Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: LOS VAN VAN SAAPUU!

LOS VAN VAN SAAPUU!

Lähetetty:Ma 23.11.2009 - 16:36 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Hieman ennakkotietoa jotta ehtisitte ostaa liput:

Perjantaina, 26.helmikuuta Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, muuttuu isoksi tanssiareenaksi ja ravintolaksi pääesiintyjänä Kuuban suosituin yhtye LOS VAN VAN. Aloittava yhtye on vielä valitsematta.

Liput ( alk. 48 ) tulevat myyntiin 30.11. Menolipun ja sitä kautta kaikkien Lippupalvelun myyntipisteiden yms. kautta.

Terv. Sampo Laurikainen

Kommentit

Lähetetty:Ti 24.11.2009 - 13:39 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> 50e/lippu? en edes usko lukemaani Very Happy
_________________
LMP
Lähetetty:Ti 24.11.2009 - 17:50 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ei taida tolla hinnalla ihan kauhea kiire tulla lippua ostamaan. Luulis saavan vielä lähempänäkin konserttia, jos tuntuu, että rahaa riittää. Onhan toi vähän hintava, ja vielä kun tuossa luki, että liput alkaen 48 euroa...onko yleisö vielä jotenkin jaoteltu eri osastoihin? Kun ostaa kalliimman lipun niin näkee enemmän ja on parempi tanssilattia?

Toisaalta voisi ajatella niin, että jos menee Tampereelle keikalle (kun siellähän ulkomaiset bändit yleensä esiintyy) ja maksaa lipusta 35 euroa ja matkat päälle, niin tuleehan tää pääkaupunkiseudulla asuvalle halvemmaksi kumminkin. Ja pääsee vähän aikaisemmin kotiin nukkumaan <img src=" border="0" />

Tommi
Lähetetty:Ti 24.11.2009 - 20:59 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Taas Tommi osui naulankantaan.Hippasen hintavalta tuo tuntuu.On kuitenkin hienoa,että Sampo Laurikainen uskaltaa ottaa taloudellisen riskin ja tuottaa LOS VAN VAN:n Suomeen.Ei varmasti ole halvin pändi tuoda tänne.Kultsa konserttipaikkana on myös kulu joka täytyy siirtää lpun hintaan.Kiitti Sampolle,että on ottanut tehtäväkseen tuottaa LVV Helsinkiin.Toivottavasti hanke onnistuu jotta saataisiin huippubändejä vastakin Helsinkiin.Ehkäpä hintakin voisi asettua paremmin kohdalle kun osataan arvioida katteet sopiviksi.Täytynee jättää muutamat normibileet väliin ja satsata laatuun.Loppupeleissä se on meistä(yleisöstä)kiinni saadaanko tänne huippuja.
Lähetetty:Ke 25.11.2009 - 13:06 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Joo. On tuo paljon halvempi kuin viime kesän Gente de Zona & Maraca Tampereella, kun laskee matkat ja kaksi yötä hotellissa. Maanantaina tarkoitus hankkia lippu. Muuteman kerran jääny ilman, kun on hidastellu.
Lähetetty:Ke 25.11.2009 - 13:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> njoo tommi on oikeassa. tuntuu vaan hullulta maksaa samasta bändistä melkeen tuplasti enemmän kuin muissa euroopan maissa. ja miten ihmeessä liput voivat olla erihintaiset? lisätietoja kalliimmista lipuista
_________________
LMP
Lähetetty:Ke 25.11.2009 - 17:37 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hei Kaikille!

Tämän luokan bändit syrjäisessä ja reittien ulkopuolisissa maassa tulevat kalliiksi ja riski on suuri.Valitettavasti!
Ja kun halutaan järjestää kunnon areena jossa kerrankin kaikkialta näkee ja pääsee tanssimaan isolle parketille, ei monta vaihtoehtoa (eikä halpoja) ole.
Paikalla siis sekä suuri parketti että vielä halukkaille 800 istumapaikkaa nousevassa katsomossa.

Viestin laitoin ennen kuin järjestäjät sopivat hinnasta, mutta se on ehdottomasti kaikille sama ja vain ennakkomaksut siihen tulevat päälle. Aitoja siis ei ole, eikä muitakaan liikkumisen esteitä. Ravintolassa voi käydä ja vilvoitella ja siten taas palata tanssin pyörteisiin!

Yhtenäinen hinta on 46 e + ennakkomaksut
Lähetetty:Ke 25.11.2009 - 17:51 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> vielä sen verran, että tapahtumassa on vielä julkistamaton support-esiinjäryhmä lämmittelemässä, jolloin tilaisuus on pitempi kuin normaali konsertti.

Samoin tapahtuman ääni- ja valotekniikka toteutetaan todella näyttävsti ja ammatimaisesti kuten tuon kaltaiselle bändille kuuluu.

Kuluissa ei siis tingitä!

T. Sampo
Lähetetty:To 26.11.2009 - 10:19 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Sampo,kiitti kun selitit tuotantoprosessin kulurakenteita.Villelle taisi tulla kipuraja vastaan lipun hinnassa.Se oli hyvää tietoa järjestäjille,mut toivottavasti Ville ymmärtää nyt lipun hintaan vaikuttavia tekijöitä paremmin.Soisin,että Sampo saisi hyvät lämppärit ja tuvan täyteen niin saataisiin oikeat megabileet.Se helpottaisi uusien järjestämistä.
Lähetetty:To 26.11.2009 - 12:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Harmi mulle, et sattuu just Hesan koulujen hiihtoloman aikaan. Oon silloin kaukana poissa. Muuten olisin ollut ehdottomasti Kultsalla...!
Lähetetty:To 26.11.2009 - 12:52 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
SampoL kirjoitti: vielä sen verran, että tapahtumassa on vielä julkistamaton support-esiinjäryhmä lämmittelemässä, jolloin tilaisuus on pitempi kuin normaali konsertti.

Samoin tapahtuman ääni- ja valotekniikka toteutetaan todella näyttävsti ja ammatimaisesti kuten tuon kaltaiselle bändille kuuluu.

Kuluissa ei siis tingitä!

T. Sampo


Erinomaista, että joku jaksaa yrittää. Oitis lippua hankkimaan

Hintavertailua: 14.11 Charanga Habanera ja Pupy erinomaisessa keikkapaikassa Amagerbiossa: liput viitisenkymmentä euroa.
Mainiot äänentoistot ja valot. Olisivatko järkkärit saaneet Kööpenhaminan kaupungilta jotain avustusta festariinsa?
Lähetetty:To 26.11.2009 - 17:56 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tapahtuman ja tanssit aloittaa

Tero Toivonen y Su
Septeto Son Oriental


Jossa soittavat muutamia vuosia sitten takaisin Suomeen Kuubasta muuttaneen Teron lisäksi Aleksander Bravo ( Kuuba ), Vili Rantanen, Mikko Hyttinen, Mika Rytkönen, Pekka Kilpeläinen, Sami Pöyhönen.
Lähetetty:Pe 27.11.2009 - 14:57 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Los Van Vanin Liput tulevat myyntiin maanantaina, 30.12. klo 09.00!

Lippuja saa menolipun ja Lippupalvelun kautta sekä mm. R-Kioskeilta.
Hinta 46 + enn.maksut

Lauantaina Los Van Vanin musiikkia Telle Virtasen lattarimusa-ohjelmassa Radio Suomessa!
Lähetetty:Pe 27.11.2009 - 21:47 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
pex kirjoitti: Sampo,kiitti kun selitit tuotantoprosessin kulurakenteita.Villelle taisi tulla kipuraja vastaan lipun hinnassa.Se oli hyvää tietoa järjestäjille,mut toivottavasti Ville ymmärtää nyt lipun hintaan vaikuttavia tekijöitä paremmin.Soisin,että Sampo saisi hyvät lämppärit ja tuvan täyteen niin saataisiin oikeat megabileet.Se helpottaisi uusien järjestämistä.


voi jösses mitä tekstiä. kyse ei ole mistään ihmeen kipurajasta(?), vaan puhtaasta logiikasta; lipun hinnat nousevat eikä sille näköjään mitään voi. paljos ne bamboleon liput maksoivat? 25e? kyllähän van vanista ton 46e maksaa varsinkin kun tulevat helsinkiin ja ehkä he voivatkin statuksensa myötä pyytää hiukan enemmän - toisaalta kesällä madridissa hinta tais olla vähän yli parikymppiä.

ja sen verran, että pupy ja charanga yhteensä 50e, ton maksaa milloin vaan :)
_________________
LMP
Lähetetty:La 28.11.2009 - 01:36 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Voi ei tätä lamaa ja köyhyyden määrää, ei sinne ole pakko mennä jos on liian kallis. Kun kerran vuodessa jotain oikeaa konsertti tapahtumaa pääkaupunkiseudullakin järjestetään niin heti nousee kauhea haloo... Seuraavaksi voidaan sitten teilata nämä bändit, kun Losvanvan on jo nähty ja kuultu suunnilleen vuosittain, joka kerran joku tulee jälkikäteen valittamaan että ne oli ihan väsyneitä ja lämppärinä toimiva coverbändikin pimputtaa aina kaikissa suomikuubaseuran sikarinkatkuisissa vanhemman väen illanistujaisissa. Ääh. Ihme kun joku edes viitsii vaivautua järjestämään mitään kun vastaanotto on aina vähintäänkin nihkeätä.
Lähetetty:La 28.11.2009 - 18:20 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Juu.aina löytyy joku "kp" kitisemään kun ei tajuu lgiikkaa ennen kuin rautalangasta väännetään.Samalla pääsee kehaisemaan,et ollaan sitä oltu ihan ulkomailla asti kuuntelemassa bändejä.Kannattaa mennä Kuubaan siellä on liput vielä halvempia.Ei näistä mitään haittaa oo.Kumma vaan kun nää kitisijät eivät järjestä mitään itse.Se olis varsin opettavaista.

(Isoveli moderoinut lievästi 1.12.)
Lähetetty:La 28.11.2009 - 21:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> "Kp"???? Nyt mä en vuorostani voi uskoa lukemaani Very Happy Mistä moinen aggressio? Missä vaiheessa Ville on "kitissy" lipun hinnasta? On tässä viestiketjussa muutki sanoneet että liput tuntuu hintavilta. Ja tuskinpa Ville tahto kehuskella millään (eiköhän aika moni oo reissannu Euroopassa ja/tai Kuubassa ja nähny bändejä), hän vaan vertasi lipun hintoja. On toi vajaa viiskymppiä munki mielestä aika suolanen hinta verrattuna etelä-Euroopan ja myös Suomessa järjestettyjen konserttien hintoihin. Oonko mäki nyt "kp"? Jos näin on niin hyvä, sittehän mä voin sekottaa vähän .... ... sen suolasen hinnan sekaan niin ei kirpase yhtä pahasti Wink

Vaikka mä pidänki hintaa korkeahkona, se ei kuitenkaan tarkota sitä, etten mä ymmärrä miksi se on korkea. Voihan talvellaki valittaa että on kylmä ja samalla kuitenki ymmärtää että on kylmä koska on talvi. Aion ostaa lipun, kyllä Los Van Van on viidenkybän arvonen, varsinki kun en niitä vielä livenä oo vielä nähny. Kulttuuritalollakaan ei oo tullu käytyä, joten ilta on vallan täynnä uusia kokemuksia meikäläiselle.

Aivan mahtavaa että saadaan Helsinkiin pitkästä aikaa kunnon kuubalaisen bändin konsertti. Suurkiitos järjestäjille!

(IsoVeli moderoinut tekstiä lievästi 1.12.)
Lähetetty:Su 29.11.2009 - 10:35 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tää oli harmiton näkökulmajuttu.En henkilöinyt(nimennyt)ketään.Käsittelin ilmiötä(KP) yleisellä tasolla.Rakentava kriittisyys on yksi kehityksen avaimista ja pidän sitä hyvänä asiana.Pidän ilmiönä turhaa tärkeilyä enemmän huvittavana kuin agressioita herättävänä.Onneksi meillä kaikilla on mahdollisuus käyttää tätä sivustoa ajankuluna ja mielipiteenilmaisun välineenä.
Lähetetty:Su 29.11.2009 - 13:23 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ei jumalauta mitä meininkiä. Ketsuppipullo avattu. Kukas tämän pex on? Oikeaa nimeä kehiin, jotta saadaan jatkettua keskustelua siviilissä! Tässähän mentiin jo ihan henkilökohtaisuuksiin. Myllyt sallittu!

Kavereille vissiin Internetin keskustelupalstat uus juttu? Olinko missään vaiheessa sanonut lipun olevan liian kallis? Jos provosoidutte noin hemmetin helposti kommentist, niin ei kannattaisi kirjoitella yhtään mitään. Sanoin sen mitä moni ajatteli mielessään :)
_________________
LMP
Lähetetty:Su 29.11.2009 - 14:56 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> hyvä kun sanoit mitä moni ajattelee mielessään.Tiina5 ja Tommi kirjoittivat perustellusti ja asiallisesti samasta aiheesta eikä mulla ole niihin mitään lisättävää.Siksi halusin valita toisenlaisen tulokulman asiaan.Onneksi joku tarttui koukkuun.Tärkeintähän on,että LVV tulee Helsinkiin-eikö.Jos joku ottaa mun sananvalinnan henkilökohtaisesti se ei oo mun migreeni.
Lähetetty:Su 29.11.2009 - 17:15 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> jee terhi, hyvä homma! itsekin todella hämmentynyt tästä agressiosta Very Happy salsa.fi voi pahoin
_________________
LMP
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 09:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
ville kirjoitti: itsekin todella hämmentynyt tästä agressiosta Very Happy salsa.fi voi pahoin


Admin on matkoilla, mutta IsoVeli valvoo!
Keskustelu on syytä käydä asiasta nimittelemättä
muita keskusteluun osallistujia!

IsoVeli
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 12:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hih, IsoVeli heräsi :)
Admin voisi kertoa tämänhetkisestä konserttihintatasosta maailmalla mutta hänellä on varmaan vähän parempaakin tekemistä kuin lukea näitä sivuja ja muistella lämmöllä meitä suomen salsaajia.
Kulttuuritalohan on oikein hieno paikka ja akustiikankin pitäisi siellä toimia. Kävin siellä kerran Black Sabbathin konsertissa ja valittamista ei ollut paikassa eikä äänentoistossa. Se on sen verran äänekästä musiikkia että varmasti Los Vanvankin kuulostaa hyvältä. Nähtäväksi ja kuultavaksi jää ei sitä tiedä jos kaiken tämän metelöinnin jälkeen minäkin sijoittaisin rahani tähän kulttuurielämykseen ja jättäisin Apassionatan väliin. Tosin sitten pitää jännittää toista suosittua keskustelun kohdetta, että pääsenköhän minäkin tanssimaan vai jäänkö seinäruusuksi?
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 13:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ilmaisen lievän vastalauseeni salsa.fi:n hyvinvoinnin suhteen.

Nähdäkseni osa ihmisistä oli huolestunut lippujen kalliilta vaikuttavasta hinnasta, ja he ilmaisivat huolensa, koska he kuitenkin haluaisivat päästä mainittuun tapahtumaan ilman että tuntisivat itseään rosvottavan - Ihan ymmärrettävää.

Osa ihmisistä taas oli huolissaan, että edellämainittujen "huolestumisensa ilmaiseminen" vaikuttaisi tällaisten tapahtumien määrään jatkossa (ja ehkä myös omaan tanssifiilikseen), ja siksi he kehoittivat näitä huolestuneita pitämään tunteensa sisällään - Ihan ymmärrettävää.

Itse vain pidän Suomalaisesta suorapuheisuudesta ja minulla on vaikeuksia suhtautua ihmisiin joilla on koko ajan yllä "hienosti menee", "elämä on mahtavaa", "nice to see you" naamio.
(Sellainen jatkuva valittaminen tosin on myös ärsyttävää.)

Parempi täällä jokatapauksessa on keskustella asiasta ja päästää ylimääräiset höyryt ulos kuin itse bileissä. Valittaminen kunniaan kunhan sen sitten saa tarvittaessa off asentoon.

t. Markus
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 18:53 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
>
IsoVeli kirjoitti:
Admin on matkoilla, mutta IsoVeli valvoo!
Keskustelu on syytä käydä asiasta nimittelemättä
muita keskusteluun osallistujia!

IsoVeli


Hyvä, että valvonta pelaa ! Jotkut on innostuneet keskustelemaan salsa.fissä, ja just nyt keskustelu velloo tosi kuumana ja tilanne on suorastaan räjähdysaltis. Olisiko IsonVeljen jo syytä tehdä interventio tilanteen laukaisemiseksi. Tai ainakin kannattaisi lähettää ohjeet sivistyneestä nettikeskustelusta Wink
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 19:52 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Keskustelu on toki sallittua ja toivottavaa.

Siitä IsoVeli vain muistuttaa, mihin kukin meistä on sitoutunut:

Käyttäessäsi tätä sivustoa tai mitä tahansa sen palvelua sitoudut siihen, ettet
... ... toimi tavalla joka saattaa olla lainvastaista, uhkaavaa, haitallista, häiritsevää, ahdistelevaa, loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, hyvän maun tai tavan vastaista, sopimatonta, siveetöntä tai pornografista...

(poiminta salsa.fi:n käyttöehdoista)
Lähetetty:Ti 01.12.2009 - 20:12 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> KIITOS SAMPO! Aivan mahtava juttu! Kyllä El tren tykittää niin kovaa, et rahat kannattaa kaivaa vaikka perssilmukasta. Kuubassa, jossa Los Van Van täyttää aina keikkapaikan turvoksiin asti, keikat maksaa alk.25cuc (n.22e) ja suurin osa bilettäjistä on kuubalaisia. Keskipalkka kyseisessä maassa on meidän rahaksi käännettynä noin kympin hujakoilla, joten se kertoo kyllä kuinka loistokkaaksi kyseinen bändi koetaan. Eli oli lama tai ei, ja salsa soi sydämessä, ei tuota konserttia voi jättää väliin. La rumba no vale nada como dice van van! Nos vemos alla!

Hanna Terán
Lähetetty:La 05.12.2009 - 18:05 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hei,

Poistakaa jos ei saa mainostaa.

Los Van Vanin Songo(1988) levyä saa Play.com ista 3.99€. Perille tuli itelle n. viikossa. Postikulut kuuluu hintaan.

Track List
1. La Titimania
2. Calla
3. Que Palo Es Ese
4. Sandunguera (Por Encima Del Nivel)
5. Muevete (Anda Ven Y Muevete)
6. Recaditos No
7. Ya Tu Campana No Suena
8. Y Que Tu Crees
Lähetetty:Ma 07.12.2009 - 04:24 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Harmi että tolta levyltä tuskin tullaan yhtään biisiä kuulemaan. Kyllähän se uusin levy on niin armotonta tykitystä ettei sen livesettiä voi vaan missaa.
http://youtube.com/watch?v=SYUlk6zE2-0

_________________
LMP
Lähetetty:Ma 07.12.2009 - 23:33 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hyvä biisi ja hyvä meininki tuossa edella, mutta aargh, noi kännykameraotokset on silkkaa murhaa. Vai oliko Villellä joku syy laittaa just toi ?

Tässä yksi fiilistelybiisi lisää odotellessa:http://youtube.com/watch?v=TJIbMqRZaOI
näitähän riittää youtubessa.

Joo, täytyypä käydä hakemassa lippu kaupasta Very Happy
Lähetetty:Ti 08.12.2009 - 22:44 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Joo, olin tolla keikalla ja taisin olla ainut kuka ei osannut kaikkia sanoja :)
_________________
LMP
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia