Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: BachaTre - Bachata tiiviskurssi Turussa 11.-12.02.2011
Lue lisää aiheesta , ,

BachaTre - Bachata tiiviskurssi Turussa 11.-12.02.2011

Lähetetty:Ma 27.12.2010 - 22:09 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Tervetuloa opettelemaan paribachataa!

Kurssi on jatkoa marraskuussa pidetyille tunneille, mutta pärjäät varmasti mukana vaikka et olisi mukana ollutkaan!
...
Tiiviskurssille osallistuvilla oletetaan olevan perusbachatan tanssiminen jo hallinnassa, jotta voidaan keskittyä bachatan uusiin kuvioihin, tyyleihin ja tekniikoihin. Opettajina toimivat Tampereen bachaterot Matti "Machata" Valtonen ja Petri Nieminen.

PERJANTAI 11.02.
Klo 20.00 alkaa opetus Dance Clubin tiloissa. Lyhyen perusaskeleiden kertauksen jälkeen siirrytään opettelemaan perusliikkumisella tehtäviin kuvioihin ja etenemme niin pitkälle kuin 2 tunnissa ehdimme.

Klo 22.00 Bachatabileet Dance Clubin tiloissa, eli pääset heti kokeilemaan oppimisiasi kuvioita ja vientejä käytännössä. Vapaa pääsy.

Dance Club (Varkkavuorenkatu 34, Turku)
http://www.dance-club.fi/
Bussi nro 28 menee siitä ohi ja ympäristössä on paljon ilmaista parkkitilaa.
Tiloissa on pukuhuoneet, mutta suihkuja ei valitettavasti tiloissa ole.
Huomioithan, että tiloissa voi käyttää ainoastaan tanssikenkiä (ei siis tavallisia korkokenkiä), jotta lattia ei vahingoittuisi.

LAUANTAINA 12.02.
Klo 11.00 alkaa Dance Clubin tiloissa viiden tunnin mittainen opetus, jossa pidetään muutamia taukoja sopivissa väleissä. Tuntien aikana olisi tarkoituksena paneutua vartalovienteihin ja askeltempon vaihteluihin ja kuvioihin, joita voidaan niiden avulla tehdä. Mahdollisesti keskitytään myös taivutustekniikoihin ja niissä huomioitaviin seikkoihin.

Klo 22.00- Bachatabileet Dance Clubin tiloissa.

HINTA:
Hinta on 50 euroa (Bailes Cubanosin jäsenille 45 euroa).

OPETTAJA ESITTELYT:
Opettajina toimivat Tampereen bachaterot Matti Machata Valtonen ja Petri Nieminen. Molemmat bachaterot ovat aloittaneet tanssimisen salsan puolelta, mutta löytäneet pian intohimon bachataa kohtaan. He ovat käyneet useilla bachatafestivaaleilla hakemassa oppia, mutta pääasiassa he ovat kouluttaneet ja kehittäneet itseään kansainvälisillä koulutusmateriaaleilla lukemattomien tuntien ajan. Molemmilta löytyy pohjalta vahva fuusiobachatan osaaminen, mutta kummallakin on oma erikoisosaamis alueensa: Machatan bachatango ja Peten domibachata. Matti ja Pete ovat Tampereella toimivan BachaTren perustajajäseniä, jonka nimissä he järjestävät viikottain Tampereella bachatailtoja, joissa he ovat pitäneet myös viikottaisia opetustuokioita .

ILMOITTAUTUMISET bachatre@gmail.com


Koska bachata on paritanssi, haluamme huolehtia siitä, että miesten ja naisten lukumäärä pysyy kohtuullisen lähellä toisiaan. Samalla kerralla ilmoittautuneet mies ja nainen saavat paikan ensisijaisesti. Muut otetaan jonotuspaikoille ja heille ilmoitetaan, kun osallistuminen varmistuu. Kun paikkasi tiiviskurssilla varmistuu niin saat maksuohjeet meilitse. Kurssi toteutuu, jos osallistuja on vähintään 10 paria.

Kun ilmoittaudut, laita meiliin koko nimesi, yhteystietosi, sukupuolesi ja voit myös kertoa vähän bachatataidoistasi ja toiveistasi. Tarkoitus on, että osallistujien taidot ja toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan opetuksen suunnittelussa ja näin saadaan hyvä tiivari mahdollisimman monille. Tunneilla on jatkuva parinvaihto, joka parantaa oppimista. (mikäli toiveena on pitää sama pari sekin toki on sovittavissa, mutta ei suositeltavaa)

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.2.2011.

Tervetuloa kaikki nauttimaan kuumasta bachatan rytmistä!

---------------------------------------------------------------------

The 7 hour course is aimed at dancers who already know the basics of bachata. We try to teach some new patterns, styles and techniques that people could apply them on the dancefloor...


The schedule:
friday the 11th
20.00 Short recap on the basics. Then some patterns that one can do with basic steps.
22.00-02.00 Bachata party, free entrance.saturday the 12th
11.00 5 hours of teaching, including some breaks.
Leading with your body, switching the tempo of your steps, and of course patterns. Possibly some dipping techniques.Price:
50 eur (or 45 eur, if you're a member of Bailes Cubanos)

Registration:
Open until 04.02.2011 . Send e-mail to bachatre@gmail.com

While you register yourself, please tell us your level, and if you have some wishes on what would you like us to teach.
We switch partners on the classes, so you can come by yourself too.

See you in the lessons and/or the parties!

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia