Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Clube Carnaval 11.6.Copiksessa

Clube Carnaval 11.6.Copiksessa

Lähetetty:Ma 07.06.2010 - 08:16 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Perjantai-illan huumaa salsan, timban ja forron rytmeissä
Avajaispäivä huipentuu Ravintola Cobacabanaan, jossa järjestetään Clube Carnaval -iltajuhla. Juhlahumu vie mukanaan aina Brasiliaan ja Kuubaan saakka, kun luvassa on loistava kattaus muun muassa salsan, timban ja forrón rytmejä.

Menosta vastaavat loistava salsaorkesteri Grupo Con Sabor ja Suomen kuumin forró-bändi Banda Madrugada. Lisäksi DJ Carioca tanssittaa juhlaväkeä ilta yhdeksästä aina aamuyöhön saakka. Mukana bailaamassa ovat myös karnevaalikuninkaalliset.

Karnevaalia varten lämmitellän ravintola Copacabanassa perjantain 11.6. Iltaa tahdittavat brasilialaista forró-musiikkia soittava bileorkesteri Banda Madrugada sekä salsabändi Grupo Con Sabor. Näiden suomalaisten vauhdissa syke ja tunnelma kohoavat kattoon.

Liput 10€ Tiketistä ja Lippupalvelusta.

Kommentit

Lähetetty:Ke 09.06.2010 - 08:19 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Voita lennot Rioon!!!

Portugalilainen TAP-lentoyhtiö on lahjoittanut tapahtuman yleisöpalkinoiksi kaksi edestakaista lentolippua Rio de Janeiroon!

Palkinnot arvotaan Clube Carnavalissa 11.6. ja Baile do Carnavalissa. Yksi kumpanakin iltana iltajuhlalipun ostaneiden ja tietysti vielä tilaisuuksissa paikalla olevien kesken ennen puoltayötä!
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia