Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Mistä yksityisopetusta alkeiden kertaukseen Helsingissä?

Mistä yksityisopetusta alkeiden kertaukseen Helsingissä?

Lähetetty:Pe 05.11.2010 - 01:18 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Etsin yksityisopettajaa auttamaan Salsan alkeiden kertauksessa. Mistä löytyy hyvä ja toivottavasti edullinen yksityisopettaja aloittelevalle salserolle Helsingissä?

-------

Kävin noin kolme vuotta sitten Salsan perustunneilla yliopistoliikunnassa, mutta harrastus valitettavasti jäi. Uudestaan en haluaisi peruskurssille mennä, mutta taidot eivät riitä edistyneemmille kursseille eikä vielä baarisalseroksikaan Sad Halu oppia salsaa on kuitenkin suuri.

Uskoakseni 5-10 yksityistuntia edistyneemmältä harrastajalta/ammattiopettajalta auttaa tilanteeseen, varsinkin itseharjoittelun kanssa. Ja samalla tanssitaidolle tulisi vankka pohja jatkoa ajatellen perusaskelien oikeinsuorittamisesta lähtien.

Salsakoulujen sivuilta netistä löytyi yksityistunneista todella huonosti tietoa, enkä tiedä kuinka moni haluaa edes pitää yksityistunteja aloittelevalle miessalserolle. Yksityistuntien hinnat vaihtelevat käsittääkseni välillä 30€-100€ / tunti ja ehkä jonkinlaista neuvotteluvaraa on useamman tunnin paketeissa. En tosiaan tiedä Helsingin hintatasoa, mutta tottakai toivon mahdollisimman edullisia tunteja Laughing

-------

Koska olen vain aloittelija, ei opettajan tarvitse olla välttämättä pätevä neuvomaan Suomen parhaita vaan tässä on mahdollisuus myös edistyneemmille harrastajille mahdollisuus tienata rakkaalla harrastuksella. Kokemuksia yksityistunneista, vinkkejä, suosituksia ja tottakai tarjouksia voi esittää.

Kommentit

Lähetetty:Pe 05.11.2010 - 09:04 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Baila Bailan opettajat pitävät myös yksityistunteja, ota yhteyttä 041 533 7383 (ma-pe 8-16). Hinnat 55€ / tunti.
Lähetetty:Pe 18.02.2011 - 15:09 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Kannattaa etsiä yksityisopetusta täältä: Yksityisopetus.fi
Jos ei löydy, jätä ilmoitus :)
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia