Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: URBAN THURSDAYS @ CUBA CAFÉ

URBAN THURSDAYS @ CUBA CAFÉ

Lähetetty:To 08.11.2007 - 12:58 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> CUBA BAR UND REVOLUTION TARJOAA SINULLE......
... AINUTLAATUISEN ILMAPIIRIN, AINUTLAATUISET DRINKIT (mm. 20 erillaista Mojitoa!!) ETTÄ AINUTLAATUISEN MAHDOLLISUUDEN CHILLATA KAVEREIDEN KANSSA AINUTLAATUISEN MUSIIKIN SOIDESSA TAUSTALLA!

DJ SOLID (SkyHigh Events) ja URBAN THURSDAYS tarjoavat sinulle JOKA TORSTAI parasta RnB:tä, Neo-Soulia, Jazzia ja paljon muuta... Ovet aukeavat klo 17.00 ja sulkeutuvat 02.00 ..

JOS et ole vielä pistäytynyt katsomassa Stadin Uutta Kuuminta Party Roomia niin HEI!! Nyt olisi jo AIKA!!


Do you want to be in a inner circle?? Click on www.cubacafe.fi

Viimeinen muokkaaja, SkyHighEvents pvm La 10.11.2007 - 18:52, muokattu 2 kertaa

Kommentit

Lähetetty:To 08.11.2007 - 16:46 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> hieno juttu, otin mielenkiinnosta yhteyttä cubacafeehen, ei salsamaista menoa tai mitään kuubalaisata luvassa (edes rommia), eivät ole sanojensa mukaan teemabaari, vaikka minusta kuubalainen kahvila kovasti jonkinlaiseen teemaan viittaakin.

Aki
Lähetetty:To 08.11.2007 - 17:27 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> aki,

kun cubacafee perustettiin olin jostain syystä ravintolapäällikön maililistalla ja pisti mulle mailia että tulkaa tsekkaa paikka. luulin et se oli repinyt mun emailin joltain pedron listalta ja kelasin et "hei upeeta, lattarikahvila". no pistin mailia takas ja sanoin et jonkin verran ihmisiä tulee pettyy jos haette nimellä lisää asiakaskuntaa. no näinhän siis on, ainut mikä tossa mestassa on kuubaa on nimi, ihme et se sentään on kirjoitettu oikein.

mut siis kyl siel on pari lattaribiisiä soinut, varmaan olosuhteiden pakosta. mut siinä vaiheessa ku stockholm diskotekin ex-ravintolapäällikkö siirtyy uuteen paikkaan no ei se voi hirveesti vanhasta erota, no offense.

ugh, olen puhunut.
_________________
LMP
Lähetetty:Pe 09.11.2007 - 10:43 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> joo, kun meillä on kampissa seduloitakin joka kulmalla niin kyllä meille varmaan yksi feikki kuubakafekin mukaan mahtuu ja yleisö tietenkin tykkää. Sinne menee varmaan jokunen ulkomaalainenkin, joka saattaa kyllä olla moisesta menosta hieman hämillään...
Lähetetty:Pe 09.11.2007 - 11:58 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> kyllä, näin on. joidenkin espanjalaisten suusta kuulin jo sanat "donde esta cuba?"

no can do.
_________________
LMP
Lähetetty:La 10.11.2007 - 18:48 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hei kaikki,

No kyllähän tuo herättää hieman ristiriitaisia ajatuksia..Cuba nimenä mutta lattari musa ei soi yötä päivää..Ajatelkaapas tätä, jos ks. musa soisi kaiket päivät niin voin kertoa että kyseinen paikka ei olisi kovinkaan kauan pystyssä! Ei olisi tarpeeksi asiakaskuntaa joka viikonpäivälle. Totta kai, muutama lattari ilta kuukaudessa ei olisi haitaksi mutta..Sen ainakin tiedän varmaksi että viime torstaina Dj Solid soitti ainakin 10 lattaribiisiä ja kyllä siellä muutana pari lantioitaan tuli keikuttamaan..kuulin että eipä lattariklubi Havanna Clubikaan ole viime aikana ratkennut liitoksistaan vaikkei ole vielä kauan Vodassa pyörinytkään eli missä olette asiakkaat?
Lähetetty:La 10.11.2007 - 19:47 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> iltaa,

ohan se ihan selvää ettei paikka pystyssä pysyisi lattarimeiningillä, itseasiassa omistajat on sinäänsä tehneet hyvän pelivedon juuri tolla nimellä. puhuinkin juuri kavereitteni kanssa siitä että cuba on silti hyvä paikka koska siellä on mahdollisuus edes yhteen lattaribiisiin :)

nimi vaan hämää, paikasta kyllä tykkään verrattuna muihin yökerhoihin jotka ovat lähinnä katastrofeja.

no hard feelings.
_________________
LMP
Lähetetty: Takaisin alkuun
>
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia