Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: FRESCA SHOWTEAM / LATIN & SHOW ERIKOISKOULUTUS
Lue lisää aiheesta , , , ,

FRESCA SHOWTEAM / LATIN & SHOW ERIKOISKOULUTUS

Lähetetty:Ke 26.01.2011 - 15:13 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Fresca Showteam / Dance.fi Latin & Show -koulutusohjelma

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen tanssiryhmään!
Fresca Showteam ja Latin & Show koulutusryhmä on upea tilaisuus tanssijoille jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina motivoituneessa ryhmässä sekä päästä esiintymään eri areenoilla. Koulutusohjelmaa on kehitelty pitkään viime vuodesta saakka ja ensimmäinen Fresca Showteam starttaa vihdoin 17.2.

Facebook-event hausta löytyy täältä. http://www.facebook.com/event.php?eid=182174561822094&ref=ts

Fresca Showteamia valmentaa Hanna-Maija Pääkkönen sekä La Nieve Frescassa vaikuttavat kokeneet tanssin ammattilaiset. Fresca Showteam on yhdeksän kuukauden mittainen koulutusohjelma, jossa valmistetaan eri koreografioita sekä harjoitellaan monipuolisesti tanssilajeja kuten:
Cuban Salsa, Showsalsa, Show, Rueda, Reggaeton, Cuban cabaree ja Rumba. 

Fresca Showteam harjoittelee Dance.fi Tanssikoulun tiloissa ja harjoituksia on kerran viikossa, torstaisin klo 19.40.

Koreografia esitetään mm. seuraavissa tapahtumissa:

Salsa SM 2011
Fresca 2011
Showtanssin SM kilpailut 2011
Show Of The Year 2011

Koulutus on maksullinen. Jos olet kiinnostunut saamaan lisäinfoa, laita sähköpostia seuraavaan osoitteeseen. Koulutuksen hinta on 300e, jonka voi maksaa kahdessa erässä. Koulutukseen sisältyy ryhmän harjoitukset kerran viikossa, sekä 2 tanssituntia viikossa. Hakuun tulee ilmoittautua etukäteen, laita s.postiviestiin nimi, ikä, osoite ja puhelinnumerosi.

info -at- dance.fi.com

Fresca Showteamin ensimmäinen infopäivä on 17.2. Jos hakijoita tulee suuri määrä, järjestämme pienen tanssiharjoituksen jonka avulla etsimme ryhmään sopivat tanssijat. Toivomme kaikilta hakijoilta yli vuoden aktiivista tanssikokemusta latinalaisista tansseista taikka showlajeista.

Fresca Showteamin harjoituskausi on 1.3.2011 - 8.11.2011.

Hanna-Maija Pääkkönen

Hanna-Maija Pääkkönen on opettanut kuubalaisia ja karibialaisia tansseja (mm. salsa, timba, reggaeton, bachata, merengue, showsalsa) päätoimisesti vuodesta 2002. Lisäksi hän on opettanut useita workshopeja ja antanut yksityistunteja sekä esiintynyt aktiivisesti.
Karibian alueen tanssit ovat osa jatkuvasti elävää ja muuttuvaa tanssikulttuuria. Tämä vapauttaa myös tanssijan luomaan oman ilmaisunsa. Tanssin vapauden pohjalla on kuitenkin vahva perustekniikka. Hanna-Maija painottaa tunneillaan vartalonkäyttöä ja hallintaa, sekä oman ilmaisutavan löytämistä. Hänet tunnetaan iloisena ja innostavana opettajana, jonka tunneilla oppilaat viihtyvät.

La Nieve Fresca

La Nieva Fresca on ammattitason tanssijoita koostuva tanssiryhmä, joka on esiintynyt ja kilpaillut mm. seuraavilla areenoilla: Helsingin kulttuuritalo, Kiasma Teatteri, Savoy Teatteri, Kuopion kaupunginteatteri
Salsa SM, Pavi, Show SM, Tampere, Fresca - Helsinki Salsa Festival
Ruedan MM-kilpailut, Cubamemucho Munich. Tulevia - Tampere International Salsa Festival 2011

Levittäkää sanaa ja lähettäkää kutsut kaikille joita Fresca Showteam kiinnostaisi.

Nähdään pian, seuraavat Frescan järjestämät salsabileet ovat taas 19.3!

Image

Kommentit

Lähetetty:To 10.02.2011 - 05:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tätä tilaisuutta ei kannata missata. Viikon päästä 17.2. torstaina klo 20.00 on haku Fresca Showteamiin. Muista ilmoittautua hakuun mahdollisimman ajoissa. Paikka Dance.fi Sörnäinen http://www.dance.fi

Laita seuraavaan s.postiin nimi, ikä, osoite ja puhelinnumerosi.

info -at- dance.fi
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia