Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Tanssimatkalle Havannaan kesäkuussa

Tanssimatkalle Havannaan kesäkuussa

Lähetetty:Ke 03.02.2010 - 09:52 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Salsakoulu Vanha Havanna tanssii jälleen kesällä Kuubassa, jossa salsa, rumba, reggaeton, auringon kypsyttämät mangot ja Karibian pastellisävyt hellivät kehoa ja mieltä.

Suuntaamme tanssimatkalle Havannaan ensi kesäkuussa. Tällä kertaa järjestämme kaksi matkaa: alkeis- ja jatkotason tanssijoille omansa. Alkeistason matka on tarkoitettu salsaa vähemmän tanssineille ja toinen salsakonkareille. Kysy lisää sinulle sopivammasta reissusta.

Matkaan sisältyy 25 tuntia tanssinopetusta siten, että jokaisella on oma kuubalainen ammattitanssija parinaan. Tanssituntien lisäksi tutustumme Havannaan muun muassa konserttien ja illanviettojen kautta sekä lepuutamme lihaksiamme upeilla hiekkarannoilla ja vilvoittelemme uima-altaiden äärellä. Koko ajan ympärillä sykkii aistit huumaava Havanna: musiikin, äänien, värien, auringon ja energian cocktail, johon on helppo jäädä koukkuun.

Matkalla opiskellaan kuubalaisia populaari- ja folkloretansseja loistavien opettajien johdolla. Osa opetuksesta tapahtuu elävän musiikin tahtiin ja aikaisemmilla matkoilla olemme tanssien ohella tutustuneet myös perusrytmeihin sekä lauluun. Opettajamme ja tanssiparimme ovat kaikki olleet Conjunto Folclórico Nacionalin tai Tropicalin ammattitanssijoita, mistä olemme saaneet runsaasti kiitosta.

Majoitumme keskeisellä paikalla Havannan keskustassa, Parque Centralin eli keskuspuiston kupeessa. Elämänmakuinen Centro, romanttinen Malecón, kaunis Vanha Havanna ja bile-elämän keskus Casa de la Música - kaikki kävelyetäisyydellä!

Tarjoamme ryhmäläisten käyttöön kaikki parhaat vinkkimme ja lukuisien Kuuban matkojen tuoman kokemuksemme. Haluamme tanssimatkalaisten oppivan, rentoutuvan, viihtyvän ja näkevän palan sellaista Kuubaa, joka saa monet palaamaan vuosi vuoden jälkeen uudestaan.

Annamme mieluusti lisätietoja!

Terveisin,
Mari & Mia

mari.kokki@vanhahavanna.fi
mia.hilosuo@gmail.com


www.vanhahavanna.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia