Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Salsamatka Havannaan Joukukuussa
Lue lisää aiheesta , , ,

Salsamatka Havannaan Joukukuussa

Lähetetty:Ma 13.08.2012 - 12:13 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> SALSA HOUSEN OPINTOMATKA HAVANNAAN 2012

Ajankohta: 29.11.-14.12.2012
Enää muutama paikka jäljellä, ilmoittaudu heti!

Tule mukaan kokemaan Kuuban huikea tanssikulttuuri ja maan ainutlaatuinen ilmapiiri! Salsa House järjestää joulukuussa 2012 jälleen opintomatkan Kuubaan.

Kahden viikon matka on täynnä tanssia: opiskelemme arvostetun Escuela Nacional de Arten järjestämällä tanssikurssilla ja käymme ahkerasti klubeilla, konserteissa ja fiestoissa. Tanssikurssilla jokaisella on oma kuubalainen tanssipari. Matkalle osallistuminen edellyttää jatkotason taitoja kuubalaisessa parisalsassa.

Oppainasi matkalla toimivat Salsa Housen Eija, Tiia ja Alain. Joulukuun matka on jo kymmenes järjestämämme Kuubanmatka. Tähän mennessä järjestämämme yhdeksän matkaa ovat onnistuneet hienosti ja ne ovat olleet unohtumaton elämys mukana olleille.

Joulukuu on suosittua turistikautta Kuuban trooppisessa ilmastossa: aurinko paistaa ja päivälämpötila on miellyttävät 25-30 astetta. Tanssin lisäksi järjestämme paljon muutakin ohjelmaa: tutustumisia Havannaan ja retkiä rannalle.

Asumme Vedadon kaupunginosassa tasokkaissa casa particulareissa eli
kotimajoituksessa. Taloissa on aamiais- ja ruokailumahdollisuus eri korvauksesta.

Ennen matkaa järjestämme tapaamisen, jossa saat tiiviin tietopaketin Kuubasta ja Havannasta, paikallisesta kulttuurista ja käytännön asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen matkaa.

Matkan kokonaishinta on noin 2200 (2hh) tai 2350 (1hh) euroa. Hintaan on laskettu lennot, turistikortti, majoitus, tanssikurssi, ohjelmanjärjestäjien palkkio sekä yhteiskassa, josta maksetaan yhteiset bussi- ja taksikyydit Kuubassa sekä suuri osa sisäänpääsymaksuista, fiestoista, retkistä jne. eli suuri osa myös käyttömenoista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: salsahouse@salsahouse.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia