Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: BachaTre - Bachata tiiviskurssi jyväskylässä 09.04.2011
Lue lisää aiheesta , ,

BachaTre - Bachata tiiviskurssi jyväskylässä 09.04.2011

Lähetetty:Ke 23.03.2011 - 11:56 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Tervetuloa opettelemaan paribachataa!

Tiiviskurssille osallistuvilla oletetaan olevan perusbachatan tanssiminen jo hallinnassa, jotta voidaan keskittyä bachatan uusiin kuvioihin, tyyleihin ja tekniikoihin. Opettajina toimivat Tampereen bachaterot Matti Machata Valtonen ja Petri Nieminen.

LAUANTAI 09.4.
Klo 12. alkaa opetus Vanhan Havannan tiloissa. Lyhyen perusaskeleiden kertauksen jälkeen siirrytään opettelemaan perusliikkumisella tehtäviin kuvioihin ja etenemme niin pitkälle kuin n. 5:ssä tunnissa ehtii. tarkoituksena on kuitenkin paneutua vartalovienteihin ja askeltempon vaihteluihin ja kuvioihin, joita voidaan niiden avulla tehdä. Mahdollisesti tehdään myös taivutuksia.

aikataulu:
aloitus klo 12:00
tunnit n. 50min
eletään toki ryhmän toiveiden mukaan
noin puolivälillä pidetään n.1h mittainen tauko (lyhyempikin käy mikäli itse haluatte)
kurssi loppuu klo 18.00


Illalla järjestämme myös bachatabileet jossa pääsette treenaamaan päivän aikana opittuja taitoja.
bileiden pääpaino on bachata musiikissa, mutta soitamme myös salsaa ja cha chaata, toiveesta myös kizombaa.
bile paikka on vielä avoin. tietoa tarkennetaan myöhemmin.


HINTA:
Hinta on 35 euroa , joka sisältää kaikki tunnit ja bileet.

OPETTAJA ESITTELYT:
Opettajina toimivat Tampereen bachaterot Matti Machata Valtonen ja Petri Nieminen. He ovat pitäneet intensiivikursseja isommillekin ryhmille ja ovat räätälöineet kurssit ryhmän toiveiden mukaisesti. Opetuskokemusta on kertynyt myös vuonna 2011 Helsingissä järjestetyillä bachatafestareilla. Molemmat bachaterot ovat aloittaneet tanssimisen salsan puolelta, mutta löytäneet pian intohimon bachataa kohtaan. Pojat ovat käyneet useillaa bachatafestivaaleillaa oppia hakemassa , mutta pääasiassa he ovat kouluttaneet ja kehittäneet itseään kansainvälisillä koulutusmateriaaleilla lukemattomien tuntien ajan. Molemmilta löytyy pohjalta vahva bachatan osaaminen, mutta kummallakin on oma tyylisuuntaansa, joka on vienyt mennessään: Machatan bachatango ja Peten domibachata. Bachaterot järjestävät tällä hetkellä Tampereen Groovessa joka maanantai BachaTren bachatapartyja, joissa ovat myös antaneet opetusta.

ILMOITTAUTUMISET bachatre@gmail.com
Koska bachata on paritanssi, haluamme huolehtia siitä, että miesten ja naisten lukumäärä pysyy kohtuullisen lähellä toisiaan. Parina ilmoittautuneet mies ja nainen saavat paikan heti. Muut otetaan jonotuspaikoille ja heille ilmoitetaan, kun osallistuminen varmistuu. Kun paikkasi tiiviskurssilla varmistuu niin saat maksuohjeet meilitse. Kurssi toteutuu, jos osallistuja on vähintään 10 paria.

Kun ilmoittaudut, voit kertoa vähän bachatataidoistasi ja toiveistasi. Tarkoitus on, että osallistujien taidot ja toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan opetuksen suunnittelussa ja näin saadaan hyvä tiivari mahdollisimman monille. Tunneilla on jatkuva parinvaihto, joka parantaa oppimista.

Tervetuloa kaikki nauttimaan kuumasta bachatan rytmistä!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia