Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Salsamatka Havannaan joulukuussa

Salsamatka Havannaan joulukuussa

Lähetetty:Ke 08.08.2007 - 15:59 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Matkan ajankohta: 30.11.-15.12.2007

Tule mukaan kokemaan Kuuban huikea tanssikulttuuri ja maan ainutlaatuinen ilmapiiri! Salsa House järjestää joulukuussa 2007 jälleen opintomatkan Kuubaan. Matka täyttyi jo keväällä, mutta peruutusten vuoksi matkalla on nyt MUUTAMA PAIKKA VAPAANA. Mukaan mahtuu yhteensä 20 salsaajaa. Ilmoittaudu 19.8. mennessä!

Kahden viikon matka on täynnä tanssia. Opiskelemme kuubalaisia tansseja arvostetun Kansallisen taidekoulun eli Escuela Nacional de Arten järjestämällä tanssikurssilla, 9 päivänä 3 tuntia päivässä. Jokaisella on kurssilla oma kuubalainen tanssipari. Parit ovat paikallisia ammattitanssijoita ja tanssinopiskelijoita. Rumban ja afrokuubalaisten tanssien tunneilla on elävä rumpusäestys, josta vastaa kansallisen taidekoulun perkussioryhmä. Pääopettajana kurssilla toimii ENA:n opettaja, kuubalaisen tanssin huippuammattilainen María de los Angeles Sarduy. Tanssikurssin lisäksi käymme tietysti ahkerasti klubeilla, konserteissa ja fiestoissa. Näet parhaita kuubalaisia bändejä livenä ja pääset nauttimaan kuubalaisesta salsasta sellaisena kuin se on mahdollista vain Kuubassa! Edellytyksenä matkalle osallistumiselle on vähintään alkeisjatkotason taidot parisalsassa. Muista kuubalaisista tansseista ei tarvitse olla kokemusta.

Joulukuu on parasta turistikautta Kuuban trooppisessa ilmastossa: aurinko paistaa ja päivälämpötila on miellyttävät 25-30 astetta. Tanssin lisäksi järjestämme paljon muutakin ohjelmaa: tutustumisia Havannaan ja retkiä rannalle.

Asumme Vedadon kaupunginosassa tasokkaissa casa particulareissa eli kotimajoituksessa. Asumme kaikki samalla kadulla vierekkäisissä taloissa. Talot ovat laillisia, turvallisia ja siistejä casa particulareja ja talojen emännät ja isännät mukavaa väkeä. Taloissa on aamiais- ja ruokailumahdollisuus eri korvauksesta.

Kuubassa puhutaan espanjaa ja paikalliset puhuvat varsin vähän englantia. Tulkkaamme tanssitunnit suomeksi ja avustamme muutenkin kaikessa kommunikoinnissa paikallisten kanssa. Ennen matkaa järjestämme tapaamisen, jossa saat tiiviin tietopaketin Kuubasta ja Havannasta, paikallisesta kulttuurista ja käytännön asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen matkaa.

Joulukuun matka on jo seitsemäs järjestämämme Kuubanmatka. Oppaina matkalla toimivat tuttuun tapaan Eija Nummela, Tuuli Isotalo ja Alain Martínez. Tähän mennessä järjestämämme kuusi matkaa ovat onnistuneet hienosti ja ne ovat olleet suuria elämyksiä mukana olleille.

Pyydä lisätiedot ja ilmoittaudu pikaisesti, siis viimeistään 19.8.:
salsahouse@salsahouse.fi

Saludos,
Eija / Salsa House
www.salsahouse.fi

Kommentit

Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia