Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: THE ULTIMATE BOOTYCAMP: X-Mas Edition!!!
Lue lisää aiheesta , , ,

THE ULTIMATE BOOTYCAMP: X-Mas Edition!!!

Lähetetty:To 18.10.2012 - 13:14 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> THE ULTIMATE BOOTYCAMP IS BACK!!!!

.. IT'S BIGGER, IT'S BETTER--

It's X-Mas Edition!!!!

Viikonloppu täynnä Dancehallia ja Reggaetonia. (Scroll down for english.)

Opettajina Meri-Tuuli Hirvonen ja Hanna-Maija Pääkkönen

Dancehall-tunnit keskittyvät Dancehall queen styleen; 100 and 1 ways to shake booty!! Every gal a broad out!! Jamaikalaista katutanssia mimmityylillä; tunneilla keskitytään lajille tyypilliseen liikekieleen, tulkitaan biisien lyriikoita, treenataan muutama klassikkomove ja muutama uudempi villitys suoraan Kingstonin kaduilta, löydetään jokaiselle persoonallinen ja oma dancehall queen style! Avoin taso.

Reggaeton-tunneilla opetellaan vartalonkäyttötekniikkaa, naisellista liikekieltä, koreografiallisia kikkoja ja kuullaan uusia ja vanhoja hittejä. Avoin taso.

La 17.11.

14.00-15.15 DANCEHALL QUEEN STYLE by Meri-Tuuli
/Every gal a broad out!/6:30 dat mi seh...
Käydään läpi uusimpia dancehall-mimmimoveja Kingstonissa juuri nyt ja kootaan ne vauhdikkaaksi koreografiaksi. Pääpaino on musiikin lyriikoiden tulkinnassa ja ilmaisussa. Myös muutamia freestylaus-harjoituksia. Sopii myös jatkotason tanssijoille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan ja biisien lyriikoiden tulkintataitoaan.

15.15-16.30 REGGAETON by Hanna-Maija
Vartalonkäytön tekniikkaa; vartalon isolaatiot, ondulaatiot, koonnot… Eli kuinka luoda kropalla (lue: peffalla, noh ehkä vähän yläkropallakin) mitä monimuotoisempaa aksentoitua, terävää, tärisevää ja värisevää liikettä. Tarjolla teknistä viilausta ja nipotusta niin uudemmille reggaetoonareille kuin konkareillekkin.


Su 18.11.

14.00-15.15 REGGAETON by Hanna-Maija
CA Club Style – Edición Glamorosa;
Keski-Amerikan klubi-tyyliä kuumimmillaan, höystettynä poseerauksilla ja tilanpoikki liikkuvilla askelsarjoilla. Koreografiapainotteinen tunti, musana uusimpia CA hittejä. Löydä sisäinen reggaetón diivasi!

15.15-16.30 DANCEHALL QUEEN STYLE by Meri-Tuuli BOOTYSHAKE- Backway, pon di floor, pon ur back, pon ur head top...Löydä omasi!!! Sheikkaustekniikkaa, whinaustekniikkaa maustettuna helpoilla akrobatiaharkoilla. Lyhyt koreo, joka sovitetaan jokaisen tasolle sopivaksi. Sopii myös jatkotason tanssijoille tekniikkatreeniksi. Korot jalkaan halutessasi!

Hinnat:
1 päivä (la tai su) yht. 2,5h 35 e
2 päivää yht. 55 e

Maksut käteisellä ennen tunnin alkua.
Paikka: Dance.fi, Aleksis Kiven katu 34

Paikkoja rajatusti, ilmoittaudu tästä:http://www.hannamaija.com/content/workshop

Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistuksella.

***
Opettajista:

BUBBLIN'BREEZES/Meri-Tuuli Hirvonen
Owner of Bubblin'Moves, coach, choreographer & dancer in Bubblin'Crew & Queens of F******Everything:

Meri-Tuuli Hirvonen (Bubblin' Breezes) perusti dancehall reggaeen erikoistuneen Bubblin'Moves-tanssikoulun 2010 voidakseen omistaa 99% ajastaan dancehallin opettamiseen, treenaamiseen ja jamaikalaisen tanssikulttuurin edistämiseen Suomessa. Meri-Tuuli haluaa jakaa eteenpäin tanssitaidon lisäksi myös tietoa lajiin liittyvästä kulttuurista ja musiikista ja opettaa oppilaille lajia sen mahdollisimman autenttisessa muodossa. Tämän mahdollistamiseksi hän treenaa muutaman kuukauden välein Jamaikalla tunnettujen tanssijoiden kanssa (mm. Mystic Davis, M.O.B, Freshh Kidds, Ghetto Legacy, Elite Team, Dance Xpressions; Collo Squad)- talven ja alkukevään 2012 hän vietti kokonaan Kingstonissa. Hän on treenannut lisäksi pitkiä aikoja myös Kuubassa ja Espanjassa. Meri-Tuuli on esiintynyt yhdessä tanssiryhmänsä Bubblin'Crew:n kanssa maailmankuulujen jamaikalaisten artistien (mm. Elephant Man, RDX, Mr.Vegas ja Konshens, Popcaan & Jah Vinci) kanssa sekä tanssinut jamaikalaisissa musiikkivideoissa (mm. Shaggy, Macka Diamond, Munga ). Viikkotuntien lisäksi Meri-Tuuli opettaa workshopeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja on kouluttanut useita lajin opettajia mm. Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Meri-Tuulilla on vahva tanssitausta dancehallin lisäksi kuubalaisessa afrossa, salsassa ja reggetonissa, joita hän opetti ennen oman tanssikoulun perustamista vuosia. Bubblin'Moves tuo myös ulkomaalaisia lajin huippuja Suomeen opettamaan, tarjoaa tanssishow'ta (Bubblin'Crew, Queens of ***** Everything) sekä järjestää oppilaille tanssimatkoja Jamaikalle vuosittain.

Hanna-Maija Pääkkönen
Hanna-Maija Pääkkönen on karibialaisiin tansseihin erikoistunut pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, joka on opiskellut tanssia jo varhaislapsuudestaan asti. Hän on opiskellut Suomessa nyky- ja jazztanssia, sekä showtanssia ja afrikkalaisia tansseja. Hanna-Maija on kouluttautunut vuosien varrella lukuisten alan ammattilaisten johdolla niin Suomessa kuin muualla. Vuodesta 2002 hän on toiminut päätoimisena tanssinopettajana. Hanna-Maija matkustaa edelleen säännöllisesti Latinalaiseen Amerikkaan tutustumaan uusimpiin virtauksiin. Hän on opettanut lukuisia kursseja ja workshopeja myös Keski-Amerikassa.

Lisätietoa: www.hannamaija.com
In english: http://www.hannamaija.com/content/english
En español: http://www.hannamaija.com/content/espa%C3%B1ol

____________________________________________________________________

Ladies only! A weekend full of Dancehall and Reggaeton. Teachers: Meri-Tuuli Hirvonen & Hanna-Maija Pääkkönen. Open level.

Sat 17.11.
2pm-3.15pm DANCEHALL QUEEN STYLE/ Every gal a broad out! by Meri-Tuuli
3.15pm-4.30pm REGGAETON/ CA Club Style by Hanna-Maija

Sun 18.11.
2pm-3.15pm REGGAETON/ Showstyle Reggaeton by Hanna-Maija
3.15pm-4.30pm DANCEHALL QUEEN STYLE/100 and 1 ways to shake booty by Meri-Tuuli

Price:
1 day (Sat or Sun) 2,5h 35 e
2 days 55 e

Payment in cash.
Location: Dance.fi, Aleksis Kiven katu 34

Register here: http://www.hannamaija.com/content/workshop

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia