Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: tanssiohjaaja/tanssipari haussa
Lue lisää aiheesta

tanssiohjaaja/tanssipari haussa

Lähetetty:Pe 09.11.2012 - 21:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Hei,

Olen Viktor Azim, salsaohjaaja ja Tanssikoulu Ritmo Frescon perustaja.

Olen toiminut latinalaistanssien ohjaajana vuodesta 2009 lähtien pääkaupunkiseudun opistoilla kuten mm. Helsingin Aikuisopisto, Helsingin Työväenopisto, Helsingin Ruotsinkielinen työväenopisto sekä Vantaan ja Keravan Aikuisopisto.

Opistojen kanssa järjestetyt Parisalsa- ja parilatinokurssit ovat toiminnamme painopisteenä tällä hetkellä.

Olen pitänyt tunteja pääsääntöisesti yksin, mutta opetuksen sujuvuuden ja kehittämisen vuoksi toivoisin opettaja-/tanssiparia mukaan tunteja ohjaamaan.
Etsin siis tanssiparia, joka olisi mukana opettajaparina parisalsa- ja parilatinokursseilla. Tarkoituksena olisi myös kehittyä yhdessä ohjaajina ja tanssijoina (vapaaharjoittelu, omien koreografioiden suunnittelua esityksiä varten, ehkä tanssikilpailuun osallistuminen.)
Monen vuoden tanssikokemus salsassa ja muissa lattarilajeissa olisi hienoa ja toivottavaa. Tanssinopettamiskokemus olisi plussaa, muttei välttämätöntä. Lisäksi pirteä ja avoin mieli ja asenne tanssimiseen. Myös kielitaito (englanti) on tunneilla nykyään tarpeen!

Jos koet, että sinulla on yllämainittuja taitoja ja ominaisuuksia, ota mitä pikimmiten yhteyttä!

Alla vielä laajemmin tanssihistoriastani.

Tanssikoulussani olen toiminut opettajana Salsa Lahti 2008 festivaalilla ja Lahden Liiku terveemmäksi –tilaisuudessa. Järjestän paritanssitunteja
myös Helsingissä yhteistyössä Kumpula-Toukola kylätilayhdistyksen kanssa.

Olen toiminut latinalaistanssien ohjaajana vuodesta 2009 lähtien pääkaupunkiseudun opistoilla kuten mm. Helsingin Aikuisopisto, Helsingin Työväenopisto, Helsingin Ruotsinkielinen työväenopisto sekä Vantaan ja Keravan Aikuisopisto.

Minulla on monen vuoden kokemus yksityistunneilta ja polttaritunneilta. Olen toiminut Jenkkapirtillä ja Staditanssin Megaleirillä opettajana sekä sijaisopettajana Finnbodyn tanssitunneilla. Olen myös järjestänyt omia parilattarikursseja vuonna 2009-2010 Lahdessa Hannunsalilla sekä pitänyt tanssitunteja Lahden Nuorisojärjestön Kasisalilla.
Olen toiminut esiintyjänä Helsingissä Sellon kirjaston järjestämässä Etelä-Amerikka-illassa sekä Helsingin Aikuisopiston 50-vuotisjuhlapäivänä.
Puhun suomenkieltä nykyään sujuvasti ja ohjaan tunteja suomen lisäksi myös englanniksi Helsingin Aikuisopistolla ja Ruotsinkielisellä Työväenopistolla.

Repertuaariini kuuluu pari- ja soolosalsa, Rueda de casino, Bachata, Merengue sekä toiset tyylit,
kuten Forró ja Cha-Cha-Cha. Erikoistaitoni on eri salsatyylien (LA, Cuban, NY-style)
tanssiminen. Kehitän esiintymiskykyäni sekä sosiaalisia- ja suunnittelutaitojani jatkuvasti ja käyn
myös muiden ohjaajien kursseilla oppimassa.

Lisätietoa tanssihistoriastani, opettamieni tanssilajien taustoista ja opetusmetodeistani kuvien kera on kotisivuillani www.ritmo-fresco.co.nr

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia