsaa parin kanssa ja ilman, hikistä ja menevää zumbaa ja happylatinoa, jossa tehdään iloinen sekoitus eri latinalaisista rytmeistä ja tansseista. Parisalsatunneille et tarvitse välttämättä omaa paria, sillä pareja vaihdetaan.
Opettajina toimivat Baila Bailan kokeneet opettajat: San Miguel, Yasser Sarría, Riikka Karvinen, Rosi Brooks, Jose Mesa, Julio Miñoso ja Frank Bueno. Opetuskielenä on suomi/englanti.

Tietoa eri tanssilajeista löydät nettisivuiltamme
http://www.bailabaila.fi/tunnit/tuntikuvaukset/

Voit ostaa tunteja joko kertamaksulla tai sarjakorttina tullessasi tunneille Bailaan, tai osta korttisi etukäteen verkkokaupastamme. Baila Bailan normaalikortit käyvät kaikille Bailan tunneille kaikilla tasoilla, mutta erikoistarjouksella salsafestareilla myyty alkeiskortti (10 kertaa 70 euroa / 20 kertaa 120 euroa) käy vain 1-tason tunneille, zumbaan ja happy latinoon.

Huom! Aikataulussa uudet alkeistunnit on merkitty erikseen (”UUDET ALKEET”), muut 1-tason tunnit ovat alkaneet jo tammikuun alussa, joten tunneilla on edetty jo kohtalaisen pitkälle. Näille tunneille voi myös kuitenkin tulla kokeilemaan olettaen että hallitsee perusasiat. Zumbaan ja happylatinoon voivat mennä ensikertalaisetkin huoletta! Uudet alkeistunnit jatkuvat aikataulun mukaisena 20.6 saakka, juhannuksen jälkeen siirrytään kesäaikatauluun.


AIKATAULU UUDET ALKEET + happy latino + zumba
(2.4 TIISTAI lähtien)

MAANANTAI
klo 17-18 Parisalsa 1 / Riikka
klo 17-18 Happy latino / San Miguel
klo 20-21 Salsa 1 / San Miguel

TIISTAI
klo 17-18 Zumba / Yasser
klo 19-20 Parisalsa 1 / Jose

KESKIVIIKKO
klo 17-18 Happy latino / San Miguel
klo 18-19 Zumba / Yasser

TORSTAI
klo 17-18 Parisalsa 1 / Miñoso
klo 18-19 Salsa 1 / Rosi

PERJANTAI
klo 18-19 Zumba / Yasser

LAUANTAI
klo 14-15 Zumba / Frank


PAIKKA: Tanssikoulu Baila Baila
Eerikinkatu 27, 00180 HELSINKI
(Sisäänkäynti katutason Pueblo - Bar y Taquerian kautta)


Kaikki uudet harrastajat tervetuloa tanssin maailmaan!

www.bailabaila.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia