Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Muutama paikka vielä Kuuban kiertomatkalle 15.-29.3.1011

Muutama paikka vielä Kuuban kiertomatkalle 15.-29.3.1011

Lähetetty:Ti 19.10.2010 - 00:05 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Musiikki ja luontopainotteinen matka!

Matkalla tutustutaan ensin miljoonakaupunki Havannaan ( 5 yötä ), sen kauniiseen vanhaan keskustaan, väreihin ja tunnelmaan ja käydään illoin erilaisissa musiikkiklubeissa jazzista rumbaan ja salsaan. Myös tanssitunnit järjestetään halukkaille!

Toiseksi matkaamme ilmastoidulla bussilla ainutlaatuiseen Playa Largon ( 3 yötä ) luonnonsuojelu-alueeseen Karibian meren rannalla: Playa Largo on sekä lintuharrastajien että sukaltajien että snorklaajien paratiisi.
Sikojen lahden kautta matka jatkuu Unescon maailmanperintökohteeseen, Trinidadiin ( 2 yötä ), jossa tutustumme 1700-luvun sokeriparonien kaupunkiin ja sen kauneuteen.
Neljäntenä kohteenamme on Kuuban perinteikäs lomakohde Varadero ( 3 yötä ), jossa yövymme 5-tähden rantahotellissa all-inglusive palveluin.
Matkalla sinne käymme tutustumassa "Chen kaupunkiin" Santa Claraan ja sen Che-monumenttiin ja- museoon.

Matka on ryhmämatka, jonka hintaan kuuluvat lentomatkat, hotellit, bussikuljetukset kohteisiin ja lentokenttäkuljetukset, aamiaiset ja Playa Largossa ja Trinidadissa puolihoito ja Varaderossa all-inglusive palvelut juomineen jne. sekä matkanjohtajan palvelut.
Kohteissa lisäksi maksullisia kiertokäyntejä, retkiä yms. mutta esimerkiksi iltaklubeille lähdetään porukalla ohjatusti.
Matkan oppaana toimii jo parikymmentä vuotta Kuubassa asunut muusikko PETER LOMAN.
Matkan järjestää Kulttuurisilta Kuubaan-verkosto ja kiinnostuksesta voi ilmoittaa os. sampo@helsinkituotannot.net jolloin lähetän tarkemman matkan ohjelman.
Matkan hinta tulee olemaan 1990€,jonka lisäksi turistikortti 25€, majoittuminen yhden hengen huoneessa tuo hintaa n. 200€ lisää.

Lämpimin terveisin Sampo Laurikainen, 0400 502 993

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia