Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Tampereella kahdet festarit heinäkuussa

Tampereella kahdet festarit heinäkuussa

Lähetetty:Ti 24.05.2011 - 17:06 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Tampereella näyttää olevan heinäkuussa 21.-24.7 kahdet salsafestarit samaan aikaan kun Tampere International Salsa Festival ja Carneval Cubano ovat samaan aikaan.

Torstaina on yhdet bailut Cubassa, perjantaina näyttää olevan bailut sekä Tullikamarin klubilla että Laternassa. (Viime vuonna klubilla olikin kovin ahdasta.) Lauantaina on sitten Yumurí y sus hermanos Pakkahuoneella, jossa on tilaa riittävästi. Pitää tuonne ainakin lauantaina bileisiin lähteä.

Opettajista sen verran, että Nunon ja Vanda ovat pariopettajat sieltä mukavimmista päästä ja heidän tunneillaan on aina hauskaa. Toisaalta Carneval Cubanossa olisi ihan houkuttelevia soolotunteja, joissa voisi päivällä vähän liikutella iltabileiden rasituksia pois kropasta, jos siis yöpyy Tampereella eikä käy vaan bileissä päivämatkalla. Mielenkiintoisia tunteja olisi kyllä molemmilla festareilla, Vähän ikävä, että noille on eri liput.

Kommentit

Lähetetty:Ti 24.05.2011 - 17:52 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> On kyllä tosi sääli,että nämä festarit menevät päälekkäin. Mulla menee ehdottomasti etusijalle Carneval Cubano,tunnit enemmän omaan makuuni ja opettajat loistavia :) Mutta ihmettelen silti,miten saatukkin samalle viikonlopulle molemmat :/
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia