Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Kulttuuriareena Gloriassa la 13.10.2007, klo 21-04

Kulttuuriareena Gloriassa la 13.10.2007, klo 21-04

Lähetetty:Ke 10.10.2007 - 16:17 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> FANTACIA CUBANA tanssiteatteriesitys klo 21-22 sekä HABANA NIGHT iltabileet klo 22-04

Nyt on mahdollisuus päästä Helsingissä katsomaan tanssiteatteriesitystä kuuban tansseista sekä sen jälkeen bilettämään parhaalle tanssilattialle Gloriaan. Nyt on kerrankin tilaa tanssia hyvällä lattialla orkesterin ja DJ:n tahdittamana!


Lokakuun räntäsateita ja kylmää voi nyt torjua tanssin riemun ja eksotiikan avulla! Tanssikoulu Salsa de Cuba järjestää ensimmäistä kertaa Helsingissä kolmipäiväisen tapahtuman Salsa de Cuba Festivaalin.

Viikonlopun huipentumana on lauantaina 13.10. kuttuuriareena Gloriassa järjestettävä tanssiteatteriesitys FANTACIA CUBANA, joka kiidättää katsojansa värikkäälle fantasiamatkalle kuuban tanssin historiaan. Salsa de Cuban loisteliaat tanssijat, säestyksenään Ramon Silverion rumpuryhmä Los Guerreros sekä orkesteri Silverio mi Son tuovat yleisön ihailtavaksi koko kuubalaisen kulttuurin mytologiat ja tarut.
Habana Night bileissä Maestro Ramon Silverion johdolla koko yleisö pääsee myös itse tutustumaan tanssin saloihin illan opetustukiossa, jonka jälkeen tanssi jatkuu kuubalaisen salsaorkesteri Silverio mi Sonin tahdittamana aamutunneille saakka. Lisäksi Fiiliksiä nostattaa DJ:t: Forza ja Supra

Tapahtuman vieraileviksi esiintyjiksi saapuvat Ruotsista tanssija-koreografi-pedagogi Chiqui Dixon-Davis ja tanssija-koreografi Kristina Groth-Dixon.

Tervetuloa matkalle Kuubaan!

Liput:
Fantacia Cubana + Habana Night iltabileet klo 21-04 = 30 € (S-etu kortilla 25 €).
Habana Night iltabileet klo 22 --> = 12,00 eur


Tanssikoulu Salsa de Cuba, Ohjelmatoimisto Show Cubano
+358 40 596 3632
www.salsadecuba.fi
salsadecuba@progym.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia