Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Salsa House: Uutta kevään tunneilla!
Lue lisää aiheesta

Salsa House: Uutta kevään tunneilla!

Lähetetty:Ke 09.01.2013 - 13:31 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> 2 x PARISALSAN UUDET ALKEET KE JA SU
Tule oppimaan huippusuosittua parisalsaa! Salsa Housella on rento ja mukava ilmapiiri ja maan ehdottomaan kärkeen lukeutuva, korkeatasoinen opetus. Nyt kaksi uutta alkeiskurssia: ke klo 20.00-21.15 ja su klo 16.45-18.00. Et tarvitse omaa paria. Ilmoittaudu mukaan nettisivuilla tai studio@salsahouse.fi.

2 OPETTAJAPARIA
Uusi opettajamme Tony Guillen (Kuuba) ja Tiia Tönning aloittavat parisalsan uutena opettajaparina Eijan ja Guenisin lisäksi. Tony on
tanssinut ja työskennellyt vuosia Havannan salsaelämän ytimessä.

UUSI SALSA & CABARET
Nyt voit tulla mukaan milloin vain. Uudella Salsa & Cabaret 2 -tunnilla ei tehdä jatkuvaa koreografiaa eikä esitystä. Joka tunnilla on oma, lyhyt harjoitussarjansa ja vauhdikkaita tekniikkaharjoituksia. Monipuolista musiikkia ja upeaa naisellista tyyliä, pohjaksi riittävät salsan perusteet. Ke klo 18.00!

UUSI STREET SALSA
Suoraan Havannasta, kuumin mahdollinen movimiento. Hikisen vauhtitunnin pitää Salsa Housen uusi opettaja Tony Guillen. To klo 17.00!

UUTTA AFROCUBANOSSA
Suositulla afrocubanotunnilla on luvassa entistäkin tiiviimpää tunnelmaa. Keväällä harjoitellaan joruban orishoja monipuolisesti, mm. Ochunia ja Ochosia. Uudet Havannassa äänitetyt harjoitusmusiikit luovat tunneille
elävää säestystä lähestyvän tunnelman. Ensimmäistä kertaa otamme mukaan myös tanssiin olennaisena osana kuuluvan laulun. Tunti ei vaadi mitään aiempia taitoja. To klo 18.00!

SHOW 2013
Ensi kesän suurta teatterishow'ta varten treenataan kahdella viikkotunnilla,
maanantain Cabaret 3:ssa ja keskiviikon Show 2013 treenitunnilla. Näihin ryhmiin valitaan tanssijat erikseen ja tunnit alkavat ma 21.1. alkavalla viikolla.

www.salsahouse.fi
www.facebook.com/salsahousetampere
www.youtube.com/salsahousetv

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia