Valitse huone:'; ?> salsa.fi :: Eatzin Vappulatino

Eatzin Vappulatino

Lähetetty:To 03.05.2007 - 14:51 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun

> Minun ja ystävieni kommentit mukaan lukien Eazin Vappusalsa oli suoraan sanottuna ahdistava tilaisuus. Turha reissu. Ihmisiä oli aivan liikaa. Tanssiminen oli lähinnä tönimistä. Ei latinoa harrrastavat kulkivat edestakaisin yläkertaan ja alakertaan tanssilattian viertä mikä lisäsi tungosta edelleen.

Extra vapputunnelmaa en oikein syntynyt, pikemminkin se vanha Eaz tunnelma, johon olen jo kyllästynyt. Musiikin suhteen toivoisin enemmän perinteisempää salsaa, sen kummemmin salsa-musiikkia määrittelemättä.

Kaitsu

Kommentit

Lähetetty:To 03.05.2007 - 17:06 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Eikö joka paikassa ole härdelli Vappuna? paitsi kotona jossa normaalisti tästä viisastuneena vietän Vapun

No, tänä vappuna kävin minäkin pyörähtämässä eatzissa ja olin objektiivisessa kunnossa (selvänä) Tanssin pari tanssia käytävällä, tulipa harjoiteltua taas sitä, että salsassa yksi miehen tehtävistä on pitää huolta siitä, ettei tanssipari törmäile, loukkaa itseään, ettei tanssiparia loukata, jäseniä on yhtä monta kuin tanssin alussa etc. siis käytännössä siis harrastin pujottelua Eatzin käytävillä.

Mutta minulla oli hauskaa kuitenkin, johtuiko se sitten mukavasta tanssiparista vai mistä... Satuin paikalle Soilan setin aikana ja kyllä ainakin se minusta oli oikein mukavaa tanssittavaa. Se mitä siinä pystyi tanssimaan, heijausta puolelta toiselle, mukavaa sekin :)

Aki
Lähetetty:To 03.05.2007 - 17:16 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> niin, koskapa eatzissa on suureelliset tanssitilat olleetkaan...

Suurvisiiri ei tapahtumasta suurta tanssillista riemuvoittoa odottanutkaan, enemmänkin perinteistä vapunviettoa karnevaalitunnelmissa. Näillä ennakkoaatoksilla varustettu ei pettymään joutunutkaan.

Jostakin syystä illan musiikki ei jäänyt mieleen, eipä tosin paljon muukaan, eli eiköhän kaikki mennyt ihan vanhan kaavan mukaan vappuaihetta mukaillen.
Lähetetty:To 03.05.2007 - 18:19 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> eihän noi mitkään salsabileet olleetkaan, lattaribileet sen sijaan kyllä. sitäpaitsi kuka jaksaa samoja naamoja joka ikinen salsailta, not me. hyvä vaan et pedro järkkää eatziin tollasia menoja missä näkee muitakin ihmisiä.

eiköhän sitä tänää taas saa istua pyöreen lattian ympärillä ja tanssia salsaa.
Lähetetty:To 03.05.2007 - 19:29 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Päin vastoin pisteet kotiin vähän tavallisuudesta poikkeavasta ja vappuun sopivasta yhdistelmästä! Yläkerran Clube Brasile vai mikä lie Sambacanan bändin ja tanssijoiden, hurjan baile funk -bändin sekä DJ-musan (pienistä teknisistä ongelmista huolimatta) yhdistelmä sopi tosi hyvin Club Havanan kaveriksi.
Lähetetty:Pe 04.05.2007 - 13:16 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Mielestäni tunnelma oli ehdottamasti parasta vappuna Eatzissa. Ei mitään sievistelevää hovityyli salsaa, vaan ihan kunnon irrottelua á la katutyyli reggaeton. Lisäksi dj'lle pisteet siitä, että soitti erittäin vaihtelevaa musiikkia: reggaetonia, salsaa, merenqueta, bachataa, discoa mitä lie.

Yläkerrassa oli sitten ihan oma fiilis, kun siellä lähinnä reggae-musiikkia ja rastatukkia ja jonkun verran sambaa.

Lisää reggaeton-bileitä Helsinkiin, please!
Lähetetty:Pe 04.05.2007 - 21:41 Vastaa lainaamalla viestiä Takaisin alkuun
> Lisää reggaetonbileitä on luvassa heti ensi torstaina! Keskuskadun Public Cornerin alakerrassa nähdään vappuna villinnyt CLANDESTINO DEL REGGAETON Dj Damian Jr:n kanssa! Kaikki paikan päälle tanssimaan!
Vastaa viestiin
Tanssi salsaa - Dance salsa in Finland - Baila salsa en Finlandia