Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Spanish Harlem Orchestra Suomessa heinäkuussa!

Spanish Harlem Orchestra Suomessa heinäkuussa!

Lähetetty:Ti 02.06.2009 - 18:21 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Ennen Tampereen kansainvälistä salsafestivaalia kannattaa ehdottomasti piipahtaa Pori Jazzeilla, jossa esiintyy kahtena päivänä (16.7. ja 17.7.2009) Spanish Harlem Orchestra. Lipun hinta ei onneksi päätä huimaa (vain 25 €), joten se ei ainakaan ole esteenä lähtemästä Poriin. Ainoastaan majoitus saattaa muodostua ongelmaksi tässä vaiheessa (jollei sitten ole tuttuja Porin suunnalla). Kaikilla ei ole myöskään välttämättä autokyytiä (tai ajokuntoa...) kotiin, mutta onneksi Porista lähtee aamuyön tunteina muutamia busseja: Treelle perjantai-aamuna klo 3.50, Hkiin klo 1.00, 3.50 ja 5.00 sekä Tkuun klo 5.00, joten ei hätää sen suhteen.

Tässä tietoa SHO:sta (Lähde: http://www.porijazz.fi/content/view/475 ... e_no=38549 )

New Yorkin East Sidella, 125. kadun eteläpuolella sijaitseva hispaano-alue El Barrio on synnyttänyt boogaloon, latino-soulin ja salsan. Erityisesti viimemainittua lajia vaaliva 13-henkinen Spanish Harlem Orchestra on lyömätön salsa-paja, jossa klassisen newyorkilaissalsan vankkumattomalle pohjalle viskotaan pikantteja moderneja mausteita.

Maailmankuulun pianisti, sovittaja ja tuottaja Oscar Hernándezin johtama orkesteri perustettiin vuosituhannen aamunkoitossa ja se koostuu Ison Omenan kovimmista latino-soittajista. Bändi on tehnyt kolme loistavat arvostelut saanutta albumia: Un Gran Dia En El Barrio (2002), salsa-legenda Ruben Bladesin vierailema ja Grammyn voittanut Across 110th Street (2004) ja uusi, runsaasti omaa materiaalia sisältävä United We Swing.

Mitään näistä levyistä ei voi kuunnella istuviltaan. Sama pätee SHO:aan livenä.

http://www.spanishharlemorchestra.net/

Jäsenet
Oscar Hernandez , piano
Ray De La Paz , vocals
Willie Torres , vocals
Marco Bermudez , vocals
John Walsh , trumpet
Hector Colon , trumpet
Joe Fiedler , trombone
Daniel Reagan , trombone
Mitchell Frohman , saxophone, flute
George Delgado , congas
Jorge Gonzales , bongos
Maximo Rodrigues , bass


Saludos, ~SalChanSon~

Kommentit

Lähetetty: Takaisin alkuun
>
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia