Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Yli 300 tanssijaa Salsa Borealiksen Oopperasalsoissa 8.8.

Yli 300 tanssijaa Salsa Borealiksen Oopperasalsoissa 8.8.

Lähetetty:Ma 09.08.2010 - 11:17 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> 8.8.10 Oopperasalsat järjestettiin ennätyskuumana elokuun päivänä. Ennen Oopperasalsoja Dj Late soitti kizombaa ja zoukkia, jota Markus opetti. (hs.fi: Lahdessa on mitattu 8.8. Suomen kaikkien aikojen elokuun lämpöennätys, 33,7 astetta. Edellinen ennätys oli 33,2, ja se mitattiin Sulkavalla vuonna 1912.) Myös Oopperasalsoissa ennätys - yli 300 tanssijaa nautti monipuolisesta salsasta, bachatasta, cha-chasta... Oopperasalsat jatkuvat kuukauden loppuun kenties jopa syyskuulle - seuraa salsa.fiKatso kuvat:

http://www.facebook.com/photo_search.ph ... p;view=all

Kommentit

Lähetetty:Ma 09.08.2010 - 12:08 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Kiitokset Akille ja muille Oopperasalsan järkkääjille hienosta tapahtumasta. Olen nyt kolmena peräkkäisenä kertana käynyt tutustumassa meininkiin ja mukavaa on ollut. No, ekalla kerralla tyydyin vain katsomaan (ei parin vuoden takaiset kuviot enää oikein muistuneet mieleen), mutta nyt parilla kerralla olen jo käynyt tanssahtelemassakin. On ollut tosi hienoa ja innostavaa huomata, miten paljon porukkaa on sunnuntaisin kerääntynyt salsaamaan! Tässä on iskenyt pienimuotoinen salsakuume ja täytyy yrittää saada revittyä jostain sen verran aikaa, että pääsisi edes kerran viikossa johonkin salsaryhmään treenailemaan. Ja niille muutamille tutuille joiden kanssa aiheesta oli juttua - tämä on se nimimerkkini (ei siis Petteri) Wink
Lähetetty:Ma 09.08.2010 - 14:22 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
PeteP kirjoitti: Tässä on iskenyt pienimuotoinen salsakuume ja täytyy yrittää saada revittyä jostain sen verran aikaa, että pääsisi edes kerran viikossa johonkin salsaryhmään treenailemaan.


Ensi keskiviikkona klo 17 on Patricion LA salsa ykkönen Eerikinkadulla ja illalla Club Classic Salsa Copassa, johon kaivataan lisää viejiä. Tule testaamaan. :)

PeteP kirjoitti:
Ja niille muutamille tutuille joiden kanssa aiheesta oli juttua - tämä on se nimimerkkini (ei siis Petteri)


Tuollaisia sekaannuksia sattuu, kun Helsingin tanssipiireissä on useampia, joilla on sama etunimi. :)
Lähetetty:Ma 09.08.2010 - 17:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> :)

Viimeinen muokkaaja, MTS pvm Ti 10.08.2010 - 22:50, muokattu 2 kertaa
Lähetetty:Ti 10.08.2010 - 13:58 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
petteri kirjoitti: Ensi keskiviikkona klo 17 on Patricion LA salsa ykkönen Eerikinkadulla ja illalla Club Classic Salsa Copassa, johon kaivataan lisää viejiä. Tule testaamaan. :)


Täytyyhän sinne tulla, varsinkin kun Henni lupasi tulla ensikertalaisia oikein ulos vastaan Wink
Lähetetty:Ti 10.08.2010 - 14:22 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
PeteP kirjoitti: Täytyyhän sinne tulla, varsinkin kun Henni lupasi tulla ensikertalaisia oikein ulos vastaan Wink


Loistavaa! Tervetuloa!
Lähetetty:Ti 10.08.2010 - 15:44 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
PeteP kirjoitti:
petteri kirjoitti: Ensi keskiviikkona klo 17 on Patricion LA salsa ykkönen Eerikinkadulla ja illalla Club Classic Salsa Copassa, johon kaivataan lisää viejiä. Tule testaamaan. :)
Täytyyhän sinne tulla, varsinkin kun Henni lupasi tulla ensikertalaisia oikein ulos vastaan Wink


Olinko huomaavinani sarkasmia? Wink
Tasapuolisuuden vuoksi mainostan,että Havannassa on mukavasti bachataa ja salsaa samaisena iltana ja Patriciolla on oikein mukavat bachata tunnit. erityisesti Havannaan kaivataan aina tanssittajia Razz
Lähetetty:Ti 10.08.2010 - 17:30 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
Tiia kirjoitti: Olinko huomaavinani sarkasmia? Wink

Sellaista hyväntahtoista sarkasmia vain. Kuulosti vaan niin suloiselta se ulos vastaantulo Wink Hennille ei voi kun näyttää isoa peukkua!

Tiia kirjoitti: Tasapuolisuuden vuoksi mainostan,että Havannassa on mukavasti bachataa ja salsaa samaisena iltana ja Patriciolla on oikein mukavat bachata tunnit. erityisesti Havannaan kaivataan aina tanssittajia Razz

Kiitos! Täytynee ensin vähän opetella sitä bachataa joku kerta, vaikka eihän se perusjuttu siinä kovin vaikealta näyttänyt mitä Oopperalla sunnuntaina katoin - kolme painonsiirtoa ja neloselle se pyllynnylkytys Very Happy Houkuttelevan kivalta se kyllä näytti :)
Lähetetty:Ti 10.08.2010 - 17:53 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> No nih, ei se oo vaikeeta, mukaan vaan.. ja mikäs sen parempaa kun päästä hyyyyyyyyvin lähelle kivoja tyttöjä Wink
Lähetetty:Ke 11.08.2010 - 00:01 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Akille ensin hurjat kiitokset ja suuret onnittelut Helsingin myöteisimmän ja kauneimman salsatapahtumasarjan ansiokkaasta järjestemistyöstä. Kiitos kuuluu myös muille aktiiveille, kuten Markulle!

Toinen aihe:
Koska PeteP on niin kiva "Cometsin Pope" ja viimeinen viestisi sain mut todella repeämään, niin minä taidan repäistä huomenna ja pyytää Peteä julkisesti yhteen houkuttelevaa pyllynnylkytys (polvipituista hametta käyttävältä siveydensipulilta tää on tosi raju sanavalinta ja saattaa saada muilta elitisteiltä triangelin puikon putomaan...) bachataan Club Classic Salsassa. Mähän voin pyytää Lucholta ihan mitä musaa vaan maskottimaisella sievyydelläni.

Ensin tietysti mielelläni kahvittelen kaikkien Club Classic Salsaan yhdessä kanssasi saapuvien kanssa mielelläni klo 21.00 lähtien yhdessä valittavassa miellyttävässä paikassa. Voisitteko soittaa minulle numeroon 040 5966055, niin tiedän, missä tapaamme. Tämä ei ole sarkasmia. Hyvä yhteishenki on tärkeää!
Lähetetty:Ke 11.08.2010 - 03:41 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> äh Kiitos Henni, positiivista palautetta kuulee aivan liian harvoin Siinä missä Oopperasalsat ovat olleet allekirjoittaneelle vuodesta -99 alkaen harrastus, niin ne on tehnyt kyllä oikeesti mahdollisiksi Salsa Borealiksen hallitus ja monet monet aktiivit. Nykyään Salsa Borealiksen hallituksesta löytyy niin krossareita, casineroja, rumberoja, bachateroja kuin hybridisalserojakin :) myös Oopperalla on soinut monipuolisempi musiikki kuin koskaan!

Musiikkimauista ei tietenkään voi eikä pidä kiistellä, mutta toivottavasti Suomen salsan harrastajat mahtuvat myös tulevaisuudessakin samalle tanssilavalle.Hyvä yhteishenki rules!
Lähetetty:Ke 11.08.2010 - 07:01 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Useasti se valittaminen on helpompaa ja ääneen kiittäminen unohtuu. Kyllä oopperasalsat on sitä yhtä parasta Suomen kesässä, siitä ei pääse yli eikä ympäri, joten kiitoksia paljon tästä Akille ja muille, jotka ovat olleet tapahtumaa järjestämässä.
Lähetetty:Ke 11.08.2010 - 10:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
Henni kirjoitti: minä taidan repäistä huomenna ja pyytää Peteä julkisesti yhteen houkuttelevaa pyllynnylkytys (polvipituista hametta käyttävältä siveydensipulilta tää on tosi raju sanavalinta ja saattaa saada muilta elitisteiltä triangelin puikon putomaan...) bachataan Club Classic Salsassa. Mähän voin pyytää Lucholta ihan mitä musaa vaan maskottimaisella sievyydelläni.
Tähän kutsuun vastaan ilomielin myöntävästi Wink Kylläpäs tuli mielenkiintoa iltaan! :)
Lähetetty:Ke 11.08.2010 - 11:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Triangelin puikot tippus välittömästi, illalla nähdään! :)

A
Lainaus:Henni kirjoitti:
minä taidan repäistä huomenna ja pyytää Peteä julkisesti yhteen houkuttelevaa pyllynnylkytys (polvipituista hametta käyttävältä siveydensipulilta tää on tosi raju sanavalinta ja saattaa saada muilta elitisteiltä triangelin puikon putomaan...) bachataan Club Classic Salsassa. Mähän voin pyytää Lucholta ihan mitä musaa vaan maskottimaisella sievyydelläni.
Tähän kutsuun vastaan ilomielin myöntävästi Wink Kylläpäs tuli mielenkiintoa iltaan! :)
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia