Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Festaripassi ALE-hintaan Azúcar Salsa Carnivalin bileistä!
Lue lisää aiheesta , , ,

Festaripassi ALE-hintaan Azúcar Salsa Carnivalin bileistä!

Lähetetty:Pe 25.02.2011 - 11:53 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Baila Bailan pääsiäisen salsafestivaalit 22.-24.2.2011 lähestyvät!

Jos sinulla ei ole vielä lippua Helsingin vuoden 2011 suurimpaan tanssitapahtumaan, voit varata festivaalipassin erikoishintaan 150 euroa (norm. 185 e) nyt lauantaina 26.2 Azúcar Salsa Carnivalin bileistä Tampereelta! Festivaalipassi sisältää kaikki salsafestivaaliaikataulun mukaiset tanssitunnit perjantaista sunnuntaihin ja lisäksi kolmet iltajuhlat. Bongaa juhlista siis Baila Bailan Miguel, ja varaa lippusi! Maksutiedot saat sähköpostiisi sitovan festaripassivarauksen tehtyäsi.

Festivaali järjestetään aivan Helsingin keskustan tuntumassa 10 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta, Scandic Continental hotellissa (Mannerheimintie 46). Hotelli tarjoaa hulppeat tilat tanssitunneille ja iltajuhliin. Myös edullinen majoitus järjestyy hotellista festivaaliviikonlopun ajan.

Tanssituntivalikoimassa on afrokuubalaisia tansseja, kuubalaista casinoa ja LA-salsaa, kizombaa, bachataa ja paljon muuta! Vierailevina opettajina tänä vuonna Yunaisy Farray, Melissa Fernandez ja Luis Vazquez, Ismaray Chacon, Yoannis Tamayo sekä Marcela Gardenas ja Jesus Rivera.

Käy katsomassa tarkempi aikataulu, opettajat ja esiintyjät, majoitusvaihtoehdot sekä muut lisätiedot osoitteessa: www.bailabaila.fi/salsafestivaali.

Baila Baila ja Scandic Continental toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia