Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Lauantain salsatapahtumat.....

Lauantain salsatapahtumat.....

Lähetetty:Ma 08.10.2007 - 11:12 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Ensi lauantaina on niin yltäkylläisesti salsaa tarjolla, että ei kyllä tiedä mihin päin suuntaisi. Toivottavasti paikka jos toinenkin ei koe ihmiskatoa, onhan tämä salsaajat-sosiaali aika pieni loppujen lopuksi.... Tietysti nyt olisi mahdollisuus salsabaari-kierrokselle Cool

Kommentit

Lähetetty:To 11.10.2007 - 17:33 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Jep, minusta vähän pöhköä järjestäjiltä sijoittaa samalle päivälle niin paljon vaihtoehtoista ohjelmaa ja turhaa kilpailuttaa toisiaan pienen yhteisön jäsenistä. Olisi kivempi joka viikonloppuna käydä tapahtumissa, kuin esim. kerran kuussa yhdessä ja jättää loput saman päivän jutut väliin.
Lähetetty:To 11.10.2007 - 19:17 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hei Limppu,

Salsa de Cuba on samaa mieltä kanssasi, on todella valitettavaa, että on monta tapahtumaa päällekkäin. Kun lähdimme järjestämään festivaalia yritimme löytää viikonlopun milloin ei olisi muita tapahtumia, sitten otimme yhteyttä Gloriaan ja saimme ainoan peruutuspäivän tälle vuodelle eli 13.10. lauantaina. Mekään emme tällaista tapahtumaa ole järjestäneet Salsa de Cuban olemassaoloaikana vaan Ramon järjesti viimeksi vuonna 2001 Danza Afrocubana tanssiteatteriesityksen Savoy teatterissa. Huomasimme sitten varauksen jälkeen, että Storyvillessä on salsaa, mutta ajattelimme, että meillä ei ole paljon vaihtoehtoja ja vielä kaksi tapahtumaa päällekkäin on ok ja Storyvillessä on muutenkin yleensä ihan oma kävijäkuntansa.

Henkilökohtaisesti kirjoitettuna voimme vielä kertoa, että Ramon soitti mm. Miguelille ja kertoi festivaalistamme ja kutsui hänet iltaamme, Miguel vastasi ystävällisesti, että heillä on opettajien perinteiset synttäribileet ja kiitti kutsusta. Käsitys oli, että juhlat ovat "pienet" juhlat, kunnes meni vähän aikaa ja yhtäkkiä alkoi mainonta "isommasta" juhlasta salsa flamenco fiestasta showneen päivineen. Voimme sanoa suoraan, että olimme itsekin aika yllättyneitä!

Kun muilla esim. Baila Bailalla on ollut tapahtumia olemme pyrkineet siihen, että me emme järjestä silloin mitään. Meistä on epäreilua oppilaita ja salsajuhlissa kävijöitä kohtaan, että te juhlissa kävijät joudutte valitsemaan mihin mennä jo juuri senkin takia niin kuin itse totesit, että välillä ei tapahdu mitään ja välillä tuntuu olevan liikaa tapahtumia päällekkäin.

Toivomme omasta puolestamme, että jatkossa tällaisia päällekkäisyyksiä ei sattuisi ja kaikki pääsisivät juhlimaan kaikkien järjestäjien juhliin ilman kauheaa miettimistä minne mennä juuri tänä lauantaina, me emme vaan aina jaksa yksin olla se osapuoli joka yrittää järjestää bileet niin, että muilla ei olisi mitään samaan aikaan vaan toivomme siihen kaikkien järjestäjien yhteistyötä.

Toivottavasti kaikki salsaajat löytävät paikkansa lauantaina <img src=" border="0" />

Ystävällisin terveisin, Salsa de Cuba
Marika ja Ramon Silverio
Lähetetty:To 11.10.2007 - 20:47 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> wau.

olipahan marttyyrishenkinen vuodatus...ei kai se niin kamalaa oo jos kerranki on valinnanvaraa. Ja omaa syntymäpäivää voi tietty olla vaikeempi muuttaa kuin ehkä muita juttuja elämässä Wink
Lähetetty:To 11.10.2007 - 20:54 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Niin....alkaa tunteet kuumenemaan Razz
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 12:25 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Se on aina ikävää, kun sattuu useita merkittäviä
salsatapahtumia samalle päivälle. Kun itsekin olen
ollut klubi-iltoja järjestämässä, tiedän, että se
on turhauttavaa.

Ehkä kuitenkin voisi olettaa, että jonkinlainen
juhlien järjestämiseen liittyvä perustietous olisi
kaikillä alan toimijoilla. Joka koululla on omat
joulujuhlansa, kevätjuhlansa jne. Sikäli kuin oikein
muistan, on Baila Baila juhlinut opettajiensa
synttäreitä ainakin koko 2000-luvun, aina samaan
ajankohtaan osuvana viikonloppuna. Mistään yllätyksestä
ei siis ole kyse. Baila Bailan juhlia on myös aina
mainostettu aivan julkisesti. Syyttäköön itseään,
joka ei ole sitä huomannut, kun aikaa on ollut
vuositolkulla.

Tässä on viitteeksi pari linkkiä keskustelupalstan
vanhoihin viesteihin.

Lokakuu 2005: http://www.salsa.fi/keskustelut-395.html
Lokakuu 2006: http://www.salsa.fi/keskustelut-811.html

Toivottavasti kaikilla on kuitenkin lauantaina hauskaa.

Tommi
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 12:25 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Vähän nurinkurista etten sanoisi tekopyhää on sanoa ensin itse, että kaksi tapahtumaa on ok ja sen jälkeen päivitellä sitä, että joku haluaa järjestää kolmannen tapahtuman. Toisaalta Storyvillessä on oma yleisönsä, mutta jotenkin on vaikea uskoa, että Salsa de Cuba -festivaalin järjestäjät olisivat kovin huolehtineet Storyvillen yleisömäärästä. No emmepä kyllä huolehdi mekään, viimeistään puolen yön jälkeen tupa on todennäköisesti pullollaan! Ja mistä tiedämme vaikka Miguel olisi varannut Kappelin jo helmikuussa...

En puutu enempää tanssikoulujen välisiin skaboihin, täytyy tässä alkaa soittelemaan Halosen Tarjalle, ettei vain järjestä mitään kemuja päällekkäin syntymäpäiväjuhlieni kanssa 6.12. Laughing
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 13:04 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> ensin valitetaan kun ei ole tarpeeksi bileitä, sitten valitetaan kun niitä on liikaa. tommi ja eeva asian ytimessä, ei muuta sanottavaa.
_________________
LMP
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 14:47 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> ...ja sitten kaverin vessanavajaisbileetkin vielä sattuu tälle lauantaille!! Very Happy jää salsat väliin kokonaan tällä kertaa -ahhh q refrescante- Very Happy
mutta hauskaa menoa kaikille, menopaikkaan katsomatta!!
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 19:35 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Kävin katsomassa nuo tommin linkit ja ne juhlat on kyl ollu joka vuosi perjantaisin, muuten ihan hyvä huomio.
Enkä muistaakseni ennen oo kyl nähny mitään näin suurta ku tänä vuonna (bannerit.. yms).
Hei, sitäpaitsi eikö tanssin pitäis olla hauskaa ja yhdessäoloa eikä keskustelupalstoilla sotimista.
Peace man! :)
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 20:44 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Viestitämme vielä lopuksi, että Salsa de Cuba toivoo, että kaikille riittää kävijöitä, niin meille, Baila Bailalle kuin Storyvilleen. Pointti oli, että harmillista, että on näin paljon tapahtumia, mutta toivottavasti kaikilla on hauskaa ja kaikki löytää itsellensä mielisen paikan.

Hauskaa lauantaita kaikille <img src=" border="0" />

Ystävällisin terveisin,
Tanssikoulu Salsa de Cuba,
Marika ja Ramon Silverio
Lähetetty:Pe 12.10.2007 - 23:25 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Uusi käyttäjä täällä ihmettelee kiivasta keskustelua lauantaista... salsa on suuria tunteita, tietty :) Tarjontaa tosiaan on kovasti (kerrankin). Onko joku menossa katsomaan sitä Salsa De Cuban showta? Itse meinasin mennä... Toivottavasti ihmiset saavat rahalleen vastinetta. Uskon näin :) Hauskaa salsalauantaita kaikille!!!


-n
Lähetetty:La 13.10.2007 - 10:41 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Jep jep, eivätköhän kaikki paikkansa löydä. Itse olen myös ajatellut mennä tuohon Salsa de Cuban tapahtumaan, sillä ystäväni tanssii ryhmässä ja ovat ainakin nähneet paljon vaivaa tapahtuman eteen.

Suuret tunteet ja ystävällinen kanssakäyminen voivat kulkea käsikädessä. Myös ystävyyden tunne voi olla suuri. :)
Lähetetty:La 13.10.2007 - 15:27 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Nyt on useampi pöytä katettu salsaherkuilla,onhan se hienoa,mutta samalla valitettavaa. Kun kuitenkaan ei pysty samana iltana nauttimaan kaikista herkuista kerralla.Mikä neuvoksi?Parhaan vastineen saa sieltä mihin on panostettu eniten ja missä on monipuolisin tarjonta.Jokainen joutuu itse miettimään haluaako hyvää perushuttua vai jotain harvemmin tarjolla olevaa.Arvostan kaikkia jotka järjestävät salsaaktiviteetteja ja toivon ettei tänään olisi yleisökatoa kenelläkään.
Lähetetty:La 13.10.2007 - 16:40 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ensin joku espanjankielinen poliitikko runoilee tänne pitkät pätkät sanomatta mitään ja näköjään suomalaisetkin poliitikot ovat tämän keskustelun löytäneet. Hienoa, kerrassaan mahtavaa!

> Parhaan vastineen saa sieltä mihin on panostettu eniten ja
> missä on monipuolisin tarjonta.

Jaa-a, Pekka, minulta kun on tuo oma panostusmittari hukassa, niin kertoisit nyt ihmeessä, että kuka on panostanut eniten ja mistä sen tietää. Ja mistä taas löytyy se monipuolisin tarjonta? Samasta paikasta, vai jostain muualta kenties? Minähän kyllä itse menen Cafe Esplanadiin, koska soitan siellä, mutta voisin sitten suositella kavereilleni sitä parasta paikkaa, jos kertoisit suoraan, etkä noin salaperäisesti vihjailisi.

Tommi
Lähetetty:La 13.10.2007 - 17:01 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hey Tommi boy, take it easy.

Eihän tässä kukaan mitään politikoi ja panostus voi tarkoittaa esim. esiintyjien harjoittelumäärää, rahallista panostusta tms. Ja henkilökohtaisesti tiedän, että Salsa de Cuba on ainakin harjoittelumäärällä panostanut paljon. Muista en tiedä, mutta tottakai menen itse sinne missä tiedän, että on panostettu.

Mukavaa iltaa myös sinulle Wink
Lähetetty:La 13.10.2007 - 18:48 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Ave Kingi (-poika vai -tyttö, ken tietää)

kiitos coolista vieraskielisestä neuvostasi. Minä olen aivan rauhallinen. Lähinnä tämä viestiketju minua huvittaa, jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla sen aiheuttamia vaikutuksia minussa.

> Eihän tässä kukaan mitään politikoi

Eikö!???...No voihan olla niin, että ainoastaan minusta näyttää tiettyjen kirjoittajien kirjoituksissa olevan selvät tarkoitusperät. Pekan kirjoitus oli mielestäni kaikkein huvittavin, hyvin tasapäisesti Salsa de Cuban vuodatuksen kanssa, mutta et sinä kauas jäänyt, kun kommentoit aikaisempaa kirjoitustani.

Sanoistasi sai aivan sellaisen kuvan, että kun Baila Bailan synttärijuhlat on joskus aikaisemmin pidetty perjantaina, niin ei olisi oikein sopivaa, että ne pidetäänkin nyt lauantaina. Ennen kuin sanot mitään, lukaisepa uudestaan, mitä kirjoitit. Onnistuit vielä antamaan vaikutelman, että olisi mielestäsi jotain arveluttavaa siinä, että koulu mainostaa tapahtumaansa enemmän kuin aikaisempina vuosina.

Ehkä vain olen niin tyhmä, että en ymmärrä lukemaani, ja olen tulkinnut sanomasi aivan väärin. Olen siitä hyvin pahoillani, ja tietenkin hurjan utelias kuulemaan, mitä itse asiassa tuolla kirjoituksellasi tarkoitit.

Kumarran Teidän Ylhäisyydellenne ja toivotan kuninkaallisen hauskaa iltaa,

Tommi
Lähetetty:La 13.10.2007 - 19:34 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Hmh, sorry jos tuo alkuperäinen viestini oli provosoiva tms. tai sitten tämä vain herättää tunteita.

Minusta on tosi kivaa että näitä tapahtumia järjestetään ja mielellään otetaan kaikki vastaan. Pisteet siitä. Mutta kuten aluksikin sanoin, itseäni vain vähän harmittaa kun joutuu valitsemaan mihin pippaloon menee ja sitten on taas hiljaista rintamalla.

En halua syyllistää tällä ketään ja minustakin on turhaa lähteä etsimään syyllisiä asioihin - kyseessä on varmasti vain harmillinen yhteensattuma. Ei kai kukaan haluaisi tahalleen lähteä taistelemaan näin pienestä asiakaskunnasta, siinä viimekädessä kärsivät vain asiakkaat.

Itse olen tänään siellä missä saan rahoilleni eniten vastinetta. Wink
Lähetetty:La 13.10.2007 - 20:29 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Yrhm, jotain jäi hampaankoloon. Yksi asia mitä olen pidempään seurannut ja harmitellut on meidän asiakkaiden niin kova leiriintyminen - oman koulun jutut on "in", muiden jutut eivät kiinnosta. Sen huomaa myös tästäkin viestiketjusta, puolustellaan "omaa" joukkuetta. Miksi näin?

Minua ainakin kiinnostaa vain tanssi ja musiikki. Jos puhuisin jonkun muun tahon puolesta, haluaisin siitä palkkion. Wink Koska näin ei ole, tykkään käydä kaikkien tahojen järjestämissä tilaisuuksissa. Oli juhlat kenen tahansa järjestämät.

Tanssikoulujen pileissä on ollut yleensä ihan hauskaa. Siellä pidetään tärkeänä, että illan aikana on mahdollista tanssia. Klubeissa olen pohtinut viime aikoina, mitä siellä ajatellaan asiakkaiden pitävän tärkenä. Teen valintani näiden mukaan ja tosiaan, mitä vastinetta saan rahalleni.

Oma mielipiteeni kivasta illasta on seuraava, tärkeysjärjestyksessä.
1) Mahtuu tanssimaan
2) Hyvää musiikkia
3) Ilmastointi kunnossa
4) Nättejä tanssivia tyttöjä. :)

Olisi kiva jos täällä voisi rankata bileitä ja antaa vaikka plussan ja miinuksen kommentteineen kyseisestä paikasta. Näin meillä asiakkailla on yhteinen rintama, jolla määräämme kysynnän - ei toisinpäin. Palvelua tarjoavat saisivat lisäksi ilmaista vinkkiä mitä asiakkaat toivovat. Win-win.
Lähetetty:Su 14.10.2007 - 10:15 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Limppu, osuit asian ytimeen.
Varmasti olen mäkin vaikuttanut "hieman" puolueelliselta, mutta tosiaankin tärkeintähän on se, että kaikki viihtyy.

Ja hyvä Tommi, enhän ole missään vaiheessa sanonut etteikö se olisi sopivaa että BailaBaila järjestää ne synttäribileensä perjantain sijasta lauantaina, mutta eikö olisi kaikkien kannalta mukavampaa, jos bileet sijoittuisivat edes eri päiville? Ja eihän mainostamisessa olekaan mitään väärää kunhan pohdin, että miksi juuri nyt niin kovasti?

Ja vielä voisit selittää tällaiselle tyhmemmälle olennolle, että mitähän mahdat tässä tapauksessa kutsua politikoinniksi?

Tästä tapauksesta viisastuneena järjestäjät varmasti miettivät ajankohdan tarpeeksi ajoissa, jottei tulisi tällaisia vastakkainasetteluita. Cool

Kingi kiittää ja kumartaa.
Lähetetty:Ma 15.10.2007 - 17:04 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Tommi,kiitos kommentista.Viikonloppu on jo onnistuneesti ohi joten ei asiasta enempää.Kiva että valittu kirjoitustyyli herätti pohtimaan.
Lähetetty:Ma 15.10.2007 - 19:27 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> No, yksi asia minkä tämä viikonloppu ainakin osoitti on se että Helsingissä riittää aivan köykäiseen populaa kolmeen samanaikaiseen isompaan salsatapahtumaan. Nyt sit vaan järjestäjät miettimään että millä ne kaikki saa houkuteltua omiin tapahtumiinsa Wink
Lähetetty: Takaisin alkuun
>
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia