Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Hehkutus!

Hehkutus!

Lähetetty:To 12.08.2010 - 10:58 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Patricion eilinen kakkostunti oli taivaallinen . Välillä tässä jo mietin, miksi ihmeessä edes harrastan koko lajia, kun vastoinkäymiset ottavat niin kovasti luonnolle Mad , mutta eilen taas muistin, mikä koko homman pointti on. Patricion sarjat ovat täsmälleen minun makuuni, ja mies itse on aivan armoitettu opettaja ja tanssija. Ja tunnin oppilaat niin iloisia ja intohimoisia tanssijoita!! On ihanaa harrastaa LA-styleä Helsingissä!!

Kommentit

Lähetetty:Su 15.08.2010 - 14:14 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Jes, kiva tasuni!!! :) I agree, thumbs up to Patricio for great work, I'm sure he has collected many fans already through his inspiring classes!

I'm sad for having missed the last week class, hopefully I'll be able to attend this week!
Lähetetty:Su 15.08.2010 - 14:21 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Teidän taivaanne on minunkin taivaani :) Tunnilla oli paljon tavallista vähemmän ihmisiä, joten palatkaa suuremmat joukot, pliis! Vain taivas on rajana.
Lähetetty:Ma 16.08.2010 - 10:42 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Musta oli vaihteeksi oikein kiva olla pienessä ryhmässä, tuli melkein bilemäinen fiilis, kun ihmiset juttelivat enemmän keskenään ja naureskelivat yhdessä mokailuille, ja Patricio pääsi hiomaan kaikkien sarjat hyvään kuntoon ja ehti kiinnittää huomiota moniin pikkuasioihin. Mutta isossa ryhmässä on myös kivaa, puhumattakaan siitä että pääsee isoon - ja ilmastoituun - saliin Laughing !
Lähetetty:Ma 16.08.2010 - 13:15 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Pienen ryhmän riski on aina,että tunti lopetetaan kannattamattomana:) joten sen takia kaikki kynnelle kykenevät vaan takas tunneille :)
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia