Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Kotikieli espanja?
Lue lisää aiheesta ,

Kotikieli espanja?

Lähetetty:To 12.04.2012 - 21:57 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Sääli meidän yhä kasvavan kuubalaisporukan pärjäämistä uudessa kotimaassaan. Vuosia maassa eikä kielitaidosta tietoakaan. Moni muu maahanmuuttaja oppii käyttökielen kahdessa vuodessa. Oisko siskot järkeä että osallistuisitte ukkojenne kotiuttamiseen yksinkertaisella keinolla, puhu suomea! Onhan se kivaa oppia espanjaa ja päästä osaksi "porukoita", mutta hinta on aika kova: kotivalo, jolla ei ole mitään verkostoja eikä mitään kysyntää työmarkkinoilla!

Kommentit

Lähetetty:To 12.04.2012 - 22:28 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Oon huomannut,että ne jotka eivät tänne tullessa puhu englantia joutuvat oppimaan Suomen nopeammin. Monilla myös tuntuu,että espanjaa puhuvan vaimon lisäksi on suomea puhuva tyttöystävää,niin sekin nopeuttaa oppimista.
Mutta,ei nykypäivänä saa kunnon töitä jos ei suomea opiskele tarpeeksi nopeasti,joten oikeassa olet. Pitäsköhän mun hankkia vaan espanjaa puhuva mies niin äkkiä oppis suomen kun ei espanja luista Very Happy Sopeutumien takuuvarmaa kun riidatkin hoidan sujuvasti suomeksi Razz
Lähetetty:Ke 18.04.2012 - 13:45 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> "suomea puhuva tyttöystävä" hyvä läppä!
Väittäisin, että espanjaa puhumalla puolisot yrittävät pitää miehensä erossa houkutuksista=suuri suomenkielinen naisväestö :)))
Näin se vaan ei toimi, sillä turhautunut kielitaidoton kivenpotkija on varmasti alttiimpi houkutuksille kuin omanarvontuntoinen töissäkäyvä perheenpää.
Lähetetty:Ke 18.04.2012 - 18:57 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
rocho kirjoitti: "suomea puhuva tyttöystävä" hyvä läppä!
.

Ei se kyllä ollut läppä Wink
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia