Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: HAVANA SHOW Hällä-teatterissa 23. ja 24.7.
Lue lisää aiheesta

HAVANA SHOW Hällä-teatterissa 23. ja 24.7.

Lähetetty:Ti 05.07.2011 - 16:19 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Ennennäkemättömän upea tanssishow, joka esitetään vain kahtena iltana!
Varaa ennakkolippusi heti www.salsahouse.fi/havanashow !

Kuuma ja riehakas Havanna sykkii rytmejä. Kiihkeä energia tarttuu ja tempaa mukaansa kuin magneetti. Havanna on keinuvia lanteita, aistillista nautintoa, tanssin ja musiikin ilotulitusta aamusta iltaan ja illasta aamuun. Havana Show tuo Kuuban pääkaupungin tunnelmat Hällä-näyttämölle. Huipputanssijoiden mukana se vie katsojan matkalle Havannan rapistuneen romanttisille kaduille ja Kuuban maailmankuuluun musiikki- ja tanssitraditioon.

SHOW

Cuba Show 2009
"Aivan upea show! Mieletöntä nähdä jotain tuollaista Tampereella." (Katsojapalaute 20.7.2009)
Vuonna 2009 toteutui yksi suurista unelmistamme. Halusimme tuoda suomalaisyleisön koettavaksi sen intohimon, josta itse olemme saaneet nauttia kuubalaisen tanssin parissa. Kokosimme Tampereelle joukon kuubalaisen tanssin huippuammattilaisia ja syntyi ensimmäinen suuri showtuotanto, Cuba Show. Show oli valtava menestys. Molempina näytöspäivinä täydelle katsomolle esitetty show hurmasi yleisön täysin.

Havana Show 2011
Kaksi vuotta Cuba Show'n jälkeen valmiina on uusi, ennennäkemättömän upea Havana Show. Show'n tekemiseen ovat jälleen antaneen kaikkensa sekä eri puolilta maailmaa Tampereelle saapuvat ammattilaiset että Salsa Housen omistautuneimmat tanssijat. Luvassa on todellinen helmi, ainutlaatuinen tanssinäytös, joka esitetään vain kahtena iltana.

HAVANA SHOW, TARINA

Ensimmäinen näytös
Ilta laskeutuu Havannaan. Katumuusikoina itseään elättävät vallattomat veikot Ramón, Juan ja Pedro lähtevät tutulle vaellukselleen Havannan kujille. Kuten aina, Havanna on täynnä elämää: joka ovesta tulvivaa musiikkia, lukemattomia rytmejä, kuvankauniita naisia ja uskomattoman komeita miehiä, aamunkoittoon asti salsaa tanssivia pareja. Vaeltelunsa aikana muusikot ajutuvat tuon tuosta hauskoihin sattumuksiin. Heidän mukanaan kuljemme läpi kuubalaisrytmien ilotulituksen, cabareiden häpeilemättömän kimalluksen ja salsaklubien villin huuman.

Toinen näytös
Olemme Vanhan Havannan sydämessä, korttelissa, jossa asuu köyhin mutta riehakkain ja räävittömin kansanosa. Korttelipiha on täynnä elämää: naisia pesemässä pyykkiä, miehiä pelaamassa dominoa ja juomassa rommia. Patiolle saapuu joukko kiertäviä kaupustelijoita, jotka monimielisiä laulujaan laulaen myyvät hedelmiä, kukkia, puutohveleita ja harjoja. Kaupustelijoiden ympärillä käy kova kuhina, lisää uteliasta väkeä kertyy paikalle ja piha täyttyy autenttisesta kuubalaistunnelmasta. Äkkiä rummut alkavat soida ja fiesta räjähtää käyntiin...

HAVANA SHOW, TÄHDET

Havana Show'n solisteina tanssivat eturivin kansaiväliset kuubalaisartistit:
Osvady Despaigne (Kuuba)
María de los Angeles Sarduy (Kuuba)
Reinier Powell (Kuuba / Sveitsi)
Fredy Clan (Kuuba / Saksa)
Héctor Oviedo (Kuuba / Ruotsi)

Kuubalaistähtien lisäksi estradilla nähdään yli 60 tanssijaa vauhdikkaissa tanssinumeroissa sekä 5-henkinen rumpuryhmä. Show on osa Carnaval Cubano -festivaalin ohjelmaa.

HAVANA SHOW LIPUT

27 euroa ennakkoon, 30 euroa ovelta.
Varaa ennakkolippusi vaivattomasti show'n sivuilta www.salsahouse.fi/havanashow .

Saludos,
Eija / Salsa House
www.salsahouse.fi

Kommentit

Lähetetty:Pe 15.07.2011 - 10:45 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Are you feeling lucky? Käy oitis Facebookissa ja klikkaa osallistuvasi Havana Show -tapahtumaan. Osallistumisaikaa on vielä tämä päivä! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan huomenna lauantaina hieno Havana Show -paita.

Suoraan arvontaan: http://www.facebook.com/habanabaila#!/e ... 6396952048

Show'n sivut: www.salsahouse.fi/havanashow

Saludos,
Tuuli / Salsa House
www.salsahouse.fi
Lähetetty:Pe 22.07.2011 - 16:12 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> CUBANÍSIMO! HAVANA SHOW PREPARTY
Laterna 22.00-02.30

Superkuumat bileet tänään Laternassa, tästä ei tunnelma Tampereella enää kuubalaisemmaksi tule! Mukana kaikki Havana Show'n tähdet, Carnaval Cubanon festariväki ja kaupungin kovimmat casinerot. Luvassa festarin miestähtien animación, koko muu aika pyhitetty 100 % kuubalaiselle musiikille ja ankaralle bailaamiselle, puikoissa dj Alain ja dj Nelson. Liput 8 €
Laterna, Puutarhakatu 11

Saludos,
Eija / Salsa House
www.salsahouse.fi
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia